Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Muuttovalmis

Vantaan Artemis

myytavat_asunnot_vantaa_asola_artemis_paakuva_uusi.jpg

Laatukoteja vehreällä paikalla lähellä kaikkea

Myytävänä uusia muuttovalmiita asuntoja hyvällä paikalla eloisassa ja ystävällisessä naapurustossa. Vantaan Artemiksen uudet asunnot on suunniteltu helppoa ja turvallista asumista ajatellen.

Asunto Oy Vantaan Artemis tuo Asolaan huolella suunniteltuja, valoisia ja laadukkaita omistusasuntoja. Tarjolla on upeita kaksioista ja kolmioita, avaria asuntopohjia, toimivia tilaratkaisuja sekä tyyliä ja tunnelmaa. Asuntojen suunnittelussa on otettu huomioon pohjaratkaisujen toimivuus, asuntojen kalustettavuus, hyvä äänieristys sekä asumisen viihtyisyys. Lasitetulle parvekkeelle on mukava kattaa päiväkahvit tai sisustaa ihana kesähuone kukkineen ja yrtteineen. Osassa asunnoista on omat saunat. Asukkaiden toiveiden mukaan suunniteltu yhteinen kohtaamispaikka sopii monenlaiseen käyttöön, niin synttärijuhlien pitopaikaksi, kokoustilaksi kuin liikuntakäyttöön. Lisälämpöä elämään tuo naapuritaloon valmistuva yhteissaunatila. Tervetuloa omaan kotiin. Muuttamaan pääset vaikka heti.

Uuteen kotiin ilman huolen häivää

Olipa kesä tai talvi, uudessa kerrostalokodissa asuminen on ihanan vaivatonta ilman remonttihuolia tai pihatöitä. Sympaattinen naapurusto tarjoaa palveluja moneen menoon sekä mukavaa yhteisöllisyyttä. Naapureiden ja ystävien kanssa on mukava lähteä ulkoilemaan lähimaastoon tai tavata lähikahvilassa. Kun asuu lähellä kaikkea, kaukana eivät ole kaupat, kulttuuririennot, golfkentät, ulkoilupaikat tai marja- ja sienestysmaastotkaan. Onni on uusi laatukoti vehreässä naapurustossa ja kodikkaan mittakaavan asuinalueella.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
44 - 68 m²
Huoneita
2 - 3
Koteja yhteensä
42
Tontin omistaja
Ålandsbanken Tonttirahasto Erikoissijoitusrahasto
Tontin omistus
Vuokra
Myyntihinta
110 232 - 126 986 €
Kerroksia
7
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Katso myös

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja uusista kodeista ja naapurustoista.

Lähettämällä yhteystietosi, hyväksyt markkinointimateriaalin vastaanottamisen sähköpostitse, tekstiviesteillä ja puhelimitse (jos olet ilmoittanut puhelinnumerosi). Mikäli haluat poistua markkinointilistaltamme, voit ilmoittaa siitä meille sähköpostitse osoitteeseen myynti@bonava.fi. Lue lisää henkilötietojesi suojauksesta ja käytöstä tietosuojaselosteesta.

Kuvat

Asunnot avautuvat aurinkoisiin ilmansuuntiin. Olohuoneet ja keittiöt kiertyvät valon ja maisemien ääreen, makuuhuoneet suuntautuvat pääosin varjoisampiin ilmansuuntiin. Myös sisäänkäyntien ja porrashuoneiden valoisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota.

Mika Penttinen, Arkkitehdit Kirsi Korhonen ja Mika Penttinen Oy

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Uusi ilme parvekkeelle

Vantaan Artemiksen uuden kerrostalokodin valoa tulviva parveke saa uuden ilmeen. Anna inspiraation viedä.

Tutustu Asolan naapuruston tarjontaan:

Ensiasunto Asolasta

Huoleton uudiskohde löytyi suositusten kautta Lue lisää

Kodikkaasti Asolassa

Vantaan Artemiksen kodeissa on tyyliä Lue lisää

Kotiudu ja viihdy Asolassa

Vantaan Artemiksen valoisat Bonava-kodit kutsuvat nauttimaan elämästä lähelle puistoja, palveluja ja Sipoonkorven kansallispuiston marjametsiä. Asolaan on helppo kotiutua.
contentassets/ce35707b67894f828030a9d99421b566/aloituskuva_matterport_a6.png

Tutustu asunnon A6 virtuaaliesittelyyn

Astu sisään