Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Sisustusvastaavan vinkit Kilpukkaan

Kilpukka kutsuu päästämään sisustusideat lentoon

Kaivokselan luonnonläheiseen ja tuttavalliseen naapurustoon rakentuva Vantaan Kilpukka hurmaa hauskoilla pohjaratkaisuillaan ja laadukkailla materiaaleillaan. Kilpukan sisustusvastaava Emma Lepistön mukaan uudet kodit taipuvat monenlaisiin tarpeisiin.

Sisustus alkaa pintamateriaaleista

Kilpukan sisustusmateriaaleissa korostuvat selkeys, harmonisuus ja laatu. ”Kilpukan laadukkaat materiaalit luovat pohjan monenlaisille sisustusratkaisuille”, kertoo sisustusvastaava Emma Lepistö. Lattian voi valita neljästä erilaisesta Karelian parkettivaihtoehdosta. Valkomattalakattu saarniparketti sopii vaalean skandinaavisen tyyliin, kun taas tummempi sävytetty tammiparketti antaa särmikkään säväyksen yksinkertaisimpaankin sisustukseen. Lisähintaisena olohuoneeseen tai päämakuuhuoneeseen saa tehosteseinän. Laajasta värikirjosta löytyy jokaiselle jotain − harmonisesta laastista aina veikeään greipinkeltaiseen. Lepistö kannustaakin tulevia asukkaita rohkeisiin sisustusratkaisuihin.

Laajat seinäpinnat ja runsas luonnonvalo antavat sisustajalle loputtomat mahdollisuudet. Kilpukassa on helppo hullutella.

Emma Lepistö

Sisustusvastaava

Ryhtiä sisustukseen säilytyskalusteilla

Kun ylimääräiset tavarat on sijoitettu siististi kaappeihin, on kotona mukava viettää aikaa. Puhtaassa kodissa myös pienet sisustusyksityiskohdat pääsevät oikeuksiinsa. ”Kilpukassa on runsaasti kaappitilaa ja osassa kodeista jopa oma vaatehuone upotetuilla led-valoilla ja Elfan säilytysjärjestelmällä”, kertoo Lepistö. Kaikissa makuuhuoneissa on tilavat kaapistot, joiden ovet toteutetaan valkoiseksi maalatusta mdf-levystä. Vedinvaihtoehtoja on kolme. Eteiskalusteena on huoneistosta riippuen joko Petra-malliston kaapisto tai Elfan liukuovikaapisto. Liukuoviin voi valita oman maun mukaan valkoisen ovilevyn tai peiliovet.

Keittiöt kotikokkaajan tarpeisiin

Kilpukan keittiöiden suunnittelussa on otettu huomioon asiakkaiden toiveet käytettävyydestä ja sisustettavuudesta. ”Toiveita on yhtä monia kuin on asukkaitakin. Siksi Kilpukasta löytyy monenlaisia keittiöratkaisuja erilliskeittiöistä tehokkaisiin yhden seinän avokeittiöihin. Osassa kodeista on jopa mahdollisuus vaikuttaa keittiön suunnitteluun. Vaihtoehtopohjista löytyy mielenkiintoisia toteutusvaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin. Esimerkiksi U:n mallisessa keittotilassa on runsaasti laskupintaa kokkaushetkiä ajatellen, kun taas saarekkeellinen ratkaisu tarjoaa kätevän aamiaispöydän.” Osassa kodeista on L:n mallinen keittotila, jonka erikoisuutena on karusellimekanismilla varustettu pöytäkaappi. Ruokapöydän paikka on huoneistopohjissa mietitty tarkkaan ja monessa kodissa vierestä löytyy ikkuna tunnelmaa luomaan.

Keittiön kaapistojen ovet voi valita oman maun mukaan joko valkoisella mattapinnalla tai kiiltävällä laminaatilla. Vedinvaihtoehtoja on kolme. Kalusteväliin tulee kiiltävä tai mattapintainen valkea laatta. Työtasovaihtoehtoja löytyy raikkaan valkoisesta lämpimiin puun sävyihin ja rouheaan harmaaseen. Kaikkiin keittiöihin tulee kalusteuuni sekä keraaminen keittotaso hipaisukytkimillä, lapsilukituksella ja automaattisella virrankatkaisulla. Kodinkoneet ovat AEG:n.

Laadukkaat kylpyhuoneet

Kaikkiin Kilpukan kylpyhuoneisiin tulee laadukkaat Svedbergsin kylpyhuonekalusteet, varaus pesutornille sekä mukavuuslattialämmitys. Yhtenäisen ja tyylikkään kokonaisuuden luomiseksi mattapintaisen tai kiiltävän valkoisen seinälaatan lisäksi yksi seinä sekä lattia laatoitetaan tehostevärein. Tehostevärivaihtoehtoja on neljä. Osassa kodeista on ihana oma sauna.

Leppoisasti omalla parvekkeella

Talojen nerokkaan viuhkamaisen sijoittelun ansiosta näkymät parvekkeilta avautuvat väljästi luontoon ja suojaisalle sisäpihalle. Suurin osa parvekkeista suuntautuu länteen kohti ilta-aurinkoa, osa ihanasti etelään. Kaikki parvekkeet lasitetaan ja lattiat päällystetään mukavalla parvekematolla. Kahdessa ylimmän kerroksen asunnossa on hulppeat laudoitetut kattoterassit. Sisustusvastaava rohkaisee asukkaita jatkamaan ympäristön vehreää ilmettä myös parvekkeilla: ”Lasituksen ansiosta parvekkeesta on helppo nauttia ympäri vuoden. Sesonginmukaiset kasvit piristävät ilmettä ja värittävät kauniisti näkymää sisätiloista.”

Palvelueteinen pistää arjen rullaamaan

Kilpukan uusien kotien erikoisuutena on näppärä asuntokohtainen palvelueteinen. Välioven ja ulko-oven väliin jäävän lukollisen palvelueteisen ansiosta asukkaat voivat tilata esimerkiksi verkko-ostoksia ja postipaketteja suoraan kotiovelle kannettuna. Palvelueteisen voi halutessaan varustaa myös hyllyillä tai kylmälaitteilla, jolloin ruokalähetysten kylmäketju ei katkea. Asukkaiden arjessa palvelueteinen näkyy helpotuksena raskaiden pakettien ja lähetyksen kantamisessa sekä kätevänä välitilana. Väliovea voi halutessaan pitää myös auki ja hyödyntää lisätila sisustamalla sen vaikkapa kenkäkaapilla tai pystynaulakolla. Käynti rapusta eteiseen tapahtuu RFID-tunnisteella tai tavarantoimittajille myönnettävällä avauskoodilla. Ulko-ovessa on ovisilmä.

Uusi koti on sisustamista vaille valmis. Hae inspiraatiota sisustamiseen ja nappaa parhaat tärpit trendikkään kodin loihtimiseen. Katso myös Vantaan Kilpukan uudet asunnot.