Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Myytävät yksiöt Helsinki. Löydä remonttivapaa yksiö Helsingistä.

Myytävät yksiöt Helsinki

Kuvaus

Myytävät yksiöt Helsingissä

Bonava-kodit ovat aina hyvin suunniteltuja ja huolella rakennettuja. Niin myös uudenraikkaat yksiöt Helsingissä, joissa on kaikki mukavan elämän eväät kauniissa paketissa. Uuden asunnon hintaan kuuluu aina laadukkaat sisustusmateriaalit ja kalusteet. Kun olet mukana heti rakentamisen alkuvaiheessa, voit valita uuden yksiön sisustuksen oman makusi mukaan.

Bonava-kodissa on kyse paljon muustakin kuin vain talosta, jossa asutaan. Siksi luomme koteja ja naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa ja joissa asuminen tekee elämästä mukavampaa. Bonavan uudet yksiöt Helsingissä sijaitsevat kaupungin parhailla paikoilla. Kun palvelut, luonto ja harrastusmahdollisuudet ovat lähellä ja kulkuyhteydet toimivat, arki rullaa.

Myytävät yksiöt Helsinki - koteja monenlaisiin elämäntilanteisiin

Bonavan yksiöt Helsingissä on suunniteltu huolella vastaamaan erilaisten elämäntilanteiden tarpeita. Tehokkaasti käytettyjen neliöiden ja taloyhtiön toimivien yhteistilojen ansiosta yksiö Helsingissä tarjoaa sujuvuutta arkeen ja hinta-laatu -suhteeltaan erinomaisen sijoituksen. Meille Bonavalla laatu, hyvä äänieristys sekä kattava varustelu ovat perusvaatimuksia asunnon kokoon katsomatta. Toimivien kotien lisäksi panostamme elinvoimaisiin naapurustoihin. Kaikki yksiöt Helsingissä rakennetaankin kaupungin kutsuvimmille kotikulmille. Olipa siis elämäntilanteesi mikä tahansa, yksiö Helsingissä on oiva valinta uudeksi kodiksi.

Bonava_kruunuvuorenranta_koteja_meren_laheisyydessa.jpg

Bonavan myytävät yksiöt Helsingissä asettuvat loistavien liikenneyhteyksien päähän tuttavallisiin naapurustoihin. Löydä itsellesi uusi yksiö Helsingistä ja antaudu hurmaavan pääkaupungin vietäväksi.

Sisusta yksiö oman mielesi mukaan

Kun valintasi on uusi yksiö Helsingissä, kannattaa mukaan lähteä jo rakentamisen alkuvaiheessa, sillä pääset mukaan luomaan uudelle kodillesi toivomasi ilmeen. Sisussuunnittelijamme on miettinyt valmiiksi upeita tyylikokonaisuuksia. Toiveidesi mukaan uusi yksiö Helsingissä voi henkiä raikkaan modernia viileyttä, lämpimän harmonista skandinaavista tunnelmaa, ajan hengen mukaista trendikästä ilmettä, klassista tyylikkyyttä tai teollista rouheutta. Sinä päätät. Näin uusi yksiö Helsingissä näyttää omistajaltaan ja tarjoaa mukavat puitteet heti muuttopäivästä lähtien.

Yksiö Helsingissä on tehokas sijoitus

Myytävät yksiöt Helsingissä sopivat mainiosti myös sijoitusasunnoiksi. Yksiö Helsingissä on vetovoimainen sijoituskohde ennen kaikkea kokonsa puolesta. Erinomainen sijainti hyvien kulkuyhteyksien ja lähipalvelujen äärellä lisää yksiöiden kiinnostavuutta. Uudiskohde on myös huoleton valinta vailla remonttihuolia. Uudessa yksiössä on tehokas ja toimiva pohjaratkaisu, laadukkaat materiaalit ja viihtyisä pihapiiri. Tutustu laajaan asuntovalikoimaamme ja valitse sopiva yksiö Helsingistä.

Yksiö Helsingissä puhuttelee ensiasunnon ostajia

Yksiö Helsingissä on fiksu ja turvallinen valinta myös ensiasunnon ostajalle. Heitä hyvästit remonttihuolille ja yllättäville korjauskuluille. Uudiskohde on huoleton valinta ensimmäiseksi omaksi asunnoksi, sillä asuntojen suunnittelua, rakentamista ja kauppaa ohjaavat monet lait ja määräykset. Lisäksi perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu piilevistä virheistä. Uudiskohteen taloyhtiöllä menot ovat kontrollissa ja huolto-ohjelma ajan tasalla. Yksiö Helsingissä tarjoaa myös merkittäviä säästöjä, sillä energiatehokkaiden ratkaisujen ansiosta kulutus pysyy maltillisena ja asuntokohtaisen vedenmittauksen ansiosta säästöt ovat merkittäviä. Valitse siis omaksesi yksiö Helsingistä ja aloita matka kohti ensimmäistä omaa kotia.

Palvelut naapurustossa

Löydä uusi yksiö Helsingistä ja uppoudu pääkaupunkiseudun rikkaaseen tarjontaan. Kun palvelut, kulttuuri, viihde ja harrastusmahdollisuudet löytyvät läheltä, tuntuu myös yksiö Helsingissä neliöitään isommalta.

bonava_kruunuvuorenranta_koteja_palvelut_naapurustossa.jpg

Pääkaupunkina Helsinki tarjoaa kattavat palvelut urbaanin merellisessä ympäristössä. Herkuttele Helsingin monenkirjavan ravintolatarjonnan äärellä tai vietä leppoisaa kesäpäivää Suomenlinnassa. Yksiöt Helsingissä sopivat myös shoppailijalle - tarjoaahan Helsinki maan monipuolisimman valikoiman kauppakeskuksista aina pikkuputiikkeihin. Bonavan myytävät yksiöt Helsingissä asettuvat loistavien liikenneyhteyksien päähän tuttavallisiin naapurustoihin. Löydä itsellesi uusi yksiö Helsingistä ja antaudu hurmaavan pääkaupungin vietäväksi.

 

 

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58