Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Vapaa

Paletti 1 A 02, 3 huonetta, 82,0 m²

Muutto: joulukuussa 2019

Persoonallinen kaksiokerroksinen kolmio

Tämä kaupunkirivitalokoti hakee vertaistaan. Kutsuvan kokonaisuuden takaavat poikkeuksellisen korkea olohuone, valtava terassi ja ikkunallinen sauna.

Kalevan Paletti 1:n asunto A2 tarjoilee rivitalomaista elämää Kalevan sydämessä. Tämä 82-neliöinen kolmio on suunniteltu viimeistä piirtoa myöten huoletonta arkea silmällä pitäen.

Valoa ja tunnelmaa

Astu sisään ja ihastu avaraan ja valoisaan näkymään. Poikkeuksellisen korkea olohuone on helppo kalustaa isoista ikkunoista tulvivan luonnonvalon ja paikalla valetun, rouhean betoniseinän viimeistellessä kauniin kokonaisuuden. Hyvin varustellun avokeittiön kruunaa liedellinen saareke. Tilaa on hyvin isommallekin ruokailuryhmälle. Yläkertaan johtaa teräsportaat puisin askelmin. Pinnakaiteella rajatun parven voi sisustaa vaikka työtilaksi tai olonurkkaukseksi. Makuuhuoneet pysyvät mukavan viileänä pohjoiseen suuntautuvien ikkunoiden ansiosta lasiseinän tarjoillessa näkymiä portaikkoon. Alakerran lattia on laatoitettu, yläkerrassa on parketti. Kodissa on lattialämmitys.

Pesutilat ja sauna

Tyylikkään modernissa pesuhuoneessa on pyykinpesukoneliitäntä, hyvin tilaa pyykkihuollolle sekä tyylikäs seinä-wc. Saunassa on tunnelmallinen ikkuna, josta luonnonvalo lankeaa lasiseinän kautta myös kylpyhuoneeseen. Yläkerrassa on erillis-wc.

Terassi ja parveke

Olohuoneen jatkeena on oma, upea puuterassi. Etelään avautuvan terassin näkösuojaksi istutetaan kasvillisuutta. Lisähintaisena voit valita myös purjekankaan. Yläkerran aulan yhteydessä on parveke.

Sisustus tekee kodin

Alakerran persoonallista ilmettä korostaa musta isolaattainen lattia, joka sopii täydellisesti yhteen rouhean betoniseinän kanssa. Koko kodin sydämenä sykkivä keittiötila on pelkistetyn tyylikäs. Mustat tammiviiluiset kaapit, musta laminaattitaso sekä läpinäkyvä lasi kalustevälissä ovat ajattomia ratkaisuja, jotka antavat mukavasti tilaa omille sisustusideoille. Yläkerran yksityisemmissä tiloissa ja makuuhuoneissa lämminhenkistä tunnelmaa tuo valkomattalakattu tammiparketti. Kylpyhuoneen raikas ilme syntyy isoista kiiltävän valkoisista seinälaatoista ja mustista lattialaatoista. Kirkaslasinen ovi tuo lisävaloa saunaan, jonka tervaleppäisillä lauteilla niin keho kuin mielikin lepäävät.

Yhteistilat

Kalevan Paletti 1:n yhteistilat on suunniteltu sujuvaa arkea silmällä pitäen. Taloyhtiöstä löytyy mm. irtaimistovarastot, talosauna pukuhuoneineen, kuivaushuone sekä tilavat ja turvalliset säilytystilat lastenvaunuille ja ulkoiluvälineille. Lisäksi kotikortteliin tulee Postin Smartpost-automaatti, kaksi yhteiskäyttöautoa ja renkaiden säilytyspiste.

Kodikkaat faktat

Velaton hinta
€ 446 200
Myyntihinta
€ 133 720
Lainaosuus
€ 312 480
Tontin lunastusosuus
€ 39 006
Pinta-ala
82,0 m²
Pääomavastike (vain korko)
€ 202
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 1 380
Hoitovastike
€ 320
Tontin vuokravastike
€ 147
Kerros
1-2 / 2
Talotyyppi
Rivitalo

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_yhteiskayttoauto_180x180px.png

Yhteiskäyttöautossa maksat vain auton käytöstä. Lähimmän noutopaikan löydät naapurustostasi.

Tutustu autoetuun
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Smartpostin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia sekä palveluja 24/7.

Lue lisää Smartpostista

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

RAKENNUSOHJELMAN MUKAINEN MAKSUERÄTAULUKKO
Ensimmäinen maksuerä erääntyy maksettavaksi n. viikon kuluttua kaupanteosta.

  • 60 % myyntihinnasta
  • n. 20 % myyntihinnasta 16.9.2019
  • 5,6 ja 1,4 % velattomasta hinnasta arviolta 27.12.2019, kun viranomaiset ovat hyväksyneet huoneistot käyttöönotettaviksi.