Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
myytavat asunnot vantaa leinela seela

Muuta vaikka heti

Tähän muuttovalmiiseen kotiin pääset tutustumaan paikan päällä. Katso esittelyajat tai sovi henkilökohtainen tapaaminen sinulle sopivaan hetkeen.

Seuraavat esittelyt

Vantaan Seela 1

Auringonkierto 1, 01340 Vantaa

Katso tarkemmat tiedot

Varaa henkilökohtainen tapaamisaika

Tervetuloa tutustumaan Vantaan Seela 1:n muuttovalmiisiin koteihin, joista A23 (4h+kt, 91 m², 3. krs) on sisustettu esittelyasunnoksi. Os. Auringonkierto 1, Vantaa. Voit myös halutessasi varata ajan Teams-etätapaamiseen.
Varaa tapaamisaika

Vantaan Seela 1 A 23

Esittelyasunto: 4h+kt, 91 m²

Kurkista sisään Vantaan Seela 1:n 91-neliöiseen kulmahuoneistoon ja inspiroidu uuden kodin valoisuudesta.

Kuvaus

Kulmahuoneisto Leinelän modernista naapurustosta

Toisen kerroksen 87,5-neliöinen kulmahuoneisto hurmaa avarilla ja valoisilla oleskelutiloillaan, väljillä näkymillään sekä loistavilla säilytystiloillaan. Vastavalmistunut Seela 1 sijaitsee omalla tontilla Vantaan Leinelän luonnonläheisessä naapurustossa, vain pysäkin päässä lentoasemasta.

Valoisa pohjaratkaisu

Tämän kodin tunnelma syntyy kahteen ilmansuuntaan avautuvista suurista ikkunoista, hulppein tuplaovin varustellusta ranskalaisesta parvekkeesta sekä Auringonkiertoa pitkin kantavista viihtyisistä näkymistä. Miellyttävän lattialämmityksen ansiosta koti on helppo sisustaa juuri oman maun mukaan. Makuuhuoneiden kaapistojen lisäksi säilytystilaa tarjoaa kodin yhteydessä sijaitseva irtainvarasto.

Keittotila

Kotikokkia ilahduttavat laadukkaat Puustellin kalusteet sekä Boschin kodinkoneet, kuten kalusteuuni, keraaminen keittotaso, jääkaappipakastin sekä kalustepeitteinen astianpesukone. Lisäksi keittotilassa on varaus toiselle kylmälaitteelle sekä kalustemikrolle. Kaapistot ovat valkoiset ja työtaso tumma. Kaapistojen välitila on ajattoman vaalea.

Pesutilat

Kylpyhuoneessa on mukavuuslattialämmitys, suihkunurkka kirkkain taitelasiovin, kätevä pyykkikaappi, allaskaluste sekä seinä-wc. Pesutornille on paikkavaraus. Isot, tummat lattialaatat sekä vaakaan asennetut kiiltävän valkoiset seinälaatat luovat ylellistä tunnelmaa. Työtilan yhteydessä on erillis-wc.

Yhteistilat ja autopaikat

Vantaan Seelan asukkaiden ilona on suojaisa piha-alue leikki- ja oleskelualueineen sekä piharakennus sauna- ja kerhotiloineen. Pyörille ja lastenvaunuille on turvalliset säilytystilat. Moderni iLOQ-lukitus takaa tilojen turvallisen käytön ja avainten hallinnoinnin. Kulkuoikeudet määritellään sähköisesti, ja ison avainnipun sijaan asukas tarvitsee vain yhden iLOQ-avaimen. Autopaikat sijaitsevat maantasossa ja jokaisella paikalla on valmius sekä auton lämmittämiseen että sähköauton lataamiseen.

Lisätietoa kodin ostamisesta

Vantaan Seela 1:n kohtuuhintaiset kodit on tarkoitettu ensisijaisesti omistusasumiseen, minkä vuoksi myymme vain yhden asunnon asiakasta kohden. Kotia ei voi ostaa yrityksen nimiin.

