Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Myytävät asunnot Vantaa Leinelä Seela
Muuttovalmis

Vantaan Seela 1

Koteja edullisin neliöhinnoin junaradan varrella

Tontin omistus:
Oma
Pinta-ala:
78 - 87,5 m²
Huoneita:
4
Velaton hinta:
267 505 -
314 900 €
Valmistuminen:
Muuttovalmis

Vantaan Seela 1

Kurkista sisään

Tunnelmoi Vantaan Seela 1:n kotien valoisuutta ja laadukkaita sisustusmateriaaleja, ja inspiroidu uuden kodin sisustuksesta. Video on kuvattu 91-neliöisestä kulmahuoneistosta.

Seuraavat esittelyt

Varaa henkilökohtainen tapaamisaika

Tervetuloa tutustumaan Vantaan Seela 1:n muuttovalmiisiin koteihin, joista A12 (4-5h+kt+var, 87,5 m², 2. krs) on sisustettu esittelyasunnoksi. Os. Auringonkierto 1, Vantaa. Voit myös halutessasi varata ajan Teams-etätapaamiseen.
Varaa tapaamisaika

Kuvaus

Koteja edullisin neliöhinnoin junaradan varrella

Omalla tontilla sijaitseva Seela 1 kutsuu nauttimaan huolettomasta uudisasumisesta moderniin ja iloisen värikkääseen Vantaan Leinelään, vain pysäkin päähän lentoasemasta. Suositut kodit ovat muuttovalmiita, joten toimi nyt ja löydä oma kotipaikkasi.

5-kerroksinen Asunto Oy Vantaan Seela 1 tarjoaa 50 huoletonta uudisasuntoa, joiden suunnittelussa on panostettu erityisesti mukavaan ja kohtuuhintaiseen asumiseen sekä tavanomaisesta poikkeaviin pohjaratkaisuihin. Tässä suositussa kohteessa on tarjolla vielä koteja 60,5-neliöisistä kolmioista aina 91-neliöisiin perheasuntoihin. Ensimmäisen kerroksen kotien yhteyteen on toteutettu viihtyisiä viherhuoneita, ylempiin kerroksiin valoisia ja ilmavia aurinkohuoneita, joiden käyttötarkoituksen asukas voi itse päättää. Tavanomaista suuremmat irtaimistovarastot on sijoitettu kotien yhteyteen, mikä tuo ihanaa helpotusta arkeen. Huomioithan, että Seela 1:n kohtuuhintaiset kodit on tarkoitettu ensisijaisesti omistusasumiseen, minkä vuoksi myymme vain yhden asunnon asiakasta kohden. Kotia ei voi ostaa yrityksen nimiin.

Sujuvaa arkea ja lähiluonnon taikaa

Seelan kotikorttelin suojaisalla piha-alueella on mukava heittäytyä leikin riemuun tai rentoutua piharakennuksen yhteissaunatiloissa. Asukkaiden käytössä on myös kerhohuone sekä lukolliset säilytystilat niin pyörille kuin lastenvaunuille. Aivan naapurista avautuva luonto kutsuukin virkistäytymään ja treenaamaan raittiissa ulkoilmassa. Käyttöoikeustodistuksina myytävät (4 600 €) autopaikat ovat avoimia pihapaikkoja sijoittuen aivan kotitalon läheisyyteen. Jokaiselle niistä on tilattavissa lisälaite auton lämmittämiseen tai sähköauton lataamiseen. Leinelässä arki sujuu toki ilman autoakin, sillä vierestä kulkeva junarata tekee liikkumisen suuntaan kuin suuntaan ihanan helpoksi. Jätä yhteystietosi nyt, niin olemme sinuun yhteydessä. Tervetuloa mukavalle kotimatkalle.

Kestävää asumista

Neighbourhood sustainability

Kestävät suunnitteluratkaisut

 • Piharakennuksessa on asukkaiden käytössä viihtyisät sauna- ja kerhotilat.
 • Monikäyttöiset aurinkohuoneet, jossa voi rentoutua ja harrastaa.
 • Tilavat irtaimistovarastot on sijoitettu kotien yhteyteen.
 • Jokaisella autopaikalla on valmius sähköauton lataamiseen tai auton lämmittämiseen. Autopaikat
Oma tontti

Asunto Oy Vantaan Seela 1 sijaitsee omalla tontilla.

Neighbourhood sustainability

Esittelyasunto

Kuvat

Naapurusto

 • Liiku sujuvasti junalla

  Leinelän uusi ja moderni juna-asema asettuu vain kivenheiton päähän Seelan uusista Bonava-kodeista. Tihein vuorovälein kulkevat I- ja P-junat vievät vain minuuteissa niin Tikkurilaan kuin lentoasemalle. Autoilevien asukkaiden iloksi Leinelästä pääse näppärästi sekä Lahdenväylälle että Tuusulanväylälle. Seelassa pärjää myös ilman omaa autoa, sillä ensiluokkaiset pyöräilyreitit mahdollistavat työmatkapyöräilyn eri puolille pääkaupunkiseutua.

 • Virkistäydy luonnossa

  Leinelässä monimuotoinen lähiluonto tarjoaa lukemattoman määrän maksuttomia harrastusmahdollisuuksia. Kesäisin kuntopoluilla lenkkeillään, retkeillään ja pyöräillään, talvisin hiihtäjät suuntaavat valaistuille laduille. Lähistöltä löytyy toinen toistaan upeampia luontokohteita niin lintubongarille kuin rankkaa porrastreeniä kaipaavalle kuntoilijalle.

 • Viherhuoneita ja monikäyttöisiä aurinkohuoneita

  Seela 1:n kotien erikoisuutena on ensimmäisessä kerroksessa viherhuoneet ja ylemmissä kerroksissa valoisat aurinkohuoneet, joita voi käyttää aivan kuten kodin muitakin tiloja, sillä lämpötila, ilmanvaihto ja pintamateriaalit ovat samat. Ilmavuutta tuo ulospäin avautuvat liukulasi-ikkunat. Aurinkohuone on mahdollista erottaa muusta asunnosta lisähintaisilla lasiliukuseinillä tai väliseinällä ja ovella. Sisusta kotiisi vaikkapa valoisa harraste- tai ruokailutila – valinta on sinun.

Autopaikat

Myytävät asunnot