Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Myytävät asunnot Vantaa Leinelä Seela

Myynnissä

Vantaan Seela 1

Edullisia koteja junaradan varrella

Tontin omistus:
Oma
Pinta-ala:
60 - 91 m²
Huoneita:
2 - 4
Velaton hinta:
243 600 -
356 300 €
Valmistuminen:
Arviolta 6/2022
Katso asunnot

Varaa henkilökohtainen tapaamisaika

Tervetuloa tutustumaan Vantaan Seela 1:n uusien kotien suunnitelmiin Teams-etätapaamiseen tai Bonavan lämmitettyyn esittelytilaan osoitteeseen Auringonkierto 1, Vantaa. Ehdota kalenterista sinulle sopivaa aikaa tai ole yhteydessä sähköpostitse myynti@bonava.fi tai puhelimitse 0800 05558 (maksuton).

Varaa tapaamisaika
Kuvaus

Edullisia koteja junaradan varrella

Seela 1 kutsuu nauttimaan huolettomasta uudisasumisesta moderniin ja iloisen värikkääseen Vantaan Leinelään, vain pysäkin päähän lentoasemasta. Suositut kodit ovat myynnissä, joten toimi nyt ja löydä oma kotipaikkasi.

Omalle tontille asettuva 5-kerroksinen Asunto Oy Vantaan Seela 1 tarjoaa 50 huoletonta uudisasuntoa, joiden suunnittelussa on panostettu erityisesti mukavaan ja kohtuuhintaiseen asumiseen sekä tavanomaisesta poikkeaviin pohjaratkaisuihin. Tässä suositussa kohteessa on tarjolla vielä koteja tilavista kaksioista aina 91-neliöisiin perheasuntoihin. Ensimmäisen kerroksen kotien yhteyteen toteutetaan viihtyisiä viherhuoneita, ylempiin kerroksiin valoisia ja ilmavia aurinkohuoneita, joiden käyttötarkoituksen asukas voi itse päättää. Tavanomaista suuremmat irtaimistovarastot sijoitetaan kotien yhteyteen, mikä tuo ihanaa helpotusta arkeen. Muutamiin ensimmäisen kerroksen koteihin tulee monikäyttöiset työtilat, jotka tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden esimerkiksi yksityisyrittäjälle. Huomioithan, että Seela 1:n kohtuuhintaiset kodit on tarkoitettu ensisijaisesti omistusasumiseen, minkä vuoksi myymme vain yhden asunnon asiakasta kohden. Kotia ei voi ostaa yrityksen nimiin.

Sujuvaa arkea ja lähiluonnon taikaa

Seelan kotikorttelin suojaisalla piha-alueella on mukava heittäytyä leikin riemuun tai rentoutua piharakennuksen yhteissaunatiloissa. Asukkaiden käytössä on myös kerhohuone sekä lukolliset säilytystilat niin pyörille kuin lastenvaunuille. Aivan naapurista avautuva luonto kutsuukin virkistäytymään ja treenaamaan raittiissa ulkoilmassa. Autopaikat löytyvät maantasosta ja jokaisella paikalla on valmius sekä auton lämmittämiseen että sähköauton lataamiseen. Leinelässä arki sujuu toki ilman autoakin, sillä vierestä kulkeva junarata tekee liikkumisen suuntaan kuin suuntaan ihanan helpoksi. Jätä yhteystietosi nyt, niin olemme sinuun yhteydessä. Tervetuloa mukavalle kotimatkalle.

Kuvat
Naapurusto
 • Liiku sujuvasti junalla

  Leinelän uusi ja moderni juna-asema asettuu vain kivenheiton päähän Seelan uusista Bonava-kodeista. Tihein vuorovälein kulkevat I- ja P-junat vievät vain minuuteissa niin Tikkurilaan kuin lentoasemalle. Autoilevien asukkaiden iloksi Leinelästä pääse näppärästi sekä Lahdenväylälle että Tuusulanväylälle. Seelassa pärjää myös ilman omaa autoa, sillä ensiluokkaiset pyöräilyreitit mahdollistavat työmatkapyöräilyn eri puolille pääkaupunkiseutua.

 • Virkistäydy luonnossa

  Leinelässä monimuotoinen lähiluonto tarjoaa lukemattoman määrän maksuttomia harrastusmahdollisuuksia. Kesäisin kuntopoluilla lenkkeillään, retkeillään ja pyöräillään, talvisin hiihtäjät suuntaavat valaistuille laduille. Lähistöltä löytyy toinen toistaan upeampia luontokohteita niin lintubongarille kuin rankkaa porrastreeniä kaipaavalle kuntoilijalle.

 • Viherhuoneita ja monikäyttöisiä aurinkohuoneita

  Seela 1:n kotien erikoisuutena on ensimmäisessä kerroksessa viherhuoneet ja ylemmissä kerroksissa valoisat aurinkohuoneet, joita voi käyttää aivan kuten kodin muitakin tiloja, sillä lämpötila, ilmanvaihto ja pintamateriaalit ovat samat. Ilmavuutta tuo ulospäin avautuvat liukulasi-ikkunat. Aurinkohuone on mahdollista erottaa muusta asunnosta lisähintaisilla lasiliukuseinillä tai väliseinällä ja ovella. Sisusta kotiisi vaikkapa valoisa harraste- tai ruokailutila – valinta on sinun.

 • Sähköauton lataus ja auton lämmitys

  Seela 1:n kaikissa autopaikoissa on valmius sekä auton lämmittämiseen että sähköauton lataamiseen. Näin latauspisteitä on varmasti juuri oikea määrä asukkaiden käytettävissä. Asukas voi valita omalle autopaikalleen sähköauton pysäköintilatauksen, nopeamman Type 2 -latauksen tai pelkän perinteisen lämmityksen. Tarpeiden muuttuessa palvelua on helppo vaihtaa.

  Lue lisää

Myytävät asunnot

Vapaa
Alustava varaus
Varaussopimus
Myyty

Valitettavasti meillä ei ole yhtään hakuasi vastaavaa kotia juuri nyt tarjolla. Kokeile laajentaa hakuasi.

5 hyvää syytä rakastua Seela 1:n koteihin

Katso video

Seela tarjoaa kohtuuhintaista asumista loistopaikalla monipuolisten virkistysmaastojen äärellä, arjen tarpeellisten palvelujen kupeessa ja junaradan varrella.