Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myynnissä

Tampereen Paletti 2

Myytävät asunnot Tampere Paletti2

Tutustu uusiin koteihin yksityisesittelyssä

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys ja turvallisuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Tämän vuoksi esittelemme uusia Bonava-koteja toistaiseksi vain yksityisesittelyissä. Sovi oma esittelyaikasi sähköpostitse myynti.tampere@bonava.fi tai soittamalla maksuttomaan numeroomme 0800 411 110 (ma-pe klo 9-17).

Tutustu lisää toimintaohjeisiimme.

Arvioitu valmistuminen: marraskuu 2020

Tyylikkäitä koteja loistosijainnilla

Myynnissä lisää odotettuja, uusia kerrostalokoteja elämää sykkivään Kalevaan. Paletti 2 asettuu suositun kotipaikan ytimeen, kattavien palvelujen ja kulkuyhteyksien äärelle.

Tampereen Kalevan Paletti 2 viimeistelee Bonava-kotien komean kokonaisuuden viihtyisässä Kalevan Paletin kotikorttelissa. Kahdeksankerroksisen uudiskohteen kodit on suunniteltu arjen sujuvuutta silmällä pitäen ja luonnonvaloa hyödyntäen. Paletti 2:n raikkaat kodit kutsuvat nauttimaan rennosta oleskelusta myös kotien ulkotiloihin, sillä kaikkien kotien parvekkeet ja terassit ovat savuttomia. Sisustussuunnittelijamme on valinnut Paletti 2:n uusiin koteihin ajattoman vaaleansävyisen modernin sisustustyylin tammiparketteineen.

Ihanan huoletonta arkea omassa kotikorttelissa

Kalevan Paletin kotikorttelista muotoutuu yhteisöllinen, turvallinen ja mukavan viihtyisä kotipaikka, jossa arjen sujuvuuteen kiinnitetään erityistä huomiota. Paletti 2:n yhteisiin tiloihin tulee muun muassa Postin automaatti, taloyhtiön saunatilat, pesutupa ja kuivaushuone sekä näppärä kurapiste, jossa puhdistuvat niin likaiset koirantassut kuin lastenvaunun renkaat. Autopaikat sijoitetaan pihakannen alle, josta on esteetön sisäyhteys omaan kotikerrokseen. Tilava hissi helpottaa liikkumista. Lisäherkkuna kortteliin varataan oma säilytystila autonrenkaille. Arki Kalevan Paletissa sujuu myös ilman omaa autoa, sillä loistavien liikenneyhteyksien lisäksi asukkaiden käyttöön tulee kaksi yhteiskäyttöautoa. Arjen kiireiden lomassa on mukava vetäytyä rentoutumaan autottomalle ja viihtyisän vehreälle korttelipihalle, joka puhuttelee niin leppoisasta kesäpäivästä nautiskelevia aikuisia kuin toimintaa ja leikin riemua kaipaavia perheen pienimpiäkin. Tervetuloa mukavaan naapurustoon.

Kodikkaat faktat

Valmistuminen
Marraskuu 2020
Talotyyppi
Kerrostalo
Kerroksia
8
Pinta-ala
29 - 74 m²
Huoneita
1 - 3
Koteja yhteensä
75
Tontin omistaja
Tampereen kaupunki
Tontin omistus
Vuokra
Myyntihinta
52 685 - 106 266 €

Ota yhteyttä

Hyvä tietää

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_bonavaturva_180x180px.png

Bonava-turvan ansiosta pääset uuteen kotiin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty.

Lue lisää Bonava-turvasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_180x180px_sisustus.png

Uusissa kodeissa on puhdaslinjainen ja vaaleansävyinen moderni sisustuskokonaisuus.

Tutustu moderniin sisustustyyliin

Katso myös

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Vapaa
Varaussopimus
Alustava varaus
Myyty

Valitettavasti meillä ei ole yhtään hakuasi vastaavaa kotia juuri nyt tarjolla. Kokeile laajentaa hakuasi.

Tutustu Kalevan naapurustoon

Tampereen asuntomyymälä
Tampereen asuntomyymälä

Hämeenkatu 15, 33100 Tampere

0800 411 110 (ilmainen) Avoinna ma-pe klo 9-17