Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Myytävät asunnot Vantaalla. Katso täältä kaikki Vantaan myytävät asunnot .

Myytävät asunnot Vantaa

Kuvaus

Vantaan myytävät asunnot

Viehättävä Vantaa puhuttelee kaikenikäisiä asukkaita. Väkiluvultaan Suomen neljänneksi suurin kaupunki tunnetaan vehreänä kotipaikkana, jossa kattavat palvelut, virkeä kulttuuritarjonta ja monipuoliset ulkoilumaastot löytyvät kotikulmilta. Valikoimastamme löydät helposti sopivan Bonava-kodin monenlaiseen elämäntilanteeseen.

Tarjoamme monipuolisen valikoiman uusia asuntoja, jotka sopivat ja joustavat asukkaiden elämäntilanteiden ja toiveiden mukaan. Kun etsit yksiötä, kaksiota, kolmiota tai isompaa perheasuntoa, Vantaan uudiskohteista löydät omasi. Tutustu myös uudenlaisiin asumisen mahdollisuuksiin.

Myytävät asunnot Vantaa

Uudessa asunnossa kaikki on uutta, mikä tekee asumisesta huoletonta ja vaivatonta. Voit heittää hyvästit remonteille ja repsottaville nurkille vuosikausiksi. Oli kyse sitten yksiöstä tai isommasta perheasunnosta, modernit pohjaratkaisut tuovat uuteen kotiin upeaa toiminnallisuutta ja tehokkuutta ilman hukkaneliöitä. Bonavan myytävät asunnot Vantaalla sopivat myös monenlaisiin elämäntilanteisiin, sillä ne on suunniteltu huolella muunneltavuus, esteettömyys, laatu, varustelu ja mm. hyvä äänieristys huomioiden. Tarjolla on sekä toimivapohjaisia yksiöitä ja kaksioita että kutsuvia kolmioita ja isompia perheasuntoja.

Vantaa myytävät asunnot: myytävät yksiöt Vantaamyytävät kaksiot Vantaamyytävät kolmiot Vantaa,  myytävät isommat asunnot Vantaa.

Uusi koti Vantaalta?

Uusi asunto Vantaalla on huoleton, turvallinen ja vaivaton vaihtoehto. Koska uudessa kerrostalokodissa on kaikki kunnossa, voit unohtaa remonttitarpeet vuosikausiksi. Piha- ja lumitöistäkään kerrostaloasukkaan ei tarvitse huolehtia.  

Vantaan myytävät asunnot on suunniteltu huolella ja ne sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin. Suunnittelussa on panostettu muun muassa muunneltavuuteen, esteettömyyteen, laatuun, varusteluun ja hyvään äänieristykseen.

Uusi asunto Vantaalla tuo mielenrauhaa jo siksikin, että perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu piilevistä virheistä. Uudiskohteen taloyhtiöllä on menot kontrollissa ja huolto-ohjelma ajan tasalla. Energiatehokkaiden ratkaisujen, kuten asuntokohtaisen vedenmittauksen ansiosta kulutus on maltillista. 

Vantaan uuteen asuntoon on mukava kotimatka

Vantaan uudiskohteiden suunnittelu lähtee aina asukkaista. Meille asunto on paljon muutakin kuin talo, jossa asutaan. Kyse ei ole vain upeasta arkkitehtuurista tai kauniista sisustuksesta vaan ennen kaikkea elämästä, jota kodeissa ja niiden naapurustoissa eletään. 

Haluamme tehdä uuden asunnon ostamisesta sinulle mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen, joten kuljemme kanssasi koko matkan aina uuden asunnon suunnittelusta muuttoon saakka. 

Näe ja koe Vantaalla

Vantaan myytävät asunnot sijaitsevat hyvillä paikoilla lähellä kaikkea. Kaupunki tarjoilee kulttuuritarjontaa moneen menoon ja makuun: niin museoita, matkailukohteita ja musiikkia kuin teatteria, tanssia ja tapahtumia.

Suosittuihin tapahtumiin kuuluvat esimerkiksi huhtikuiset Tanssin viikot sekä Vantaan syntymäpäivät 15.5. Kesän kohokohtiin kuuluvat heinäkuinen Tikkurilan festivaali sekä elokuinen barokkimusiikin festivaali.

Lentokenttäkaupungissa ohittamaton käyntikohde on Suomen Ilmailumuseo, joka sijaitsee vain noin 150 metrin päässä Aviapoliksen asemalta. Taiteennälkäisille käymisen arvoisia paikkoja ovat Vantaan kaupunginmuseo Tikkurilassa ja Vantaan taidemuseo Myyrmäessä.

Maaseutumuseo vie kävijän Helsingin pitäjän tunnelmiin ja aikaan ennen kaupungistumista. Lisää historian siipien havinaa kaipaava voi tutustua Pyhän Laurin historialliseen alueeseen opastetulla kierroksella. Vierailijan kannattaa käyskennellä myös Sotungin vanhan maalaismiljöön veistospuistoissa. 

