Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Turvallinen palvelueteinen säästää aikaa ja vaivaa

Palvelueteinen on näppärä kodin lisätila

Palvelueteinen helpottaa arkea, kun saat tilaamasi tavarat kotiin asti toimitettuna. Ja mikä parasta, enää ei tarvitse itse olla paikalla odottamassa lähettiä.

Palvelueteinen on tuulikaappimainen tila huoneiston ja ulko-oven välissä. Tähän ovien rajaamaan tilaan voi toimittaa tavaroita silloinkin, kun et itse ole paikalla. Tavaran tuoja pääsee lukon avauskoodilla palvelueteiseen, mutta ei huoneistoon.

Palvelueteinen säästää aikaa ja vaivaa esimerkiksi näin:

  • Perhe haluaa enemmän yhteistä aikaa ja tilaa ruokaostokset netistä. Työpäivän jälkeen kauppakassi jo odottaakin palvelueteisessä ja ruoan valmistus voi alkaa.
  • Tytär ostaa nettikirppikseltä unelmiensa laskettelusukset. Koulupäivän aikana iso ihana paketti on tuotu palvelueteiseen, eikä sitä tarvitse raahata postista.
  • Perheen isä on tilannut uuden tietokoneen ulkomaisesta verkkokaupasta. Kun paketti toimitetaan suoraan palvelueteiseen, hänen ei tarvitse järjestellä omia menojaan kuriirin aikataulujen mukaisesti.

Verkkokaupan kasvaessa kohisten näppärä palvelueteinen tuo asumiseen ihan uusia ulottuvuuksia. Kun tilattujen pakettien määrä lisääntyy, on helpottavaa tietää, ettei niitä kaikkia tarvitse hakea postista tai viettää iltoja kotosalla päivystäen lähetin tuloa. Erityisesti ruoan toimitus kotiin on yleistymässä Suomessakin kovaa vauhtia, oli sitten kyse kaupan asiakkaalleen keräämistä kauppakasseista tai ravintoloiden valmiista annoksista. Palvelueteisestä on iloa ja hyötyä monessa eri elämänvaiheessa – esimerkiksi ikääntyneitä helpottaa tavaroiden toimittaminen kotiin asti tai lapsiperhe saa lisää aikaa kiireiseen arkeensa kotiinkuljetusten ansiosta.

Hyllyjä ja tilaa kylmälaitteille

Vantaan Kilpukan kompakti palvelueteinen on leveydeltään noin puoli metriä. Siellä on jo valmiiksi sähköpistoke, johon voi halutessaan liittää kylmälaitteen esim. ruokakuljetuksia varten. Palvelueteinen on myös helppo kalustaa erilaisiin elämäntyyleihin sopivilla hyllyjärjestelmillä.

Turvallisuus on taattu palvelueteisessä

Palvelueteisen käyttö on turvallista, eikä tavaran tuoja pääse sitä kautta sisään huoneistoon. Näin se toimii:

  • Asukkaat kulkevat ovista käyttämällä RFID-tunnisteita (esimerkiksi tägiä).
  • Tavaran tai palvelun toimittajalle annetaan palvelueteisen lukon avauskoodi.
  • Sisäänpääsyoikeuksia voi hallita etänä myös esimerkiksi huoltoliike.