Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Uudiskohteet Vantaa Kaivoksela Neidonkenkä

Muuta vaikka heti

Tähän muuttovalmiiseen kotiin pääset tutustumaan paikan päällä. Katso esittelyajat tai sovi henkilökohtainen tapaaminen sinulle sopivaan hetkeen.

Seuraavat esittelyt

Varaa henkilökohtainen tapaamisaika

Tervetuloa tutustumaan Vantaan Neidonkengän muuttovalmiisiin koteihin, joista A 01 (2h+kt, 47,5 m², 1. krs) on sisustettu esittelyasunnoksi. Os. Vanha Kaarelantie 6, Vantaa. Voit myös halutessasi varata ajan Teams-etätapaamiseen.
Varaa tapaamisaika

Vantaan Neidonkenkä A 01

Esittelyasunto: 2h+kt, 47,5 m²

Tämä 47,5-neliöinen kulmahuoneisto on helppo sisustaa mieleisekseen. Kodin viihtyisyyden viimeistelevät ikkunan ääreen sijoitettu keittotila, suuret ikkunat ja lattialämmitys. Oleskelutilat jatkuvat lasitetulle parvekkeelle.

Kuvaus

Viihtyisä päätyhuoneisto

Tervetuloa omaan kotiin luonnon ja lenkkipolkujen syliin. Vantaan Neidonkengän asukkaiden ilona on loistavat yhteistilat sekä viihtyisä korttelipiha beach volley -kenttineen ja kiipeilytelineineen.

Mukavat oleskelutilat

Tämä 68,5-neliöinen päätyhuoneisto saa valoa kolmeen ilmansuuntaan avautuvista ikkunoista lattialämmityksen ja laadukkaiden sisustusmateriaalien viimeistellessä kodikkaan tunnelman. Kotikokin iloksi keittotilassa on Puustellin valkoiset kaapistot ja musta laminaattitaso sekä Boschin kodinkoneet. Välitila on helmiäisenvalkoinen ja ihanan helppo pitää puhtaana. Eteisen ja makuuhuoneiden säilytysjärjestelmät toteutetaan tilaa säästävin liukuovin. Kodin neliöt jatkuvat koko asunnon levyiselle lasitetulle parvekkeelle.

Pesutilat

Tilavassa, laatoitetussa pesuhuoneessa on mukavuuslattialämmitys, tilavaraus pesutornille, seinä-wc, pyykkikaappi sekä tyylikäs suihkukulma kirkkailla taitelasiovilla. Allaslaatikoston yläpuolella on peilikaappi led-valaisimella. Kiiltävän valkoiset seinälaatat ja tummanharmaat lattialaatat henkivät modernia tunnelmaa.

Yhteistilat ja autopaikat

Neidonkengän monipuolisista yhteistiloista löytyy tilavat varastot niin lastenvaunuille kuin ulkoiluvälineille, pesutupa ja kuivaushuone, irtaimistovarastot sekä viihtyisä saunaosasto vilvoitteluterasseineen. Suojaisalla sisäpihalla on helppo riittää puuhaa lasten leikeistä rantalentopalloon, ja lisää virkistäytymismahdollisuuksia tarjoilee vehreä lähiluonto lenkkipolkuineen. Osakkeina myytäviä autopaikkoja on sekä erillisessä autohallissa että pihalla. Olethan yhteydessä asuntomyyntiimme, niin kerromme lisää.

Valinnainen vuokratontti

Neidonkengällä on valinnainen vuokratontti, mikä tarkoittaa, että asunnon velaton hinta ei sisällä siihen kohdistuvaa tontin osuutta. Voit halutessasi maksaa huoneistokohtaisen osuutesi tontista kerralla tai maksaa tontin osuudesta kuukausittaista vuokravastiketta.

Kestävää asumista

Neighbourhood sustainability

Kestävät suunnitteluratkaisut

 • Taloyhtiössä on kaukolämpö ja lämpö jaetaan asuinhuoneistoihin lattialämmitysverkoston avulla.
 • Rauhallinen sijainti Kaivokselan viihtyisällä Vaskipellon alueella, hyvien yhteyksien varrella.
 • Miellyttävän väljät näkymät piha-alueen ja Vanhan Kaarelantien suuntaan.
 • Osakkeina myytävät autopaikat sijoitetaan kotitalon viereen erilliseen pysäköintilaitokseen. Autopaikat
Valinnainen vuokratontti

Tässä uudiskohteessa on valinnainen vuokratontti.

Lue lisää
Neighbourhood sustainability

Hintatiedot

Hinnat

 • Myyntihinta98 466 €
 • Lainaosuus136 800 €
 • Velaton hinta235 266 €
 • Neliöhinta3 435 €/m²
 • Vuokratontin lunastushinta38 517 €

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Lisätietoa lainaosuudesta

Yhtiölainan takaisinmaksuaika on 25 vuotta + rakennusaika. Lainan myöntäjä Helsingin Seudun Osuuspankki. Pääomavastike perustuu viitekorkoon Euribor 12 kk 3,312 % (4.1.2023) + marginaali 0,95 % = 4,262 %. Lyhennyksen sisältämä pääomavastike on laskettu oletuksella, että lainan korko on lyhennysten alkaessa yllä olevan mukainen. 1,5 valmistumisen jälkeistä vuotta ovat lyhennysvapaita. Lainan lyhennyksen sisältämää pääomavastiketta voidaan kuitenkin periä aikaisemmin, mikäli yhtiökokous näin päättää.

