Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Myytävät yksiöt Helsinki. Löydä remonttivapaa yksiö Helsingistä.

Myytävät yksiöt Helsinki

Kuvaus

Myytävät yksiöt Helsingissä

Bonava-kodit ovat aina hyvin suunniteltuja ja huolella rakennettuja. Niin myös uudenraikkaat yksiöt Helsingissä, joissa on kaikki mukavan elämän eväät kauniissa paketissa. Uuden asunnon hintaan kuuluu aina laadukkaat sisustusmateriaalit ja kalusteet. Kun olet mukana heti rakentamisen alkuvaiheessa, voit valita uuden yksiön sisustuksen oman makusi mukaan.

Bonava-kodissa on kyse paljon muustakin kuin vain talosta, jossa asutaan. Siksi luomme koteja ja naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa ja joissa asuminen tekee elämästä mukavampaa. Bonavan uudet yksiöt Helsingissä sijaitsevat kaupungin parhailla paikoilla. Kun palvelut, luonto ja harrastusmahdollisuudet ovat lähellä ja kulkuyhteydet toimivat, arki rullaa.

Vapaa
Alustava varaus
Varaussopimus
Myyty

Herkutellen Helsingissä

Bonavan uudet myytävät yksiöt Helsingissä kutsuvat herkuttelemaan kaupungin rikkaan ravintolatarjonnan äärelle. Vaikka kaupungin keskustan kujilta löytyy toinen toistaan omintakeisempia kuppiloita ja ravintoloita, pääsee makuelämyksiä kokemaan myös aivan kotikulmilla. Yksiö Helsingissä kutsuu nauttimaan naapuruston monenkirjavista mauista. Esimerkiksi upean luonnon keskeltä Laajasalosta löytyvät niin Stansvikin kartano, Ravintola Pyysaari eli tuttavallisemmin Palma de Pyy sekä legendaarinen navettapizzeria Fornitaly. Valitse omaksesi uusi yksiö Helsingistä ja löydä oma suosikkisi kaupungin kattavasta ravintolatarjonnasta.

Yksiö Helsingissä puhuttelee shoppailijaa

Kun kaikki tarpeellinen on lähellä, arki rullaa. Bonavan myytävät yksiöt Helsingissä asettuvat loistavien ostosmahdollisuuksien äärelle pääkaupungin sykkeeseen. Kauppakeskuksia Helsingistä löytyy moneen menoon ja makuun: Itä-Helsinkiläisiä ilahduttavat kauppakeskukset Itis ja Kolumbus, Pohjois-Helsingin asukkaille taas Kauppakeskus Kaari on oiva lääke shoppailun nälkään. Pasilasta löytyy uusi Mall of Tripla, joka houkuttulee vierailijoita kauempaakin.

Bonavan myytävät yksiöt Helsingissä sijaitsevat kätevien kulkuyhteyksien päässä myös keskustan kattavista palveluista. Esplanadin ja Korkeavuorenkadun pienet putiikit ja Kallion vintage-liikkeet puhuttelevat niin klassisen tyylikästä pukeutujaa kuin urbaanin katumuodin ystävää. Vietä päivä ihastellen näyteikkunoiden tyylikkäitä asetelmia tai kipaise Hietalahden torille tekemään kirppislöytöjä. Bonavan myytävät yksiöt kutsuvat kotikulmien monenkirjavien ostosmahdollisuuksien äärelle.

Yksiö Helsingissä on tehokas sijoitus

Myytävät yksiöt Helsingissä sopivat mainiosti myös sijoitusasunnoiksi. Yksiö Helsingissä on vetovoimainen sijoituskohde ennen kaikkea kokonsa puolesta. Erinomainen sijainti hyvien kulkuyhteyksien ja lähipalvelujen äärellä lisää yksiöiden kiinnostavuutta. Uudiskohde on myös huoleton valinta vailla remonttihuolia. Uudessa yksiössä on tehokas ja toimiva pohjaratkaisu, laadukkaat materiaalit ja viihtyisä pihapiiri. Tutustu laajaan asuntovalikoimaamme ja valitse sopiva yksiö Helsingistä.

