Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Alustava varaus

Paletti 2 A 55, 3 huonetta, 67,0 m²

2 esittelyä

2 esittelyä

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Muutto: loppuvuodesta 2020

Kuudennen kerroksen päätykolmio eteläparvekkeella ja omalla saunalla

Tämä tyylikäs kulmahuoneisto ihastuttaa avaruudella, omalla saunalla ja kahteen suuntaan avautuvilla näkymillä. Makuuhuoneiden vino itäseinä tuo kotiin persoonallista ilmettä.

Valitse omaksesi kutsuva 67-neliöinen koti, jossa laadukas keittotila ja olohuone muodostavat valoisan yhteistilan ruoanlaittoon ja mukavaan yhdessäoloon. Tähän viihtyisään kolmioon Kalevan lähipalveluiden äärellä on helppo kotiutua.

Viihtyisät oleskelutilat

Tämän kodin selkeässä ja avarassa pohjaratkaisussa on kiinnitetty huomiota asumisen mukavuuteen. Eteisessä on kätevä peiliovellinen säilytyskaapisto, ja lisäksi suuremmassa makuuhuoneessa on säilytystilaa liukuovien takana koko seinän leveydeltä. Keittotilan ja olohuoneen muodostama avara yhteistila on helppo sisustaa mieleisekseen. Kokonaisuuden kruunaa tammiparketti, miellyttävä lattialämmitys sekä itään ja etelään avautuvat näkymät.

Ajaton sisustus

Sisustussuunnittelijamme on valinnut tähän kotiin pelkistetyn ja aikaa kestävän sisustuksen. Puustellin keittiössä on valkoiset kaapinovet ja tumma laminaattityötaso. Kaapistojen välitila on valkoiseksi taustamaalattua lasia. Keittotilan varustukseen kuuluu mm. induktioliesi, kalusteuuni, integroitu mikroaaltouuni, integroitu kalusteovellinen astianpesukone sekä täyskorkeat kylmälaitteet. Värimaailmaltaan vaalean harmonista keittiötä on helppo höystää tekstiilien ja omien lempivärien avulla.

Pesutilat ja sauna

Upeassa kylpyhuoneessa on kaunis mattalasiovi, tummat lattialaatat, vaakaan asennetut kiiltävän valkoiset seinälaatat, valopeili, tyylikkäät kääntyvät suihkuseinät sekä kattoon upotetut led-valot. Kalusteissa on valkoiset ovet ja kiiltävät kromivetimet. Lisäksi pesuhuoneessa on kätevä pyykkikaappi ja tilavaraus pesutornille. Saunan lauteet ovat tervaleppää. Kylpyhuoneen lisäksi tässä kodissa on myös erillis-wc.

Parveke

Olohuoneesta on käynti tilavalle eteläparvekkeelle, josta avautuu näkymä sisäpihalle. Lasituksen ansiosta voit nauttia oleilusta parvekkeella alkukeväästä aina pimeneviin syysiltoihin. Parvekkeen lattialla on miellyttävä parvekematto.

Toimivat yhteistilat

Kalevan Paletti 2:n yhteisten tilojen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota arjen sujuvuuteen. Taloyhtiössä on mm. yhteiset saunatilat, pesutupa ja kuivaushuone sekä kätevä kurasyöppö. Postin automaatin avulla asukkaat voivat lähettää ja vastaanottaa paketteja kätevästi vuorokauden ympäri. Autopaikat on sijoitettu maanalaiseen pysäköintihalliin, josta pääsee hissillä suoraan omaan kotikerrokseen. Pyörän säilytykseen on varattu mukavasti tilaa, ja jopa autonrenkaille on oma säilytystilansa. Vehreällä piha-alueella on tekemistä moneen makuun leikeistä rentoon yhdessäoloon.

Kodikkaat faktat

Velaton hinta
€ 320 300
Myyntihinta
€ 95 900
Lainaosuus
€ 224 400
Pinta-ala
67,0 m²
Pääomavastike (vain korko)
€ 174
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 1 019
Hoitovastike
€ 425
Kerros
6 / 8
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.