Vantaan Seela 1

 • Muuttovalmiita koteja omalla tontilla.

 • Tilavat irtaimistovarastot on sijoitettu kotien yhteyteen.

 • Piharakennuksessa on asukkaiden käytössä viihtyisät sauna- ja kerhotilat.

 • Jokaisella autopaikalla on valmius sähköauton lataamiseen tai auton lämmittämiseen.Autopaikat

Hintatiedot

Hinnat

 • Myyntihinta121 855 €
 • Lainaosuus165 600 €
 • Velaton hinta287 455 €
 • Neliöhinta3 285 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Lisätietoa lainaosuudesta

Yhtiölainan takaisinmaksuaika on 25 vuotta. Lainan myöntäjä S-Pankki Oyj. 15.8.2023 pidetty ylimääräinen yhtiökokous päätti pääomavastikkeen suuruudeksi 3,50 €/kk/jyvitysosuus alkaen 1.9.2023, sisältäen pelkän koron. Lyhennyksen sisältämä pääomavastike on laskettu 15.8.2023 olevan korkotason mukaan. Kaksi valmistumisen jälkeistä vuotta ovat lyhennysvapaita. Lainan lyhennyksen sisältämää pääomavastiketta voidaan kuitenkin periä aikaisemmin, mikäli yhtiökokous näin päättää.

Vastikkeet

 • Vastikkeet lyhennysvapaalla kaudella 15.6.2022-30.6.2024

 • Hoitovastike359 €/kk
 • Pääomavastike (vain korko)966 €/kk
 • Vastikkeet yhteensä1 325 €/kk
 • Vastikkeet lyhennyksillä arviolta 1.7.2024 alkaen

 • Hoitovastike359 €/kk
 • Pääomavastike (korko+lyhennys)1 568 €/kk
 • Vastikkeet yhteensä1 926 €/kk

Lisätietoa vastikkeista

Pääomavastiketta peritään, jos et maksa pois asuntokohtaista osuutta taloyhtiölainasta.

Talon ja tontin tiedot

 • Taloyhtiön nimiVantaan Seela 1
 • Tontin omistusOma

Kuvat

Naapurusto

 • Liiku sujuvasti junalla

  Leinelän uusi ja moderni juna-asema asettuu vain kivenheiton päähän Seelan uusista Bonava-kodeista. Tihein vuorovälein kulkevat I- ja P-junat vievät vain minuuteissa niin Tikkurilaan kuin lentoasemalle. Autoilevien asukkaiden iloksi Leinelästä pääse näppärästi sekä Lahdenväylälle että Tuusulanväylälle. Seelassa pärjää myös ilman omaa autoa, sillä ensiluokkaiset pyöräilyreitit mahdollistavat työmatkapyöräilyn eri puolille pääkaupunkiseutua.

 • Virkistäydy luonnossa

  Leinelässä monimuotoinen lähiluonto tarjoaa lukemattoman määrän maksuttomia harrastusmahdollisuuksia. Kesäisin kuntopoluilla lenkkeillään, retkeillään ja pyöräillään, talvisin hiihtäjät suuntaavat valaistuille laduille. Lähistöltä löytyy toinen toistaan upeampia luontokohteita niin lintubongarille kuin rankkaa porrastreeniä kaipaavalle kuntoilijalle.

 • Viherhuoneita ja monikäyttöisiä aurinkohuoneita

  Seela 1:n kotien erikoisuutena on ensimmäisessä kerroksessa viherhuoneet ja ylemmissä kerroksissa valoisat aurinkohuoneet, joita voi käyttää aivan kuten kodin muitakin tiloja, sillä lämpötila, ilmanvaihto ja pintamateriaalit ovat samat. Ilmavuutta tuo ulospäin avautuvat liukulasi-ikkunat. Aurinkohuone on mahdollista erottaa muusta asunnosta lisähintaisilla lasiliukuseinillä tai väliseinällä ja ovella. Sisusta kotiisi vaikkapa valoisa harraste- tai ruokailutila – valinta on sinun.