Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Leinelän Seela

Myytävät uudiskohteet Leinelässä

Naapurusto

  • Virkistäydy luonnossa

    Leinelässä monimuotoinen lähiluonto tarjoaa lukemattoman määrän maksuttomia harrastusmahdollisuuksia. Kesäisin kuntopoluilla lenkkeillään, retkeillään ja pyöräillään, talvisin hiihtäjät suuntaavat valaistuille laduille. Lähistöltä löytyy toinen toistaan upeampia luontokohteita niin lintubongarille kuin rankkaa porrastreeniä kaipaavalle kuntoilijalle.

  • Kehäradan varrella arki rullaa

    Leinelän uusi ja moderni juna-asema asettuu vain kivenheiton päähän Seelan uusista Bonava-kodeista. Tihein vuorovälein kulkevat I- ja P-junat vievät vain minuuteissa niin Tikkurilaan kuin lentoasemalle. Autoilevien asukkaiden iloksi Leinelästä pääse näppärästi sekä Lahdenväylälle että Tuusulanväylälle. Seelassa pärjää myös ilman omaa autoa, sillä ensiluokkaiset pyöräilyreitit mahdollistavat työmatkapyöräilyn eri puolille pääkaupunkiseutua.

  • Leinelän lähipalvelut

    Leinelän Seelaan on helppo kotiutua, sillä tarvittavat arjen palvelut löytyvät kävelyetäisyydeltä. Leinelän keskustana tunnetulle Primavera-aukiolle on matkaa noin 300 metriä ja sen laidalla asukkaita palvelevat niin lähikauppa kuin pizzeria, kampaamo sekä kauneushoitola. Lisää palveluita löytyy kahden pysäkin päästä Tikkurilasta sekä viereisestä Koivukylästä. Lähipäiväkoti sijaitsee naapurikorttelissa ja koulut parin kilometrin päässä.

Tutustu Leinelän naapurustoon

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 ma-pe 9-17 (ilmainen) Myymälä avoinna ajanvarauksella