Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Myytävät perheasunnot Helsinki. Löydä remonttivapaa perheasunto Helsingistä.

Myytävät perheasunnot Helsinki

Kuvaus

Myytävät perheasunnot Helsingissä

Helsinki kattavine palveluineen, sujuvine julkisen liikenteen yhteyksineen ja oppilaitoksineen on ihanteellinen kotipaikka lapsiperheille. Bonavan myytävät perheasunnot Helsingissä tuovat arkeen myös uudisasumisen huolettomuutta, luonnonläheisyyttä ja turvallisuutta. Tutustu ja valitse omaksesi uusi perheasunto mukavasta naapurustosta.

Bonavan myytävät perheasunnot Helsingissä asettuvat kodikkaisiin naapurustoihin, joissa elämää värittävät luonnon ja harrastusten läheisyys sekä arjen sujuvuus. Lapsiperheiden kannalta ihanteellisille paikoille nousevat perheasunnot on suunniteltu elämän eri vaiheita silmällä pitäen. Tarjolla on sekä useamman makuuhuoneen perheasuntoja että muuntautuvia Duo-koteja, joissa itsenäistyvän nuoren on helppo aloitella omaa elämäänsä lähellä muuta perhettä. Katso kaikki Bonavan myytävät perheasunnot Helsingissä ja löydä unelmiesi koti.

Myytävät perheasunnot Helsinki - asu turvallisesti mukavissa kotikortteleissa

Bonavan myytävät perheasunnot kutsuvat viihtyisiin naapurustoihin kaupungin parhaille paikoille. Uusia perheasuntoja löytyy niin Laajasalon ja Vuosaaren merellisistä tunnelmista kuin laajentuvan Pasilan palvelujen ääreltä sekä uudenraikkaan Kuninkaantammen vehreistä maisemista. Näistä kodeista on helppo kipaista luontoon ja lenkkipoluille eikä palveluitakaan tarvitse kaukaa hakea. Tutustu ihastuttaviin kotikortteleihin ja löydä oma ihana perheasunto Helsingistä.

Bonava_kruunuvuorenranta_kevyenliikenteenvaylat.jpg

Perheasuntoja upeilla paikoilla Helsingissä

Helsingissä on helppo viihtyä. Kulttuuri ja monenkirjavat tapahtumat ympäri vuoden puhuttelevat niin lapsiperheitä kuin varttuneempaa väkeä. Kun perheasunto sijaitsee jouhevien julkisen liikenteen yhteyksien äärellä, kotoa on helppo kipaista rientoihin koko perheen voimin. Perheasunnot Postipuistossa tuovat konsertit, messut ja urheilutapahtumat kotikulmille, sillä Hartwall Arena ja Messukeskus löytyvät Pasilan sydämestä. Aurinkolahden Sitadellin perheasunnot asettuvat puolestaan aivan Vuotalon kupeeseen. Laajasalon Kruunuvuorenrannassa asutaan upean valotaiteen ympäröimänä ja kulttuurihistoriallisesti arvokkaiden huviloiden äärellä. Tutustu uusiin koteihin ja löydä oma perheasunto, jossa Helsinki näyttää parhaat puolensa.

Uudet perheasunnot kutsuvat nauttimaan luonnosta

Merellinen Helsinki on täynnä mitä ihanampia luontoelämyksiä ja Bonavan myytävät perheasunnot asettuvat ihanteellisesti lähelle näistä parhaimpia. Suuntaa Keskuspuiston poluille Kuninkaantammessa ja Postipuistossa tai nauti rantaelämästä Vuosaaressa ja Laajasalossa. Luonnon läheisyys tuo arkeen mukavaa tasapainoa ja tarjoaa lapsiperheille puuhaa vapaa-aikaan.

bonava_kruunuvuorenranta_koteja_lauttayhteys_keskustaan_800x500.jpg

Uusi perheasunto valitaan toki kodin pohjaratkaisun, varustelun ja toimivuuden mukaan, mutta yhä useampi miettii myös naapuruston soveltuvuutta perheen pienimmille. Vehreissä kotikortteleissa lasten on mukava varttua ja turvallista leikkiä. Kun uusi perheasunto löytyy uudiskohteesta, tukevat myös yhteistilat harrasteita. Esimerkiksi pyörien ja muiden ulkourheiluvälineiden säilytykseen varataan hyvät tilat ja löytyypä kotikortteleista myös muita herkkuja, kuten Helsingin Kanvaasin ja Postipuiston pyöränhuoltopisteet.

Uudiskohde on turvallinen valinta

Koti on yksi elämän suurimpia hankintoja ja siksi sen valintaan vaikuttavat monet tekijät kuten mahdolliset remontit tai yllättävät kustannukset. Perheasunto uudiskohteesta on vaivaton valinta, sillä remonttitarpeista ei tarvitse kantaa huolta ja asumiskustannukset ovat kontrollissa. Esteetön perheasunto on pienille taaperoille turvallinen temmeltää ja tilava kylpyhuone tekee myös pyykkihuollosta miellyttävää.

Uusissa Bonava-kodeissa on nykyvaatimusten mukaiset maadoitetut sähkörasiat sekä valaisinpistorasiat. Koneellinen ilmanvaihto ja huonekohtainen tuloilma pitävät huolen, että ilma on raikasta joka huoneessa ja naapurien äänet eivät kantaudu kodista toiseen. Lämmöntalteenotto, tiiviit ikkunat ja Bonavan valmiiksi asentamat pitkäikäiset led-valonlähteet tuovat osaltaan myös parannuksia energiatehokkuuteen.

Uudet myytävät perheasunnot suunnitellaan myös muuttuvia elämäntilanteita silmällä pitäen. Tarjolla on muun muassa muuntautuvia Duo-koteja, joiden sivuasunto sopii vaikkapa itsenäistyvälle nuorelle ensiasunnoksi. Katso kaikki perheasunnot Helsingissä ja löydä omasi.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58