Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Muuttovalmis

Vantaan Artemis

Laatukoteja vehreällä paikalla lähellä kaikkea

Myytävänä uusia muuttovalmiita asuntoja hyvällä paikalla eloisassa ja ystävällisessä naapurustossa. Vantaan Artemiksen uudet asunnot on suunniteltu helppoa ja turvallista asumista ajatellen.

Asunto Oy Vantaan Artemis tuo Asolaan huolella suunniteltuja, valoisia ja laadukkaita omistusasuntoja. Tarjolla on upeita kaksioista ja kolmioita, avaria asuntopohjia, toimivia tilaratkaisuja sekä tyyliä ja tunnelmaa. Asuntojen suunnittelussa on otettu huomioon pohjaratkaisujen toimivuus, asuntojen kalustettavuus, hyvä äänieristys sekä asumisen viihtyisyys. Lasitetulle parvekkeelle on mukava kattaa päiväkahvit tai sisustaa ihana kesähuone kukkineen ja yrtteineen. Osassa asunnoista on omat saunat. Asukkaiden toiveiden mukaan suunniteltu yhteinen kohtaamispaikka sopii monenlaiseen käyttöön, niin synttärijuhlien pitopaikaksi, kokoustilaksi kuin liikuntakäyttöön. Lisälämpöä elämään tuo naapuritaloon valmistuva yhteissaunatila. Tervetuloa omaan kotiin. Kannattaa toimia nopeasti, sillä näitä ihania koteja on enää kaksi jäljellä. Muuttamaan pääset vaikka heti.

Uuteen kotiin ilman huolen häivää

Olipa kesä tai talvi, uudessa kerrostalokodissa asuminen on ihanan vaivatonta ilman remonttihuolia tai pihatöitä. Sympaattinen naapurusto tarjoaa palveluja moneen menoon sekä mukavaa yhteisöllisyyttä. Naapureiden ja ystävien kanssa on mukava lähteä ulkoilemaan lähimaastoon tai tavata lähikahvilassa. Kun asuu lähellä kaikkea, kaukana eivät ole kaupat, kulttuuririennot, golfkentät, ulkoilupaikat tai marja- ja sienestysmaastotkaan. Onni on uusi laatukoti vehreässä naapurustossa ja kodikkaan mittakaavan asuinalueella.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
65 m²
Huoneita
3
Koteja yhteensä
42
Tontin omistaja
Ålandsbanken Tonttirahasto Erikoissijoitusrahasto
Tontin omistus
Vuokra
Myyntihinta
90 986 - 105 232 €
Kerroksia
7
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_kettera_asuntolaina_180x180px.png

Hyödynnä etu ja asu ensimmäinen vuosi huolettomasti Ketterän asuntolainan turvin.

Lue lisää Ketterästä asuntolainasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_joustava_vuokratontti_180x180px.png

Joustava vuokratontti mahdollistaa pääsyn omaan asuntoon pienemmällä pääomalla.

Tutustu joustavaan vuokratonttiin

Katso myös

Kuvat

Asunnot avautuvat aurinkoisiin ilmansuuntiin. Olohuoneet ja keittiöt kiertyvät valon ja maisemien ääreen, makuuhuoneet suuntautuvat pääosin varjoisampiin ilmansuuntiin. Myös sisäänkäyntien ja porrashuoneiden valoisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota.

Mika Penttinen, Arkkitehdit Kirsi Korhonen ja Mika Penttinen Oy

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Energiaa luonnosta

Loihdi lasitetulle parvekkeelle harmoninen tunnelma luonnonmateriaalien avulla.

Tutustu Asolan naapuruston tarjontaan:

Ensiasunto Asolasta

Huoleton uudiskohde löytyi suositusten kautta Lue lisää

Kodikkaasti Asolassa

Vantaan Artemiksen kodeissa on tyyliä Lue lisää

Kotiudu ja viihdy Asolassa

Vantaan Artemiksen valoisat Bonava-kodit kutsuvat nauttimaan elämästä lähelle puistoja, palveluja ja Sipoonkorven kansallispuiston marjametsiä. Asolaan on helppo kotiutua.