Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Myytävät asunnot Leinelän Seela Vantaalla.
Kodikas naapurusto

Leinelän Seela

Uusia koteja luonnon äärellä Vantaan Leinelässä

Tervetuloa esittelyyn

Varaa henkilökohtainen tapaamisaika

Tervetuloa tutustumaan Vantaan Seela 1:n muuttovalmiisiin koteihin, joista A12 (4-5h+kt+var, 87,5 m², 2. krs) on sisustettu esittelyasunnoksi. Os. Auringonkierto 1, Vantaa. Voit myös halutessasi varata ajan Teams-etätapaamiseen.
Varaa tapaamisaika

Kuvaus

Uusia koteja luonnon äärellä Vantaan Leinelässä

Tervetuloa nauttimaan asumisesta Vantaan Leinelään. Seela tarjoaa kohtuuhintaista asumista loistopaikalla monipuolisten virkistysmaastojen äärellä, arjen tarpeellisten palvelujen kupeessa ja junaradan varrella.

Vantaan Leinelän luontopolkujen ja upeiden ulkoilumaastojen kainaloon nousee lähivuosina kodikas Seelan kotikortteli. Turvallinen, siisti ja moderni Leinelä on oivallinen kotipaikka huolettomasta uudisasumisesta haaveilevalle. Omalle tontille asettuvassa Seelassa on hinta–laatusuhde kohdillaan ja kohtuulliset asumiskustannukset. Yhteisölliseen kotikortteliin tulee tiloja ja toimintoja niin rentoutumiseen kuin aktiiviseen tekemiseen. Seelassa arkikin rullaa, sillä tarvittavat palvelut löytyvät kävelyetäisyydeltä ja junalla hurauttaa lentokentälle ja Tikkurilaan muutamassa minuutissa.

Leinelän luonto vetää puoleensa

Kukapa ei haluaisi asua koskemattoman luonnon äärellä? Leinelän Seelassa valaistut lenkkipolut ja upeat ulkoilumaastot avautuvat lähes kotiovelta. Suuntaa vaikka Simonkylän kuntoradalle, Rekolanmetsän luontopoluille, Möskärin kuntoportaille tai lähimetsien laduille harrastamaan ja nauttimaan raittiista ulkoilmasta. Kuntoilun päätteeksi on mukava vetäytyä oman kotikorttelin pihasaunaan lämmittelemään ja rentoutumaan. Tervetuloa uuteen kotiin ja luonnonläheiseen naapurustoon.

Kuvat

Naapurusto

  • Virkistäydy luonnossa

    Leinelässä monimuotoinen lähiluonto tarjoaa lukemattoman määrän maksuttomia harrastusmahdollisuuksia. Kesäisin kuntopoluilla lenkkeillään, retkeillään ja pyöräillään, talvisin hiihtäjät suuntaavat valaistuille laduille. Lähistöltä löytyy toinen toistaan upeampia luontokohteita niin lintubongarille kuin rankkaa porrastreeniä kaipaavalle kuntoilijalle.

  • Kehäradan varrella arki rullaa

    Leinelän uusi ja moderni juna-asema asettuu vain kivenheiton päähän Seelan uusista Bonava-kodeista. Tihein vuorovälein kulkevat I- ja P-junat vievät vain minuuteissa niin Tikkurilaan kuin lentoasemalle. Autoilevien asukkaiden iloksi Leinelästä pääse näppärästi sekä Lahdenväylälle että Tuusulanväylälle. Seelassa pärjää myös ilman omaa autoa, sillä ensiluokkaiset pyöräilyreitit mahdollistavat työmatkapyöräilyn eri puolille pääkaupunkiseutua.

  • Leinelän lähipalvelut

    Leinelän Seelaan on helppo kotiutua, sillä tarvittavat arjen palvelut löytyvät kävelyetäisyydeltä. Leinelän keskustana tunnetulle Primavera-aukiolle on matkaa noin 300 metriä ja sen laidalla asukkaita palvelevat niin lähikauppa kuin pizzeria, kampaamo sekä kauneushoitola. Lisää palveluita löytyy kahden pysäkin päästä Tikkurilasta sekä viereisestä Koivukylästä. Lähipäiväkoti sijaitsee naapurikorttelissa ja koulut parin kilometrin päässä.

Etäisyydet

100 m

lenkkipoluille

350 m

lähikauppaan

400 m

päiväkotiin

500 m

juna-asemalle

1 pysäkki

lentoasemalle

5 km

Tikkurilaan

Myytävät asunnot Leinelä