Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myyty

Paletti 1 A 04, 2 huonetta, 62,0 m²

1 esittely

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Muutto: helmikuussa 2020

Saunallinen päätyhuoneisto kahdessa kerroksessa

Valitse omaksesi komea kaksikerroksinen päätykaksio. Tällä 62-neliöisellä kaupunkirivitalokodilla on vain yksi seinänaapuri.

Kalevan Paletti 1:n asunto A4 hurmaa kolmeen ilmansuuntaan avautuvilla suurilla ikkunoillaan, rouhealla paikalla valetulla betoniseinällään, teräsportaillaan ja hulppealla vaatehuoneellaan. Tervetuloa kotiin.

Valoa ja tunnelmaa

Tämä ainutlaatuinen koti hurmaa jo valoisassa eteisessä, josta näkymä kantaa aina olohuoneeseen ja terassille asti. Kodin sydän on keittotilan ja olohuoneen muodostama avara kokonaisuus, jossa tilaa riittää niin isolle ruokapöydälle kuin kutsuvalle sohvaryhmälle. Viihtyisyyden viimeistelevät hulppea huonekorkeus, rouhea paikalla valettu betoniseinä, tyylikkäät teräsportaat puisin askelmin ja valtavista ikkunoista tulviva luonnonvalo. Pinnakaiteella rajatusta yläaulasta avautuu näkymä olohuoneeseen ja ulos. Makuuhuone pysyy mukavan viileänä pohjoiseen suuntautuvien ikkunoiden ansiosta lasiseinän tarjoillessa näkymiä aulaan ja ulos. Alakerran lattia on laatoitettu, yläkerrassa on parketti. Kodissa on lattialämmitys.

Pesutilat ja sauna

Tyylikkään modernissa pesuhuoneessa on pyykinpesukoneliitäntä, hyvin tilaa pyykkihuollolle sekä tyylikäs seinä-wc. Saunassa on tunnelmallinen ikkuna, josta luonnonvalo lankeaa lasiseinän kautta myös kylpyhuoneeseen.

Terassi

Olohuoneen jatkeena on oma, upea puuterassi. Etelään avautuvan terassin näkösuojaksi istutetaan kasvillisuutta. Lisähintaisena voit valita myös purjekankaan.

Sisustus tekee kodin

Avaran alakerran grafiitinharmaa laattalattia luo tilalle omanlaisensa persoonallisen ilmeen. Tyyli jatkuu toiminallisessa keittiötilassa, jota hallitsevat mustat tammiviiluiset kaapinovet ja musta helppohoitoinen laminaattitaso. Läpinäkyvä lasinen kalusteväli tuo keittiöön keveyttä ja ilmavuutta. Yläkerran yksityisemmässä tilassa ja makuuhuoneessa lämmintä tunnelmaa tuo valkomattalakattu tammiparketti. Vaatehuone ja eteinen säilyvät seesteisen siisteinä Elfa-säilytysjärjestelmän ansiosta. Alakerran värimaailma jatkuu kylpyhuoneessa, jossa lattiaa peittävät mustat laatat ja seiniä isokokoiset kiiltävän valkoiset vaakatasoon asetellut laatat. Kun kylpyhuoneen ilme on ajaton, sinne on helppo tuoda värejä omilla sisustusyksityiskohdilla.

Yhteistilat

Kalevan Paletti 1:n yhteistilat on suunniteltu sujuvaa arkea silmällä pitäen. Taloyhtiöstä löytyy mm. irtaimistovarastot, talosauna pukuhuoneineen, kuivaushuone sekä tilavat ja turvalliset säilytystilat lastenvaunuille ja ulkoiluvälineille. Lisäksi kotikortteliin tulee Postin Smartpost-automaatti, kaksi yhteiskäyttöautoa ja renkaiden säilytyspiste.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
62,0 m²
Kerros
1-2 / 2
Talotyyppi
Rivitalo

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_joustava_vuokratontti_180x180px.png

Joustava vuokratontti mahdollistaa pääsyn omaan asuntoon pienemmällä pääomalla.

Tutustu joustavaan vuokratonttiin
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_yhteiskayttoauto_180x180px.png

Yhteiskäyttöautossa maksat vain auton käytöstä. Lähimmän noutopaikan löydät naapurustostasi.

Tutustu autoetuun
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Postin automaatin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia 24/7.

Lue lisää Postin automaatista

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.