Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Alustava varaus

Paletti 1 B 56, 3 huonetta, 73,0 m²

Muutto: joulukuussa 2019

Saunallinen kolmio moneen makuun

Tässä kodissa arki rullaa ja elämä maistuu. Kalevan Paletti 1:n asunnosta B56 löytyy oma sauna, erillis-wc, valtava eteläparveke, lattialämmitys ja hulppeat säilytystilat.

Tämä seitsemännen kerroksen 73-neliöinen kolmio hurmaa valoisan avaralla pohjaratkaisullaan, joka jättää tilaa monenlaisille sisustusratkaisuille.

Persoonallinen koti tarjoilee valoa

Tervetuloa kotiin, jossa luonnonvalo tulvii sisään isoista ikkunoista kahdesta ilmansuunnasta. Olohuoneen ja keittotilan muodostama tyylikäs kokonaisuus on helppo kalustaa mieleisekseen. Hyvin varustellussa keittotilassa on kotikokin iloksi runsaasti laskupintaa ja näppärä paikka ruokailuryhmälle. Kekseliäs vino länsiseinä antaa makuuhuoneisiin persoonallista ilmettä runsaiden säilytystilojen tehdessä arjesta jouhevaa.

Pesutilat ja sauna

Tyylikkään modernissa pesuhuoneessa on pyykinpesukoneliitäntä, hyvin tilaa pyykkihuollolle sekä seinä-wc. Oman saunan löylyt tuovat lisälämpöä elämään erillis-wc:n helpottaessa kiireistä arkea.

Sisustus tekee kodin

Paletin uudessa kodissa valloittavat laadukkaat ja modernin monipuoliset sisustusratkaisut. Kodin lämminsävyinen tunnelma syntyy olohuoneen, makuuhuoneiden ja keittiön kauniista valkomattalakatusta tammiparketista. Keittiön kaapistot ovat ihanan ajattomasti mattavalkoiset. Työtaso on tyylikkään musta ja kalustevälin valkoinen lasi heijastaa kauniisti keittiön valoja. Laadukkaat AEG:n kodinkoneet täydentävät keittiön toimivuuden. Korkeatasoiset Elfa-säilytysratkaisujen avulla järjestys säilyy eteisessä ja makuuhuoneissa. Kylpyhuone huokuu raikkautta ja selkeitä tilaratkaisuja. Mustat lattialaatat luovat tyylikkään kontrastin isoille vaakatasoisille kiiltävän valkoisille seinälaatoille. Saunan tunnelmallisessa led-valaistuksessa nautitaan löylyistä tervaleppäisillä lauteilla.

Elämää lasitetulla parvekkeella

Olohuoneen jatkeena on hulppea eteläparveke. Sisusta parvekkeelle vaikka kiva kesähuone kalusteineen tai perusta kaupunkiviljelijän keidas kukkineen ja yrtteineen. Lasituksen ansiosta tilaa voi huoletta käyttää vuoden ympäri.

Yhteistilat

Kalevan Paletti 1:n yhteistilat on suunniteltu sujuvaa arkea silmällä pitäen. Kotitalon ensimmäisestä kerroksesta löytyy mm. irtaimistovarastot, talosauna pukuhuoneineen, kuivaushuone sekä tilavat ja turvalliset säilytystilat lastenvaunuille ja ulkoiluvälineille. Lisäksi kotikortteliin tulee Postin Smartpost-automaatti, kaksi yhteiskäyttöautoa ja renkaiden säilytyspiste.

Kodikkaat faktat

Velaton hinta
€ 348 400
Myyntihinta
€ 111 280
Lainaosuus
€ 237 120
Tontin lunastusosuus
€ 34 725
Pinta-ala
73,0 m²
Pääomavastike (vain korko)
€ 153
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 1 047
Hoitovastike
€ 285
Tontin vuokravastike
€ 131
Kerros
7 / 9
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_yhteiskayttoauto_180x180px.png

Yhteiskäyttöautossa maksat vain auton käytöstä. Lähimmän noutopaikan löydät naapurustostasi.

Tutustu autoetuun
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Smartpostin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia sekä palveluja 24/7.

Lue lisää Smartpostista

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

RAKENNUSOHJELMAN MUKAINEN MAKSUERÄTAULUKKO
Ensimmäinen maksuerä erääntyy maksettavaksi n. viikon kuluttua kaupanteosta.

  • 60 % myyntihinnasta
  • n. 20 % myyntihinnasta 16.9.2019
  • 5,6 ja 1,4 % velattomasta hinnasta arviolta 27.12.2019, kun viranomaiset ovat hyväksyneet huoneistot käyttöönotettaviksi.