Valinnainen vuokratontti

 • Tontin vuokravastike182 €/kk
 • Vuokratontin lunastushinta38 517 €

Tämä kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla

Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Lisätietoa valinnaisen vuokratontin lunastuksesta

Lunastusosuuden suuruus syyskuussa 2024. Lunastusosuuteen lisätään varainsiirtovero (3 %:n varainsiirtovero koskee myös ensiasunnon ostajia) ja muut kaupan kulut. Lunastusosuus ei sisälly velattomaan hintaan.

Vastikkeet

 • Vastikkeet lyhennysvapaalla kaudella 30.3.2023-30.9.2024

 • Hoitovastike322 €/kk
 • Pääomavastike (vain korko)496 €/kk
 • Tontin vuokravastike182 €/kk
 • Vastikkeet yhteensä999 €/kk
 • Vastikkeet yhteensä (jos tontin osuus lunastettu)818 €/kk
 • Vastikkeet lyhennyksillä arviolta 1.10.2024 alkaen

 • Hoitovastike322 €/kk
 • Pääomavastike (korko+lyhennys)992 €/kk
 • Tontin vuokravastike182 €/kk
 • Vastikkeet yhteensä1 495 €/kk
 • Vastikkeet yhteensä (jos tontin osuus lunastettu)1 314 €/kk

Lisätietoa vastikkeista

Tontin vuokravastike on asunnolle kohdistuva mahdollinen kuukausittainen osuus tonttivuokrasta. Vastikkeen maksaminen ei vähennä tontin osan lunastushintaa. Vuokravastiketta peritään, jos et lunasta asunto-osakkeisiin kohdistuvaa tontin osuutta taloyhtiölle.  Vuokraa tarkistetaan elinkustannusindeksin mukaisesti, kuitenkin vähintään 1 % vuodessa. Pääomavastiketta peritään, jos et maksa pois asuntokohtaista osuutta taloyhtiölainasta.

Talon ja tontin tiedot

 • Taloyhtiön nimiVantaan Neidonkenkä
 • Tontin omistusValinnainen vuokratontti
 • Tontin vuokranantajaSuomen Asunnot ja Tontit | Ky

Autopaikat

Esittelyasunto

Kuvat

Naapurusto

 • Raikas sisäilma ympäri vuoden

  Nykyaikainen ilmanvaihtojärjestelmä pitää sisäilman laadukkaana läpi vuoden. Ilmanvaihtokone tunnistaa automaattisesti sekä liiallisen ilmankosteuden että tilanteet, joissa tarvitaan tehostettua ilmanvaihtoa. Asukas voi ohjata ilmanvaihtoa tilavalinnoilla, esimerkiksi valitsemalla pitkän poissaolon ajaksi pienempitehoisen, energiaa säästävän poissa-tilan. Järjestelmä tehostaa toimintaansa myös kesäisin lämpiminä jaksoina, jolloin sisäilman ylilämpöä korvataan tehostetusti viileämmällä yöilmalla.

 • Energiaa luonnosta ja liikunnasta

  Neidonkengässä luonto ja lähimmät lenkki- ja hiihtopolut avautuvat lähes kotiovelta. Lisää monipuolisia liikuntamahdollisuuksia tarjoavat mm. Kaarelan Ratsutalli, Kaivokselan liikuntapuisto tenniskenttineen sekä porrastreeneihin soveltuva Malminkartanonhuippu. Kesäisin Vetokannaksen valvottu uimaranta on suosittu vapaa-ajanviettopaikka. Malminkartanon omenatarhassa puolestaan järjestetään joka syksy kaikille avoin sadonkorjuupäivä, ja keväällä puiden kukkiessa tarha avaa ovensa piknikkäyttöön.

 • Korttelipihalla on tilaa harrastaa

  Vaikka Neidonkengässä asutaan luonnon ympäröimänä, aina ei tarvitse lähteä omaa korttelipihaa kauemmas harrastamaan ja retkeilemään. Korttelin keskiössä on monipuolinen yhteispiha, joka tarjoaa vaihtelevaa ja liikunnallista tekemistä kaikenikäisille asukkaille. Omalla rantalentopallokentällä on hauska kisata vaikkapa naapuritalon joukkuetta vastaan. Leikkipaikalla on mm. hiekkalaatikko, jousikeinu, karuselli sekä kiipeilyteline. Myös muuhun ajanviettoon varataan viihtyisää oleskelutilaa.

 • Sujuvasti joka suuntaan

  Kaivoksela on käytännöllinen kotipaikka sekä autoilijoille että autottomille asukkaille. Autolla pääsee jouhevasti niin Hämeenlinnanväylälle, Vihdintielle  kuin Kehäteillekin. Aivan kotitalon vieressä on Kaarenmäenkujan pysäkki, josta kulkee suoralla bussiyhteydellä Kamppiin noin 40 minuutissa. Kotikortteli kuuluu B-vyöhykkeeseen. Lähimmälle juna-asemalle Malminkartanoon on vain kilometrin matka. Pyöräilijöiden suosima reitti keskustaan kulkee Keskuspuiston vehreissä maisemissa.