Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Uudiskohteet Vantaa Kaivoksela Neidonkenkä

Tämä koti on myyty. Etsitkö uutta kotia tältä alueelta?

Asuntohakuun

Vantaan Neidonkenkä A 01

Esittelyasunto: 2h+kt, 47,5 m²

Tämä 47,5-neliöinen kulmahuoneisto on helppo sisustaa mieleisekseen. Kodin viihtyisyyden viimeistelevät ikkunan ääreen sijoitettu keittotila, suuret ikkunat ja lattialämmitys. Oleskelutilat jatkuvat lasitetulle parvekkeelle.

Kuvaus

Kompakti kaksio luonnon äärellä

Vantaan Neidonkengässä eletään huolettomasti luonnon äärellä. Ulkoilun päätteeksi voi vetäytyä kotitalon saunaosastolle rentoutumaan. Lisäherkkuna kotikorttelista löytyy rantalentopallokenttä.

Onko toiveidesi koti tämän viihtyisän korttelin viimeisessä muuttovalmiissa uudiskohteessa?

Valoisat oleskelutilat

40,5-neliöinen kaksio avautuu kauniisti jo eteisessä, josta näkymä kantaa läpi oleskelutilojen aina lasitetulle länsiparvekkeelle saakka. Lattialämmitys mahdollistaa suuret ikkunat, joista korttelipihan vehreää näkymää on mukava ihailla. Säilytystilaa löytyy niin eteisen liukuovikaapistosta kuin makuuhuoneen yhteydessä olevasta vaatehuoneesta. Keittotilassa on Puustellin valkoiset kaapistot ja musta laminaattitaso sekä Boschin kodinkoneet. Välitila on helmiäisenvalkoinen ja ihanan helppo pitää puhtaana.

Pesutilat

Tilavassa, laatoitetussa pesuhuoneessa on mukavuuslattialämmitys, tilavaraus pesutornille, seinä-wc, pyykkikaappi sekä tyylikäs suihkukulma kirkkailla taitelasiovilla. Allaslaatikoston yläpuolella on peilikaappi led-valaisimella. Kiiltävän valkoiset seinälaatat ja tummanharmaat lattialaatat henkivät modernia tunnelmaa.

Yhteistilat ja autopaikat

Neidonkengän monipuolisista yhteistiloista löytyy tilavat varastot niin lastenvaunuille kuin ulkoiluvälineille, pesutupa ja kuivaushuone, irtaimistovarastot sekä viihtyisä saunaosasto vilvoitteluterasseineen. Suojaisalla sisäpihalla on helppo riittää puuhaa lasten leikeistä rantalentopalloon, ja lisää virkistäytymismahdollisuuksia tarjoilee vehreä lähiluonto lenkkipolkuineen. Osakkeina myytäviä autopaikkoja on sekä erillisessä autohallissa että pihalla. Olethan yhteydessä asuntomyyntiimme, niin kerromme lisää.

Joustava vuokratontti

Neidonkengällä on joustava vuokratontti, mikä tarkoittaa, että asunnon velaton hinta ei sisällä siihen kohdistuvaa tontin osuutta. Voit halutessasi maksaa huoneistokohtaisen osuutesi tontista kerralla tai maksaa tontin osuudesta kuukausittaista vuokravastiketta.

Kestävää asumista

Neighbourhood sustainability

Kestävät suunnitteluratkaisut

 • Taloyhtiössä on kaukolämpö ja lämpö jaetaan asuinhuoneistoihin lattialämmitysverkoston avulla.
 • Rauhallinen sijainti Kaivokselan viihtyisällä Vaskipellon alueella, hyvien yhteyksien varrella.
 • Miellyttävän väljät näkymät piha-alueen ja Vanhan Kaarelantien suuntaan.
 • Osakkeina myytävät autopaikat sijoitetaan kotitalon viereen erilliseen pysäköintilaitokseen. Autopaikat
Valinnainen vuokratontti

Tässä uudiskohteessa on valinnainen vuokratontti.

Lue lisää
Neighbourhood sustainability

Hintatiedot

Hinnat

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Lisätietoa lainaosuudesta

Yhtiölainan takaisinmaksuaika on 25 vuotta + rakennusaika. Lainan myöntäjä Helsingin Seudun Osuuspankki. Pääomavastike perustuu viitekorkoon Euribor 12 kk 3,312 % (4.1.2023) + marginaali 0,95 % = 4,262 %. Lyhennyksen sisältämä pääomavastike on laskettu oletuksella, että lainan korko on lyhennysten alkaessa yllä olevan mukainen. 1,5 valmistumisen jälkeistä vuotta ovat lyhennysvapaita. Lainan lyhennyksen sisältämää pääomavastiketta voidaan kuitenkin periä aikaisemmin, mikäli yhtiökokous näin päättää.

