Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myyty

Paletti 2 A 05, 3 huonetta, 67,0 m²

1 esittely

Muutto: loppuvuodesta 2020

Upea kulmahuoneisto omalla saunalla

Tässä 67-neliöisessä kahden makuuhuoneen kodissa on isot ikkunat, lasitettu parveke, oma terassi sekä sauna.

Kalevan Paletti 2:n asunto A5 kutsuu viihtymään hyvien kulkuyhteyksien ja kattavien palvelujen äärelle. Tämä laadukas ensimmäisen kerroksen päätyasunto taipuu monenlaiseen elämäntilanteeseen. Kun toimit ajoissa, voit valita, haluatko kotiisi erillis-wc:n sijaan vaihtoehtoisesti vaatehuoneen.

Viihtyisät oleskelutilat

Tämän kodin selkeässä ja avarassa pohjaratkaisussa on kiinnitetty huomiota arjen sujuvuuteen ja asumisen mukavuuteen. Eteisessä on kätevä peiliovellinen säilytyskaapisto, ja lisäksi toisessa makuuhuoneessa on koko seinän verran säilytystilaa liukuovien takana. Pienemmän makuuhuoneen voi halutessaan sisustaa vaikkapa työ- tai vierashuoneeksi. Keittotilan ja olohuoneen muodostama ehyt kokonaisuus on helppo sisustaa, ja kokonaisuuden kruunaa parketti sekä miellyttävä lattialämmitys.

Ajaton sisustus

Sisustussuunnittelijamme on valinnut tähän kotiin pelkistetyn ja aikaa kestävän sisustuksen. Puustellin keittiössä on valkoiset kaapinovet ja tumma laminaattityötaso. Kaapistojen välitila on valkoiseksi taustamaalattua lasia. Tilavan keittotilan varustukseen kuuluu mm. induktioliesi, kalusteuuni, integroitu mikroaaltouuni, integroitu kalusteovellinen astianpesukone sekä täyskorkeat jääkaappi ja pakastin. Värimaailmaltaan vaalean harmonista keittiötä on helppo höystää tekstiilien ja omien lempivärien avulla. Raikkaan vaaleansävyinen lattia viimeistelee kokonaisuuden.

Kylpyhuone ja sauna

Tyylikkään pelkistetyssä kylpyhuoneessa on tummat lattialaatat sekä vaakaan asennetut kiiltävän valkoiset seinälaatat, valopeili, kääntyvät suihkuseinät sekä kattoon upotetut led-valot. Pesuhuoneessa on myös kätevä pyykkikaappi ja tilavaraus pesutornille. Saunan lauteet ja paneelit ovat tervaleppää. Kylpyhuoneen lisäksi tässä kodissa on myös erillis-wc.

Parveke ja terassi

Oleskelutilat jatkuvat olohuoneesta avautuvalle reilun kokoiselle lasitetulle eteläparvekkeelle. Parvekkeen päädyssä on avattava lasitus, josta pääsee kulkemaan ikiomalle terassille.

Toimivat yhteistilat

Kalevan Paletti 2:n yhteisten tilojen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota arjen sujuvuuteen. Taloyhtiössä on mm. yhteiset saunatilat, pesutupa ja kuivaushuone sekä kätevä kurasyöppö. Postin Smartpost-automaatin avulla asukkaat voivat lähettää ja vastaanottaa paketteja kätevästi vuorokauden ympäri. Autopaikat on sijoitettu maanalaiseen pysäköintihalliin, josta pääsee hissillä suoraan omaan kotikerrokseen. Pyörän säilytykseen on varattu mukavasti tilaa, ja jopa autonrenkaille on oma säilytystilansa. Vehreällä piha-alueella on tekemistä moneen makuun leikeistä rentoon yhdessäoloon.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
67,0 m²
Kerros
1 / 8
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Hyvä tietää

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_bonavaturva_180x180px.png

Bonava-turvan ansiosta pääset uuteen kotiin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty.

Lue lisää Bonava-turvasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_180x180px_sisustus.png

Uusissa kodeissa on puhdaslinjainen ja vaaleansävyinen moderni sisustuskokonaisuus.

Tutustu moderniin sisustustyyliin

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.