Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Vapaa

Paletti 2 A 63, 4 huonetta, 115,0 m²

Muutto: loppuvuodesta 2020

Hurmaava kulmahuoneisto omalla saunalla ja kahdella lasitetulla parvekkeella

Tässä valoisassa seitsemännen kerroksen kodissa on kaikkea, mitä mukavalta kaupunkiasumiselta voi toivoa: upea saunaosasto, kaksi pesuhuonetta sekä kaksi lasitettua parveketta.

Valitse omaksesi upea 115-neliöinen päätyasunto, joka on suunniteltu huolellisesti laatua ja asumisen mukavuutta ajatellen. Kodin sydän on tyylikkään keittotilan ja olohuoneen muodostama avara kokonaisuus. Oleskelutiloista on mahdollista erottaa myös neljäs huone.

Viihtyisät oleskelutilat

Ihastu selkeään pohjaratkaisuun sekä valoisaan keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen muodostamaan yhteistilaan, josta on käynti länsiparvekkeelle. Kaikissa makuuhuoneissa on runsaat säilytystilat ja suurimmassa jopa erillinen pukeutumistila. L-muotoisen keittotilan varustukseen kuuluu mm. käytännöllinen saareke, induktioliesi, kalusteuuni, integroitu mikroaaltouuni, integroitu kalusteovellinen astianpesukone sekä täyskorkeat kylmälaitteet. Kokonaisuuden kruunaa laadukas parkettilattia, miellyttävä lattialämmitys ja upean korkeat ikkunat. Vino länsiseinä tuo asuntoon kauniin persoonallista ilmettä.

Pesutilat ja saunaosasto

Tässä kodissa on kaksi kylpyhuonetta ja tunnelmallinen sauna. Ylellisen tilavissa pesutiloissa ja saunassa on laadukkaat materiaalit sekä toimivia ratkaisuja tyylikkäitä yksityiskohtia myöten. Saunan lauteet on sijoitettu vastakkain, ja elegantin kokonaisuuden viimeistelevät lasiseinä ja kattoon upotetut led-valot. Kodissa on lisäksi tilava, käytännöllisesti sisustettu kodinhoitohuone, johon on sisäänkäynti myös suoraan porrashuoneesta.

Parvekkeet

Oleskelutiloista on käynti tilavalle länsiparvekkeelle, joka avautuu Sarvijaakonkadun suuntaan. Suurimmasta makuuhuoneesta on kulku eteläparvekkeelle, josta on näkymä oman kotitalon sisäpihalle. Lasituksen ansiosta voit nauttia oleilusta parvekkeella alkukeväästä aina pimeneviin syysiltoihin ja sisustaa tiloihin vaikkapa tunnelmallisen viherhuoneen. Parvekkeen lattialla on miellyttävä parvekematto.

Toimivat yhteistilat

Kalevan Paletti 2:n yhteisten tilojen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota arjen sujuvuuteen. Taloyhtiössä on mm. yhteiset saunatilat, pesutupa ja kuivaushuone sekä kätevä kurasyöppö. Postin Smartpost-automaatin avulla asukkaat voivat lähettää ja vastaanottaa paketteja kätevästi vuorokauden ympäri. Autopaikat on sijoitettu maanalaiseen pysäköintihalliin, josta pääsee hissillä suoraan omaan kotikerrokseen. Pyörän säilytykseen on varattu mukavasti tilaa, ja jopa autonrenkaille on oma säilytystilansa. Vehreällä piha-alueella on tekemistä moneen makuun leikeistä rentoon yhdessäoloon.

Kodikkaat faktat

Velaton hinta
€ 565 600
Myyntihinta
€ 169 600
Lainaosuus
€ 396 000
Pinta-ala
115,0 m²
Pääomavastike (vain korko)
€ 307
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 1 799
Hoitovastike
€ 730
Kerros
7 / 8
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.