Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Alustava varaus

Paletti 1 B 16, 3 huonetta, 73,0 m²

Muutto: joulukuussa 2019

Saunallinen kulmahuoneisto hulppein säilytystiloin

Tässä kodissa arki rullaa ja elämä maistuu. Kalevan Paletti 1:n asunnosta B16 löytyy oma sauna, erillis-wc, valtava eteläparveke, lattialämmitys ja hulppeat säilytystilat.

Tämä kolmannen kerroksen 73-neliöinen kolmio hurmaa valoisan avaralla pohjaratkaisullaan, joka jättää tilaa monenlaisille sisustusratkaisuille.

Persoonallinen koti tarjoilee valoa

Tervetuloa kotiin, jossa luonnonvalo tulvii sisään isoista ikkunoista kahdesta ilmansuunnasta. Olohuoneen ja keittotilan muodostama tyylikäs kokonaisuus on helppo kalustaa mieleisekseen. Hyvin varustellussa keittotilassa on kotikokin iloksi runsaasti laskupintaa ja näppärä paikka ruokailuryhmälle. Kekseliäs vino länsiseinä antaa makuuhuoneisiin persoonallista ilmettä runsaiden säilytystilojen tehdessä arjesta jouhevaa.

Pesutilat ja sauna

Tyylikkään modernissa pesuhuoneessa on pyykinpesukoneliitäntä, hyvin tilaa pyykkihuollolle sekä seinä-wc. Oman saunan löylyt tuovat lisälämpöä elämään erillis-wc:n helpottaessa kiireistä arkea.

Sisustus tekee kodin

Uuden kodin ylellisen vaikutelman kruunaa oleskelutilojen valkomattalakattu tammiparketti. Sen ympärille on huolella valittu modernin tyylikkäät sisustusratkaisut. Käytännöllisyys on lähtökohtana Elfan monikäyttöisissä ja liukuovillisissa säilytysratkaisuissa niin eteisessä kuin makuuhuoneissakin. Hyvinvarustellussa keittiössä on mukava viettää aikaa moderneissa tunnelmissa: valkoisten kaapinovien ja yönmustan laminaattityötason väli on valkoista, valoa kauniisti heijastavaa lasia. Keittiön valaistuksesta huolehtivat led-listat ja kattospottivalot. AEG:n nykyaikaisen laadukkaat kodinkoneet viimeistelevät keittiön toiminnallisuuden. Kylpyhuoneen väljyys korostuu valittujen materiaalien ja vastavärien ansiosta. Lattian peittävät pienet mustat laatat ja seinät on vuorattu isoilla valkoisilla vaakatasoon asetelluilla laatoilla. Saunan tunnelmallisessa led-valaistuksessa nautitaan löylyistä tervaleppäisillä lauteilla.

Elämää lasitetulla parvekkeella

Olohuoneen jatkeena on hulppea eteläparveke. Sisusta parvekkeelle vaikka kiva kesähuone kalusteineen tai perusta kaupunkiviljelijän keidas kukkineen ja yrtteineen. Lasituksen ansiosta tilaa voi huoletta käyttää vuoden ympäri.

Yhteistilat

Kalevan Paletti 1:n yhteistilat on suunniteltu sujuvaa arkea silmällä pitäen. Kotitalon ensimmäisestä kerroksesta löytyy mm. irtaimistovarastot, talosauna pukuhuoneineen, kuivaushuone sekä tilavat ja turvalliset säilytystilat lastenvaunuille ja ulkoiluvälineille. Lisäksi kotikortteliin tulee Postin Smartpost-automaatti, kaksi yhteiskäyttöautoa ja renkaiden säilytyspiste.

Kodikkaat faktat

Velaton hinta
€ 323 300
Myyntihinta
€ 103 940
Lainaosuus
€ 219 360
Tontin lunastusosuus
€ 34 725
Pinta-ala
73,0 m²
Pääomavastike (vain korko)
€ 142
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 969
Hoitovastike
€ 285
Tontin vuokravastike
€ 131
Kerros
3 / 9
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_yhteiskayttoauto_180x180px.png

Yhteiskäyttöautossa maksat vain auton käytöstä. Lähimmän noutopaikan löydät naapurustostasi.

Tutustu autoetuun
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Smartpostin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia sekä palveluja 24/7.

Lue lisää Smartpostista

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

RAKENNUSOHJELMAN MUKAINEN MAKSUERÄTAULUKKO
Ensimmäinen maksuerä erääntyy maksettavaksi n. viikon kuluttua kaupanteosta.

  • 60 % myyntihinnasta
  • n. 20 % myyntihinnasta 16.9.2019
  • 5,6 ja 1,4 % velattomasta hinnasta arviolta 27.12.2019, kun viranomaiset ovat hyväksyneet huoneistot käyttöönotettaviksi.