Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myynnissä

Vantaan Kilpukka

Myytävät asunnot Vantaan Kaivoksela Kilpukka

Arvioitu valmistuminen: kesäkuu 2020

Onni on uusi koti sympaattisessa naapurustossa

Vehreä Kaivoksela kutsuu mukavaan naapurustoon ja ystävälliseen ympäristöön. Vantaan Kilpukan uusissa kodeissa arki rullaa, kiitos asuntokohtaisten palvelueteisten ja loistavien asuntopohjien.

Asunto Oy Vantaan Kilpukka asettuu rauhalliselle asuinalueelle Kaivokselaan. Kodikkaan Kilpukan huoneistovalikoima on monipuolinen, joten täältä löytyy koti niin nuorelle ensiasunnon ostajalle, pariskunnalle kuin huoletonta asumista kaipaavalle varttuneemmalle väelle. Uusi koti on ihanan huoleton vaihtoehto ilman remontteja ja pihatöitä. Kilpukan kodit suunnitellaan huolella arjen sujuvuutta silmälläpitäen. Kaikkiin koteihin tulee viihtyisät lasitetut parvekkeet, osaan myös omat saunat. Uudiskohteen erikoisuutena ovat asuntokohtaiset palvelueteiset, jotka tekevät esimerkiksi painavien kauppakassien tai nettitilausten toimituksen suoraan kotiin helpoksi. Näissä kodeissa arki rullaa.

Omalla korttelipihalla ja lähellä luontoa

Kilpukan luonnonläheinen ympäristö kutsuu ulkoilemaan. Pistä lenkkarit jalkaan ja kipaise virkistymään vaikkapa ulkoilureiteille, leikkimään lasten kanssa lähipuistoon, pelaamaan jalkapalloa tai lenkkeilemään koiran kanssa. Tai täytä piknik-kori herkuilla ja kutsu ystävät rennolle brunssille lähimaastoon tai puistomaiselle korttelipihalle, jossa viihtyvät sekä lapset että aikuiset. Piha-alueet ovat mukavan väljät ja kodeista on avarat näkymät lähiluontoon. Asukkaiden iloksi talosta löytyy monikäyttöinen kerhotila, hyvät ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastot, polkupyörien pesu- ja huoltopaikka, pesutupa ja kuivaushuone sekä viihtyisä yhteinen talosauna vilvoitteluterasseineen.

Kodikkaat faktat

Talotyyppi
Kerrostalo
Kerroksia
6
Pinta-ala
38 - 90 m²
Huoneita
2 - 4
Koteja yhteensä
59
Tontin omistaja
Suomen Asunnot ja Tontit I Ky
Tontin omistus
Vuokra
Myyntihinta
74 715 - 131 345 €
Valmistuminen
Kesäkuu 2020

Ota yhteyttä

Bonava asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Hyvä tietää

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_bonavaturva_180x180px.png

Bonava-turvan ansiosta pääset uuteen kotiin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty.

Lue lisää Bonava-turvasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_joustava_vuokratontti_180x180px.png

Joustava vuokratontti mahdollistaa pääsyn omaan asuntoon pienemmällä pääomalla.

Tutustu joustavaan vuokratonttiin
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_180x180px_sisustus.png

Uusissa kodeissa on puhdaslinjainen ja vaaleansävyinen moderni sisustuskokonaisuus.

Tutustu moderniin sisustustyyliin

Katso myös

Kuvat

Kilpukan asuntojen suunnittelussa on panostettu tehokkuuteen, toimivuuteen ja valoisuuteen. Muunneltavuuden ansiosta kodit sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin.

Jarmo Pulkkinen ja Milla Hannonen, Arkkitehtitoimisto HPK Oy

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Vapaa
Varaussopimus
Alustava varaus
Myyty

Vantaan Kilpukka hurmaa

Sisustusvastaavan vinkit Lue lisää

Palvelueteinen tuo asumiseen uusia ulottuvuuksia

Tutustu turvalliseen palvelueteiseen. Lue lisää