Valinnainen vuokratontti

Tämä kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla

Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Lisätietoa valinnaisen vuokratontin lunastuksesta

Lunastusosuuden suuruus syyskuussa 2024. Lunastusosuuteen lisätään varainsiirtovero (3 %:n varainsiirtovero koskee myös ensiasunnon ostajia) ja muut kaupan kulut. Lunastusosuus ei sisälly velattomaan hintaan.

Vastikkeet

 • Vastikkeet lyhennysvapaalla kaudella 30.3.2023-30.9.2024

 • Vastikkeet lyhennyksillä arviolta 1.10.2024 alkaen

Lisätietoa vastikkeista

Tontin vuokravastike on asunnolle kohdistuva mahdollinen kuukausittainen osuus tonttivuokrasta. Vastikkeen maksaminen ei vähennä tontin osan lunastushintaa. Vuokravastiketta peritään, jos et lunasta asunto-osakkeisiin kohdistuvaa tontin osuutta taloyhtiölle.  Vuokraa tarkistetaan elinkustannusindeksin mukaisesti, kuitenkin vähintään 1 % vuodessa. Pääomavastiketta peritään, jos et maksa pois asuntokohtaista osuutta taloyhtiölainasta.

Talon ja tontin tiedot

 • Taloyhtiön nimiVantaan Neidonkenkä
 • Tontin omistusValinnainen vuokratontti
 • Tontin vuokranantajaSuomen Asunnot ja Tontit | Ky

Autopaikat

Esittelyasunto

Kuvat

Naapurusto

 • Raikas sisäilma ympäri vuoden

  Nykyaikainen ilmanvaihtojärjestelmä pitää sisäilman laadukkaana läpi vuoden. Ilmanvaihtokone tunnistaa automaattisesti sekä liiallisen ilmankosteuden että tilanteet, joissa tarvitaan tehostettua ilmanvaihtoa. Asukas voi ohjata ilmanvaihtoa tilavalinnoilla, esimerkiksi valitsemalla pitkän poissaolon ajaksi pienempitehoisen, energiaa säästävän poissa-tilan. Järjestelmä tehostaa toimintaansa myös kesäisin lämpiminä jaksoina, jolloin sisäilman ylilämpöä korvataan tehostetusti viileämmällä yöilmalla.

 • Energiaa luonnosta ja liikunnasta

  Neidonkengässä luonto ja lähimmät lenkki- ja hiihtopolut avautuvat lähes kotiovelta. Lisää monipuolisia liikuntamahdollisuuksia tarjoavat mm. Kaarelan Ratsutalli, Kaivokselan liikuntapuisto tenniskenttineen sekä porrastreeneihin soveltuva Malminkartanonhuippu. Kesäisin Vetokannaksen valvottu uimaranta on suosittu vapaa-ajanviettopaikka. Malminkartanon omenatarhassa puolestaan järjestetään joka syksy kaikille avoin sadonkorjuupäivä, ja keväällä puiden kukkiessa tarha avaa ovensa piknikkäyttöön.

 • Korttelipihalla on tilaa harrastaa

  Vaikka Neidonkengässä asutaan luonnon ympäröimänä, aina ei tarvitse lähteä omaa korttelipihaa kauemmas harrastamaan ja retkeilemään. Korttelin keskiössä on monipuolinen yhteispiha, joka tarjoaa vaihtelevaa ja liikunnallista tekemistä kaikenikäisille asukkaille. Omalla rantalentopallokentällä on hauska kisata vaikkapa naapuritalon joukkuetta vastaan. Leikkipaikalla on mm. hiekkalaatikko, jousikeinu, karuselli sekä kiipeilyteline. Myös muuhun ajanviettoon varataan viihtyisää oleskelutilaa.

 • Sujuvasti joka suuntaan

  Kaivoksela on käytännöllinen kotipaikka sekä autoilijoille että autottomille asukkaille. Autolla pääsee jouhevasti niin Hämeenlinnanväylälle, Vihdintielle  kuin Kehäteillekin. Aivan kotitalon vieressä on Kaarenmäenkujan pysäkki, josta kulkee suoralla bussiyhteydellä Kamppiin noin 40 minuutissa. Kotikortteli kuuluu B-vyöhykkeeseen. Lähimmälle juna-asemalle Malminkartanoon on vain kilometrin matka. Pyöräilijöiden suosima reitti keskustaan kulkee Keskuspuiston vehreissä maisemissa.