Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Vapaa

Paletti 1 A 02, 3 huonetta, 82,0 m²

1 esittely

Uniikki muuttovalmis kaupunkirivitalokoti

Tämä muuttovalmis 82-neliöinen kaupunkirivitalokoti hakee vertaistaan. Kutsuvan kokonaisuuden takaavat poikkeuksellisen korkea olohuone, valtava terassi ja ikkunallinen sauna.

Bonava-turvan ansiosta voit tehdä kaupat huoletta jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty, sillä maksamme uuden kotisi vastikemaksut jopa vuoden ajan vanhan asuntosi ollessa myynnissä.

Valoa ja tunnelmaa

Astu sisään ja ihastu avaraan ja valoisaan näkymään. Alakerran persoonallista ilmettä korostaa musta isolaattainen lattia, joka sopii täydellisesti yhteen rouhean betoniseinän kanssa. Koko kodin sydämenä sykkivä keittiötila on pelkistetyn tyylikäs ja tilaa riittää isommallekin ruokailuryhmälle. Mustat tammiviiluiset kaapit, musta laminaattitaso sekä läpinäkyvä lasi kalustevälissä ovat ajattoman tyylikkäät. Hyvin varustellun avokeittiön kruunaa liedellinen saareke. Yläkertaan johtaa teräsportaat puisin askelmin. Pinnakaiteella rajatun parven voi sisustaa vaikka työtilaksi tai olonurkkaukseksi. Makuuhuoneet pysyvät mukavan viileänä pohjoiseen suuntautuvien ikkunoiden ansiosta lasiseinän tarjoillessa näkymiä portaikkoon. Kodissa on lattialämmitys ja yläkerrassa valkomattalakattu tammiparketti.

Terassi ja parveke

Olohuoneen jatkeena on oma, upea puuterassi. Etelään avautuvan terassin näkösuojaksi istutetaan kasvillisuutta. Yläkerran aulan yhteydessä on parveke.

Pesutilat ja sauna

Tyylikkään modernissa pesuhuoneessa on pyykinpesukoneliitäntä, hyvin tilaa pyykkihuollolle sekä tyylikäs seinä-wc. Raikas ilme syntyy isoista kiiltävän valkoisista seinälaatoista ja mustista lattialaatoista. Saunassa on tunnelmallinen ikkuna, josta luonnonvalo lankeaa lasiseinän kautta myös kylpyhuoneeseen. Lauteet ovat tervaleppää. Yläkerrassa on erillis-wc.

Yhteistilat

Kalevan Paletti 1:n yhteistilat on suunniteltu sujuvaa arkea silmällä pitäen. Taloyhtiöstä löytyy mm. irtaimistovarastot, talosauna pukuhuoneineen, kuivaushuone sekä tilavat ja turvalliset säilytystilat lastenvaunuille ja ulkoiluvälineille. Lisäksi kotikortteliin tulee Postin automaatti, kaksi yhteiskäyttöautoa ja renkaiden säilytyspiste.

Bonava-turva

Bonava-turvan ansiosta vanhan kodin myynnin ei tarvitse estää asuntohaaveiden toteuttamista. Maksamme uuden Bonava-kodin vastikkeet puolestasi jopa vuoden ajan vanhan asunnon ollessa myynnissä. Bonava-turvaan on oikeutettu jokainen uuden Bonava-kodin ostaja, jonka vanha asunto on Bonava-turvan ehtojen mukaisesti julkisesti myynnissä kiinteistönvälittäjällä uuden kodin hallinnanluovutuspäivänä.

Kodikkaat faktat

Velaton hinta
€ 446 200
Myyntihinta
€ 133 720
Lainaosuus
€ 312 480
Tontin lunastusosuus
€ 39 087
Pinta-ala
82,0 m²
Pääomavastike (vain korko)
€ 202
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 1 380
Hoitovastike
€ 320
Tontin vuokravastike
€ 147
Kerros
1-2 / 2
Talotyyppi
Rivitalo

Ota yhteyttä

Hyvä tietää

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_bonavaturva_180x180px.png

Bonava-turvan ansiosta pääset uuteen kotiin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty.

Lue lisää Bonava-turvasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_180x180px_sisustus.png

Uusissa kodeissa on puhdaslinjainen ja vaaleansävyinen moderni sisustuskokonaisuus.

Tutustu moderniin sisustustyyliin
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_joustava_vuokratontti_180x180px.png

Joustava vuokratontti mahdollistaa pääsyn omaan asuntoon pienemmällä pääomalla.

Tutustu joustavaan vuokratonttiin
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_yhteiskayttoauto_180x180px.png

Yhteiskäyttöautossa maksat vain auton käytöstä. Lähimmän noutopaikan löydät naapurustostasi.

Tutustu autoetuun
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Postin automaatin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia 24/7.

Lue lisää Postin automaatista

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.