Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Uudiskohteet Leinelä. Täältä löydät uudet asunnot Leinelästä.
Kodikas naapurusto

Uudiskohteet Leinelä

Bonavan uudiskohteet Leinelässä

Kuvaus

Myytävät asunnot Leinelässä

Leinelässä asutaan viihtyisästi luonnon ympäröimänä ja loistavien kulkuyhteyksien äärellä. Vieressä kulkeva junarata tarjoaa nopean väylän niin lentokentälle kuin Tikkurilaan ja Helsingin keskustaankin.

Vantaan Ilolan, Asolan ja Koivukylän välimaastoon on kehittynyt uudenraikas kotipaikka, joka hurmaa ainutlaatuisilla virkistysmahdollisuuksillaan ja veikeän värikkäillä taideteoksillaan. Siisti, turvallinen ja luonnonläheinen kotipaikka henkii kylämäistä yhteisöllisyyttä ja omaleimaista tunnelmaa. Leinelän sydämenä sykkii Primavera-aukio, joka on naapuruston asukkaiden viihtyisä kohtaamispaikka ja paikallisten lähipalvelujen keskittymä. Aukion laidalla asukkaita palvelevat muun muassa lähikauppa, kauneushoitola, kampaamo ja ravintola. Lisää palveluja löytyy kivenheiton päästä Koivukylästä ja muutaman minuutin junamatkan päästä Tikkurilasta.

Leinelässä asutaan vehreästi loistavien virkistysmahdollisuuksien äärellä. Valaistut ulkoilumaastot ja tunnelmalliset lenkkipolut aukeavat lähes kotiovelta. Läheltä löytyvät muun muassa Simonkylän kuntorata, Möskärin kuntoportaat ja pururata, Koivukylän keskuspuisto sekä Kinesmanpuisto. Epinkoskenpuisto ja Rekolanmetsän laaja luontoalue upeine luontopolkuineen tarjoavat niin ikään ihanaa tasapainoa arjen kiireiden keskellä.

Uudet myytävät asunnot Leinelässä sopivat luonnonläheisestä asumisesta haaveileville ja jouhevia kulkuyhteyksiä arvostaville kaupunkilaisille. Bonavan uudiskohteet nousevat omalle tontille viihtyisään ja yhteisölliseen kotikortteliin.  Tervetuloa nauttimaan elämästä ja arjesta värikkääseen Leinelään.

Myytävät asunnot Leinelässä

Uudiskohteet Leinelässä tarjoavat huoletonta uudisasumista

Bonavan uudiskohteet Leinelässä kutsuvat mukavaan kotikortteliin vain kivenheiton päähän Primavera-aukiosta ja Leinelän uudesta ja modernista juna-asemasta. Leinelän Seelan uudet Bonava-kodit on suunniteltu kohtuuhintaisiksi ja mahdollisimman moneen elämäntilanteeseen sopiviksi. Kotikorttelin sydämenä sykkii viihtyisä piharakennus kerhotiloineen ja saunoineen. Kodikasta yhteisöllisyyttä tarjoava Seela on loistava kotipaikka huolettomasta uudisasumisesta haaveilevalle. Tutustu ja löydä uusi kotisi Leinelästä.

Loistavat kulkuyhteydet

Kehäradan valmistumisen myötä Leinelä sai oman juna-asemansa, joka ilahduttaa asukkaita modernin värikkäällä ilmeellään. Tiheät vuorovälit takaavat nopean liikkumisen niin Tikkurilaan ja Helsingin keskustaan kuin vain pysäkin päässä sijaitsevalle lentokentälle. Vuonna 2015 käyttöön vihitty juna-asema yhdistyy Leinelän elämää sykkiväksi keskustaksi muodostuneeseen Primavera-aukioon turvallisen kävelysillan kautta. Autoilijan kannalta myytävät asunnot Leinelässä sijaitsevat ihanteellisesti Lahdenväylän ja Tuusulanväylän välissä, mikä takaa sujuvat yhteydet eri puolille pääkaupunkiseutua ja pidemmälle. Myös pyörällä kulkeminen sujuu näppärästi, sillä naapurustosta löytyy niin viihtyisiä metsäteitä kuin valaistuja kevyen liikenteen väyliä. Esimerkiksi Tikkurilaan polkaisee noin vartissa. Katso huolettomat uudiskohteet Leinelässä ja kotiudu loistavien kulkuyhteyksien äärelle.

Uudiskohteet Leinelässä tuovat väriä elämään

Taide-Leinelänäkin tunnetun uuden asuinalueen suunnittelussa oli mukana joukko taiteilijoita, minkä ansiosta katukuvassa näkyy runsaasti väriä ja erilaista taidetta. Valotaideteokset, komeat kallioleikkaukset, mielenkiintoinen maisema-arkkitehtuuri ja kotitalojen kurkistavat värit luovat omaleimaista tunnelmaa ja piristystä kiireisen arjen keskellä. Kiehtova Leinelä saattaa kuitenkin yllättää, sillä monet taideteoksista piilevät yllättävissäkin paikoissa. Hulevesien luonnonmukainen käsittely korostaa Leinelän ekologisuutta ja luonnonläheistä elämäntapaa. Näkyvät hulevesiuomat ja -aiheet toimivat paitsi sadevesien hallitsijoina, myös kiehtovina maisemataideteoksina. Täällä asuessa voi aina oppia jotain uutta omasta naapurustosta ja ympäröivästä luonnosta.

Leinelän myytävät asunnot asettuvat palvelujen äärelle

Uudiskohteet Leinelässä tarjoavat sujuvaa arkea palvelujen äärellä. Uudesta naapurustosta löytyy niin oma lähikauppa ja ravintola kuin kampaamo ja kauneussalonki. Bonavan uudiskohteet asettuvat vain korttelin päähän alueen päiväkodista, ja kouluihinkin matkaa on vain pari kilometriä. Lisää palveluita tarjoaa ihan naapuriin asettuva Koivukylä, jossa sijaitsevat muun muassa isot marketit ja terveyspalvelut. Koivukylään pääsee viihtyisästi rauhallisia kävelyteitä pitkin eikä matkaakaan kerry kuin noin 1,5 kilometriä. Junalla puolestaan Tikkurilan sykkeeseen hurauttaa vain parissa minuutissa. Tervetuloa uuteen kotiin ja sujuvan arjen pariin. Katso kaikki myytävät asunnot Leinelässä ja lähde kanssamme mukavalle kotimatkalle.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58