Yksiö Helsingissä puhuttelee ensiasunnon ostajia

Yksiö Helsingissä on fiksu ja turvallinen valinta myös ensiasunnon ostajalle. Heitä hyvästit remonttihuolille ja yllättäville korjauskuluille. Uudiskohde on huoleton valinta ensimmäiseksi omaksi asunnoksi, sillä asuntojen suunnittelua, rakentamista ja kauppaa ohjaavat monet lait ja määräykset. Lisäksi perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu piilevistä virheistä. Uudiskohteen taloyhtiöllä menot ovat kontrollissa ja huolto-ohjelma ajan tasalla. Yksiö Helsingissä tarjoaa myös merkittäviä säästöjä, sillä energiatehokkaiden ratkaisujen ansiosta kulutus pysyy maltillisena ja asuntokohtaisen vedenmittauksen ansiosta säästöt ovat merkittäviä. Valitse siis omaksesi yksiö Helsingistä ja aloita matka kohti ensimmäistä omaa kotia.

Yksiö Helsingissä toimii elämän eri tilanteissa

Bonavan yksiöt Helsingissä on suunniteltu huolella vastaamaan erilaisten elämäntilanteiden tarpeita. Tehokkaasti käytettyjen neliöiden ja taloyhtiön toimivien yhteistilojen ansiosta yksiö Helsingissä tarjoaa sujuvuutta arkeen ja hinta-laatu -suhteeltaan erinomaisen sijoituksen. Meille Bonavalla laatu, hyvä äänieristys sekä kattava varustelu ovat perusvaatimuksia asunnon kokoon katsomatta. Toimivien kotien lisäksi panostamme elinvoimaisiin naapurustoihin. Kaikki yksiöt Helsingissä rakennetaankin kaupungin kutsuvimmille kotikulmille. Olipa siis elämäntilanteesi mikä tahansa, yksiö Helsingissä on oiva valinta uudeksi kodiksi.

Helsinki houkuttelee viihtymään

Löydä uusi yksiö Helsingistä ja uppoudu pääkaupunkiseudun rikkaaseen tarjontaan. Kun palvelut, kulttuuri, viihde ja harrastusmahdollisuudet löytyvät läheltä, tuntuu myös yksiö Helsingissä neliöitään isommalta. Pääkaupunkina Helsinki tarjoaa kattavat palvelut urbaanin merellisessä ympäristössä. Herkuttele Helsingin monenkirjavan ravintolatarjonnan äärellä tai vietä leppoisaa kesäpäivää Suomenlinnassa. Yksiöt Helsingissä sopivat myös shoppailijalle - tarjoaahan Helsinki maan monipuolisimman valikoiman kauppakeskuksista aina pikkuputiikkeihin. Bonavan myytävät yksiöt Helsingissä asettuvat loistavien liikenneyhteyksien päähän tuttavallisiin naapurustoihin. Löydä itsellesi uusi yksiö Helsingistä ja antaudu hurmaavan pääkaupungin vietäväksi.

Yksiö Helsingissä kutsuu sisustamaan

Kun valintasi on uusi yksiö Helsingissä, kannattaa mukaan lähteä jo rakentamisen alkuvaiheessa, sillä pääset mukaan luomaan uudelle kodillesi toivomasi ilmeen. Sisussuunnittelijamme on miettinyt valmiiksi viisi upeaa tyylikokonaisuutta. Toiveidesi mukaan uusi yksiö Helsingissä voi henkiä raikkaan modernia viileyttä, lämpimän harmonista skandinaavista tunnelmaa, ajan hengen mukaista trendikästä ilmettä, klassista tyylikkyyttä tai teollista rouheutta. Sinä päätät. Näin uusi yksiö Helsingissä näyttää omistajaltaan ja tarjoaa mukavat puitteet heti muuttopäivästä lähtien.

Myytävät asunnot Helsinki

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58