Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myyty

Paletti 1 B 13, 2 huonetta, 47,5 m²

Muutto: joulukuussa 2019

Kaunis kulmahuoneisto hulppealla länsiparvekkeella

Miltä kuulostaisi uusi upea kaksio kaikin herkuin? Tämä koti hurmaa kotikokkaajan unelmakeittiöllään, tilavalla vaatehuoneellaan, lattialämmityksellään ja persoonallisella länsiparvekkeellaan.

Kalevan Paletti 1:n asunto B13 kutsuu hyvälle paikalle lähelle kattavia palveluja ja monipuolisia harrastusmahdollisuuksia. Tämä toisen kerroksen 47,5-neliöinen kaksio sopii niin sinkulle, pariskunnalle kuin sijoittajalle.

Arjen pieniä iloja

Avaa ovi ja ihastu näkymään, joka kantaa läpi asunnon aina lasitetulle parvekkeelle saakka. Avara keittotilan ja olohuoneen muodostama kokonaisuus on helppo kalustaa mieleisekseen isoista, kahteen ilmansuuntaan avautuvista ikkunoista tulvivan luonnonvalon viimeistellessä kodikkaan kokonaisuuden. Tyylikäs saareke rajaa tilaa ja tarjoaa mukavasti laskupintaa. Makuuhuoneen yhteydessä on tilava vaatehuone. Tyylikkään modernissa pesuhuoneessa on pyykinpesukoneliitäntä, hyvin tilaa pyykkihuollolle sekä seinä-wc. Tässä kodissa arki rullaa ja elämä maistuu.

Elämää lasitetulla parvekkeella

Lisäneliöitä kotiin tuo upea länsiparveke. Nauti kesäillasta ystävien kesken tai perusta kaupunkiviljelijän keidas kukkineen ja yrtteineen. Lasituksen ansiosta parveketta voi huoletta käyttää vuoden ympäri.

Yhteistilat

Kalevan Paletti 1:n yhteistilat on suunniteltu sujuvaa arkea silmällä pitäen. Kotitalon ensimmäisestä kerroksesta löytyy mm. irtaimistovarastot, talosauna pukuhuoneineen, kuivaushuone sekä tilavat ja turvalliset säilytystilat lastenvaunuille ja ulkoiluvälineille. Lisäksi kotikortteliin tulee Postin Smartpost-automaatti, kaksi yhteiskäyttöautoa ja renkaiden säilytyspiste.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
47,5 m²
Kerros
2 / 9
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_yhteiskayttoauto_180x180px.png

Yhteiskäyttöautossa maksat vain auton käytöstä. Lähimmän noutopaikan löydät naapurustostasi.

Tutustu autoetuun
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Smartpostin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia sekä palveluja 24/7.

Lue lisää Smartpostista

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

RAKENNUSOHJELMAN MUKAINEN MAKSUERÄTAULUKKO
Ensimmäinen maksuerä erääntyy maksettavaksi n. viikon kuluttua kaupanteosta.

  • 60 % myyntihinnasta
  • n. 20 % myyntihinnasta 16.9.2019
  • 5,6 ja 1,4 % velattomasta hinnasta arviolta 27.12.2019, kun viranomaiset ovat hyväksyneet huoneistot käyttöönotettaviksi.