Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Myytävät asunnot Helsinki. Katso myynnissä olevat asunnot ja tutustu tarkemmin Helsingin myytäviin asuntoihin.

Myytävät asunnot Helsinki

Kuvaus

Löydä uusi asunto Helsingistä

Bonavan myytävät asunnot Helsingissä sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin, sillä ne on suunniteltu huolella muunneltavuus, esteettömyys, laatu ja varustelu huomioiden. Tarjolla on toimivapohjaisia asuntoja Helsingistä, etsit sitten yksiötä, kaksiota, kolmiota tai isompaa perheasuntoa.

Helsingin myytävät asunnot sijaitsevat parhailla paikoilla Kruunuvuorenrannassa, Pasilassa ja Kaarelassa. Uudessa asunnossa kaikki on uutta, mikä tekee asumisesta huoletonta ja vaivatonta. Voit heittää hyvästit remonteille ja repsottaville nurkille vuosikausiksi. Modernit pohjaratkaisut tuovat uuteen kotiin upeaa toiminnallisuutta ja tehokkuutta ilman hukkaneliöitä.

Jokaisen uuden Bonava-kodin hintaan kuuluu ajattoman neutraalit materiaalit, jotka luovat harmonisen pohjan haluamallesi sisustustyylille. Kun olet ostamassa uutta kotia jo rakentamisen alkuvaiheessa, pääset valitsemaan sinulle mieleisimmän tyylin uuteen kotiisi. Tutustu Helsingin myytäviin asuntoihin ja löydä uusi oma kotisi.

Myytävät asunnot Helsinki

Uudessa asunnossa kaikki on uutta, mikä tekee asumisesta huoletonta ja vaivatonta. Voit heittää hyvästit remonteille ja repsottaville nurkille vuosikausiksi. Oli kyse sitten yksiöstä tai isommasta perheasunnosta, modernit pohjaratkaisut tuovat uuteen kotiin upeaa toiminnallisuutta ja tehokkuutta ilman hukkaneliöitä. Bonavan asunnot Helsingissä sopivat myös monenlaisiin elämäntilanteisiin, sillä ne on suunniteltu huolella muunneltavuus, esteettömyys, laatu, varustelu ja mm. hyvä äänieristys huomioiden. Tarjolla on sekä toimivapohjaisia yksiöitä ja kaksioita että kutsuvia kolmioita ja isompia perheasuntoja.

Vetovoimainen Helsinki houkuttelee palveluillaan, kulttuuritarjonnallaan ja monipuolisuudellaan kaikenikäisiä asukkaita. Bonava-kodit sijaitsevat viihtyisissä naapurustoissa kaupungin parhailla paikoilla

Tutustu ja löydä uusi koti Helsingistä: myytävät yksiöt Helsinkimyytävät kaksiot Helsinkimyytävät kolmiot Helsinki,  myytävät isommat asunnot Helsinki.

Myytävät asunnot Itä-Helsinki

Kruunuvuorenrannasta muotoutuu vehreän merellinen kotipaikka 13 500 helsinkiläiselle. Bonavan uudiskohteet Kruunuvuorenrannassa asettuvat erinomaiselle paikalle, josta avautuvat näkymät niin Varisluodonlahden kuin Haakoninlahden suuntaan. Kruunuvuorenrannan myytävät kodit asettuvat Haakoninlahdelle rakentuvaan merelliseen Haakonin kortteliin, tarjoten monipuolisen valikoiman koteja kompakteista yksiöistä aina ylellisiin kaksitasoratkaisuihin. Asumisen viihtyisässä kotikorttelissa kruunaavat kolmeen ilmansuuntaan avautuvat upeat merimaisemat sekä ympäröivä monipuolinen lähiluonto lenkkipolkuineen. Tutustu ja ihastu suunnitteilla oleviin Kruunuvuorenrannan myytäviin asuntoihin.

Myytavat-asunnot-Helsinki-liikuntamahdollisuudet.jpg

Myytävät asunnot Pasila

Helsingin Pasilaan rakentuu lähivuosina kutsuvia uusia asuinalueita. Postipuiston ja Ratapihakorttelien myytävät kodit asettuvat loistopaikalle palvelujen, liikenneyhteyksien ja luonnon äärelle.

Pohjois-Pasilaan nousevasta Postipuistosta muodostuu noin 6 000 asukkaan uusi kaupunginosa, josta on noin kilometri Ilmalan ja Käpylän juna-asemille sekä vain kaksi kilometriä Pasilan keskukseen. Keski-Pasilassa Ratapihakorttelit puolestaan tarjoaa uuden kodin yli 3 000 helsinkiläiselle ja sijainti on aivan Pasilan uudistuvan juna-aseman ja kauppakeskus Triplan tuntumassa. Ratapihakortteleissa sijaitsevaan Helsingin Elleniin valmistui 100 asuntoa joulukuussa 2022 aivan Triplan ja Pasilan juna-aseman läheisyyteen. Helsingin Ellenin asukkaiden yhteiskäytössä on muun muassa ihastuttava korttelipiha, kaksi viherterassia, 12. kerroksen saunaosasto sekä viihtyisät kerhotilat.

Myytavat-asunnot-Helsinki-liikenneyhteydet_1500x1000.jpg

 

Myytävät asunnot Uusimaa

Löydät seuraavista linkeistä helposti myös muut pääkaupunkiseudun vapaat asunnot: myytävät asunnot Espoossa, myytävät asunnot Vantaalla ja myytävät asunnot Kirkkonummella. 

Myytävät asunnot Helsinki

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58