Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myyty

Paletti 1 B 67, 4 huonetta, 99,5 m²

1 esittely

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Muutto: helmikuussa 2020

Saunallinen perhekoti hulppealla eteläparvekkeella

Tässä kodissa arki rullaa ja elämä maistuu. Kalevan Paletti 1:n asunnosta B67 löytyy oma sauna, kodinhoitotila, valtava eteläparveke, lattialämmitys ja kaksi vaatehuonetta.

Tämä kahdeksannen kerroksen 99,5-neliöinen perhekoti hurmaa valoisan avaralla pohjaratkaisullaan, joka jättää tilaa monenlaisille sisustusratkaisuille.

Persoonallinen koti tarjoilee valoa

Tervetuloa kotiin, jossa näkymä kantaa eteisestä aina lasitetulle parvekkeelle saakka. Keittiön ja olohuoneen muodostama tyylikäs kokonaisuus on helposti kalustettavissa saarekkeen rajatessa tilaa kauniisti. Kodissa on kolme makuuhuonetta, joista kahdessa on oma vaatehuone. Pienemmät makuuhuoneet ovat yhdistettävissä olohuoneeseen tai keittiöön. Kekseliäs vino itäseinä antaa makuuhuoneisiin persoonallista ilmettä. Kodikkuuden viimeistelee lattialämmitys.

Pesutilat ja sauna

Tässä kodissa arki rullaa, kiitos tilavan kodinhoitotilan ja erillis-wc:n. Oman saunan löylyt tuovat lisälämpöä elämään. Pönttönä on tyylikäs seinä-wc.

Elämää lasitetulla parvekkeella

Olohuoneen jatkeena on hulppea eteläparveke. Sisusta parvekkeelle vaikka kiva kesähuone kalusteineen tai perusta kaupunkiviljelijän keidas kukkineen ja yrtteineen. Lasituksen ansiosta tilaa voi huoletta käyttää vuoden ympäri.

Yhteistilat

Kalevan Paletti 1:n yhteistilat on suunniteltu sujuvaa arkea silmällä pitäen. Kotitalon ensimmäisestä kerroksesta löytyy mm. irtaimistovarastot, talosauna pukuhuoneineen, kuivaushuone sekä tilavat ja turvalliset säilytystilat lastenvaunuille ja ulkoiluvälineille. Lisäksi kotikortteliin tulee Postin Smartpost-automaatti, kaksi yhteiskäyttöautoa ja renkaiden säilytyspiste.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
99,5 m²
Kerros
8 / 9
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_joustava_vuokratontti_180x180px.png

Joustava vuokratontti mahdollistaa pääsyn omaan asuntoon pienemmällä pääomalla.

Tutustu joustavaan vuokratonttiin
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_yhteiskayttoauto_180x180px.png

Yhteiskäyttöautossa maksat vain auton käytöstä. Lähimmän noutopaikan löydät naapurustostasi.

Tutustu autoetuun
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Postin automaatin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia 24/7.

Lue lisää Postin automaatista

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.