Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Vapaa

Paletti 1 A 03, 3 huonetta, 82,0 m²

1 esittely

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Muutto: helmikuussa 2020

Uniikki saunallinen kolmio omalla terassilla

Haaveiletko rivitalomaisesta elämästä Kalevan sykkeessä? Tämä 82-neliöinen kolmio tarjoaa niin persoonallista ilmettä sisustukseen kuin oivat puitteet nautinnolliseen arkeen.

Kalevan Paletti 1:n asunnosta A3 löytyy kaikki hyvän elämän eväät kauniissa paketissa. Kutsuvan kokonaisuuden takaavat poikkeuksellisen korkea olohuone, valtava terassi ja ikkunallinen sauna.

Valoa ja tunnelmaa

Astu sisään ja ihastu avaraan ja valoisaan näkymään. Poikkeuksellisen korkea olohuone on helppo kalustaa isoista ikkunoista tulvivan luonnonvalon ja paikalla valetun, rouhean betoniseinän viimeistellessä kauniin kokonaisuuden. Hyvin varustellun avokeittiön kruunaa liedellinen saareke. Tilaa on hyvin isommallekin ruokailuryhmälle. Yläkertaan johtaa teräsportaat puisin askelmin. Pinnakaiteella rajatun parven voi sisustaa vaikka työtilaksi tai olonurkkaukseksi. Makuuhuoneet pysyvät mukavan viileänä pohjoiseen suuntautuvien ikkunoiden ansiosta lasiseinän tarjoillessa näkymiä portaikkoon. Alakerran lattia on laatoitettu, yläkerrassa on parketti. Kodissa on lattialämmitys.

Pesutilat ja sauna

Tyylikkään modernissa pesuhuoneessa on pyykinpesukoneliitäntä, hyvin tilaa pyykkihuollolle sekä tyylikäs seinä-wc. Saunassa on tunnelmallinen ikkuna, josta luonnonvalo lankeaa lasiseinän kautta myös kylpyhuoneeseen. Yläkerrassa on erillis-wc.

Terassi ja parveke

Olohuoneen jatkeena on oma, upea puuterassi. Etelään avautuvan terassin näkösuojaksi istutetaan kasvillisuutta. Lisähintaisena voit valita myös purjekankaan. Yläkerran aulan yhteydessä on parveke.

Sisustus tekee kodin

Korkea tila ja ikkunoista tulviva valo vain korostuvat alakerran mustasta isolaattaisesta lattiasta. Yläkerrassa taas on mukava tassutella paljaillakin jaloilla valkomattalakatulla tammiparketilla. Olohuoneeseen avautuva keittiötila huokuu pelkistettyä tyylikkyyttä, kun mustia tammiviiluisia ylä- ja alakaapinovia yhdistää läpinäkyvä karkaistua lasia oleva kalusteväli. Maukas kotiruoka ja siitä syntyvät tiskit hoituvat AEG:n laadukkailla kodinkoneilla. Kodin siisteyden ja hyvän järjestyksen varmistamiseksi eteisessä ja molemmissa makuuhuoneissa sijaitsevat liukuovelliset Elfan säilytysjärjestelmät. Hyvänkokoisen kylpyhuoneen tyyli syntyy käytännöllisen mustasta lattiasta ja upeasti kiiltävistä valkoisista seinistä.

Yhteistilat

Kalevan Paletti 1:n yhteistilat on suunniteltu sujuvaa arkea silmällä pitäen. Taloyhtiöstä löytyy mm. irtaimistovarastot, talosauna pukuhuoneineen, kuivaushuone sekä tilavat ja turvalliset säilytystilat lastenvaunuille ja ulkoiluvälineille. Lisäksi kotikortteliin tulee Postin automaatti, kaksi yhteiskäyttöautoa ja renkaiden säilytyspiste.

Kodikkaat faktat

Velaton hinta
€ 446 200
Myyntihinta
€ 133 720
Lainaosuus
€ 312 480
Tontin lunastusosuus
€ 39 087
Pinta-ala
82,0 m²
Pääomavastike (vain korko)
€ 202
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 1 380
Hoitovastike
€ 320
Tontin vuokravastike
€ 147
Kerros
1-2 / 2
Talotyyppi
Rivitalo

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_joustava_vuokratontti_180x180px.png

Joustava vuokratontti mahdollistaa pääsyn omaan asuntoon pienemmällä pääomalla.

Tutustu joustavaan vuokratonttiin
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_yhteiskayttoauto_180x180px.png

Yhteiskäyttöautossa maksat vain auton käytöstä. Lähimmän noutopaikan löydät naapurustostasi.

Tutustu autoetuun
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Postin automaatin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia 24/7.

Lue lisää Postin automaatista

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.