Koko perheen kanssa Vantaalla

Vantaan myytävät asunnot sijaitsevat naapurustoissa, joissa riittää tekemistä kaikenikäisille. Tiedekeskus Heurekassa pääsee tutustumaan tieteeseen ja teknologiaan ympäri vuoden ja koko perheen voimin hauskalla tavalla itse tehden ja kokeillen. 

Lapsia Vantaalla ilahduttavat koko perheen sisäseikkailupuisto HopLop, liikunnallinen sisäaktiviteettipuisto SuperPark sekä taidetalot Pessi Tikkurilassa ja Toteemi Myyrmäessä. Viihdekeskus Flamingo tarjoaa perheille monenmoista yhteistä tekemistä.

Myytavat_Asunnot_Vantaa_flamingo_viihdekeskus_1200x600.jpg

Viihdekeskus Flamingossa viihtyy koko perhe.

Tikkurilan aseman kainalossa sijaitsevassa Vantaan kulttuurikeskus Vernissassa nuoret pääsevät tutustumaan mm. animaatio- ja elokuvapajoihin. Talossa on myös nuorten käyttöön tarkoitettuja bänditiloja. Vernissassa toimivat myös Tikkurilan teatteri ry sekä Vantaan elävän musiikin yhdistys VELMU ry. 

Vantaalla luonto on lähellä

Uuteen asuntoon on helppo kotiutua, kun naapurusto tarjoilee virikkeitä ympäri vuoden. Vantaan viherverkosto puisto- ja virkistysalueineen on monipuolinen ja yhtenäinen. Suurin osa Vantaan puistoista on varsin luonnontilaisia alueita, joihin on rakennettu puistokäytäviä, leikkialueita ja koira-aitauksia. Viheralueiden kirjo ulottuu laajoista viheraluekokonaisuuksista pieniin korttelipuistoihin.

Myyttavat_Asunnot_vantaa_puulajipuisto_1200x600.jpg

Koivuhaan puulajipuisto sijaitsee Vantaan Tikkurilan suuralueen Koivuhaan kaupunginosassa.

Viheralueiksi on varattu kaavoituksessa noin 50 prosenttia kaupungin pinta-alasta, joten Vantaan naapurustoissa luonto on läsnä. Suosittuja viheralueita ovat mm. Lammaslampi, Vantaankoski, Vetokannas, Tikkurilankoski, Korson keskuspuisto sekä Kuusijärven ulkoilualue, josta löytyy pääkaupunkiseudun ainoa yleinen savusauna. Vantaan uusien asuntojen naapurustoista löytyy myös upeita leikkipuistoja ja toimintapuistoja.

Vantaan kaupungin Viheralueyksikön ylläpitämillä maisemapelloilla kasvaa kesäisin muun muassa auringonkukkia, ruiskukkia, kehäkukkia ja hunajakukkia. Asukkailla on ollut mahdollisuus poimia kukkia myös omaan käyttöön viideltä pellolta. Onnea on uusi asunto ja maljakossa lähipellolta itse poimitut kukat. 

Shoppaile Vantaalla

Vantaa on shoppailijan paratiisi. Uudet myytävät asunnot sijaitsevat lähellä monipuolisia palveluita. Kotikulmilta löytyy useita kauppakeskuksia, liikepuistoja, second hand -liikkeitä ja kirpputoreja. Suomen suurimpiin kauppakeskuksiin kuuluva Jumbo pitää sisällään yli sata liikettä sekä lukuisia ravintolapalveluita. Myyrmäessä on kauppakeskus Myyrmanni ja Isomyyri, Tikkurilassa Dixi ja Tikkuri. Jumbon läheisyydessä sijaitsevalla Valimotiellä on lukuisia outlet-myymälöitä joka lähtöön. Vantaan Porttipuistosta löytyy Ikea sekä muita asumiseen ja kodin tarvikkeisiin erikoistuneita liikkeitä.

Uusi asunto Vantaalla sinun tyylisi mukaan

Sisustus tekee asunnosta kodin, ja kun uusi koti näyttää asukkaaltaan, on asuminen entistä viihtyisämpää. Kun olet mukana jo rakentamisen alkuvaiheessa, pääset valitsemaan sinulle mieleisimmän tyylin niin uuteen keittiöösi ja oleskelutiloihin kuin kylpyhuoneeseesi. Jokaisen sisustustyylin kantavia voimia ovat toiminnallisuus, laatu ja muotoilu. Materiaalit on valittu huolella asukkaiden toiveita ja mieltymyksiä ajatellen. Näin uusi asuntosi on viimeistä piirtoa myöden viihtyisä, kun muutat sisään.

Myytävät asunnot Uudellamaalla

Löydät seuraavista linkeistä helposti myös muut pääkaupunkiseudun vapaat asunnot: myytävät asunnot Helsingissä, myytävät asunnot Espoossa ja myytävät asunnot Kirkkonummella. 

Myytävät asunnot Vantaa

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58