Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Myytävät kaksiot Helsinki. Löydä remonttivapaa kaksio Helsingistä.

Myytävät kaksiot Helsinki

Kuvaus

Myytävät kaksiot Helsingissä

Uudenraikkaat kaksiot Helsingissä ovat hyvin suunniteltuja ja huolella rakennettuja. Bonavan uudet myytävät kaksiot Helsingissä tarjoilevat kaikki mukavan elämän eväät kauniissa paketissa. Uuden asunnon hintaan kuuluu aina myös laadukkaat sisustusmateriaalit ja kalusteet. Kun olet mukana heti rakentamisen alkuvaiheessa, voit valita uuden kaksion sisustuksen oman makusi mukaan.

Bonava-kodeissa on kyse paljon muustakin kuin vain talosta, jossa asutaan. Siksi luomme koteja ja naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa ja joissa asuminen tekee elämästä mukavampaa. Bonavan uudet kaksiot Helsingissä sijaitsevat kaupungin parhailla paikoilla. Kun palvelut, luonto ja harrastusmahdollisuudet ovat lähellä ja kulkuyhteydet toimivat, arki rullaa. Uusi kaksio Helsingistä on loistovalinta eri elämäntilanteiden tarpeisiin.

Myytävät kaksiot Helsinki - koteja monenlaiseen elämäntilanteeseen

Bonavan kaksiot Helsingissä on suunniteltu huolella vastaamaan erilaisten elämäntilanteiden tarpeita. Olipa edessä siis ensiasunnon osto tai vaihto pienempään asuntoon lasten muutettua kotoa, uusi kaksio Helsingissä on oiva valinta. Kaikki Bonavan kaksiot Helsingissä suunnitellaan laatu, esteettömyys, viihtyvyys sekä toimiva pohjaratkaisu edellä. Sen lisäksi haluamme tarjota hyvän äänieristyksen ja kattavan varustelun jokaiseen asuntoon. Viihtyisien kotien lisäksi panostamme elinvoimaisiin naapurustoihin sekä toimiviin yhteistiloihin. Heitä hyvästit remonttihuolille ja lumitöille ja valitse omaksesi kaksio Helsingissä.

bonava_kruunuvuorenranta_koteja_monenkokoisia_koteja.jpg

Kaksio Helsingissä on hyvä sijoitus

Kaksio Helsingissä sopii mainiosti sijoituskohteeksi. Vetovoimaiseksi sijoitusasunnoksi kaksion tekee paitsi koko, myös erinomainen sijainti, hyvät kulkuyhteydet ja lähipalvelut Helsingin suosituissa naapurustoissa. Uudiskohde on huoleton valinta vailla remonttihuolia. Uusi kaksio Helsingistä tarjoilee tehokkaan ja toimivan pohjaratkaisun lisäksi laadukkaita materiaaleja ja hyvinsuunniteltuja yhteistiloja. Näin asukkaat sijoituskaksioon on helppo löytää. Tutustu kattavaan asuntovalikoimaamme ja valitse omaksesi uusi kaksio Helsingistä.

Kaksio Helsingissä hurmaa ensiasunnon ostajan

Ensimmäisen oman kodin osto on jännittävää aikaa. Uusi kaksio Helsingistä on fiksu ja turvallinen ensiasunnon ostajan valinta, sillä rakentamista ja kauppaa ohjaavat monet lait ja määräykset. Perustajaurakoitsijan kymmenen vuoden vastuu piilevistä vioista tuo mielenrauhaa ja energiatehokkaiden ratkaisuiden ansiosta kulutus pysyy maltillisena.

Kaksiot Helsinki - Löydä koti hyvien liikenneyhteyksien varrelta

Bonavan kaksiot Helsingissä rakennetaan kaupungin vetovoimaisimmille paikoille hyvien kulkuyhteyksien varrelle. Näin uuteen kotiin on mukava muuttaa ja asettua kodiksi. Tutustu ihastuttavaan asuntovalikoimaamme ja valitse omaksesi kaksio Helsingistä.

Helsinki houkuttelee viihtymään

Bonavan kaksiot Helsingissä vetävät puoleensa niin urbaanin katutaiteen ystäviä kuin oopperaharrastajia. Pääkaupunkina Helsinki tarjoaa jokaiselle jotakin. Sukella Suomen historiaan Kansallismuseossa tai anna maamme parhaiden stand up -koomikoiden hauskuuttaa Korjaamolla. Kesäiltoina Kino Engelissä elokuvia voi katsella tunnelmallisesti ulkoilmassa yhden Helsingin vanhimman kivitalon suojaisalla sisäpihalla.

Uudet myytävät kaksiot Helsingissä tarjoilevat mahdollisuuden nauttia musiikista vaikka joka ilta. Aloittelevat artistit viihdyttävät kesäisin Espan lavalla, laulaja-lauluntekijät kokeilevat siipiään kulmakuppiloissa ja valtavirrasta poikkeavat esitykset reggaestompista fuusiojazziin täyttävät kalliolaiset klubit iloisella tunnelmalla.

Hartwall Arenan ja Helsingin jäähallin lavoilla nähdään niin kotimaisista artisteja kuin maailmantähtiä. Pasilassa sijaitsee myös Suomen suurin messu- ja kongressikeskus Messukeskus, joka toimii näyttämönä vuosittain noin sadalle eri alan messutapahtumalle. Valitse omaksesi uusi kaksio Helsingistä ja anna pääkaupungin laajan kulttuuritarjonnan hurmata.

Liiku ja nauti luonnosta Helsingissä

Bonavan myytävät kaksiot Helsingissä asettuvat lähelle kaupungin kauneinta luontoa. Lenkkimaastot, luontopolut, puistot ja rannat tarjoavat mukavaa vastapainoa arjen kiireisiin. Tutustu luonnonläheisiin naapurustoihin ja löydä oma unelmiesi kaksio Helsingistä.

Uudet kaksiot inspiroivat liikkumaan lähiluonnossa. Pääkaupunkiseudun kauneinta antia on ehdottomasti Haagan Alppiruusupuisto. Kukkaloisto on upeimmillaan alkukesästä houkutellen paikalle helsinkiläisten lisäksi myös turisteja. Laajasalon Kruunuvuorenrannassa luontopolut, historialliset kartanomaisemat ja kuuden kilometrin mittainen rantaviiva tuovat poikkeuksellisen säväyksen arkeen.

bonava_kruunuvuorenranta_koteja_lahella_luontoa.jpg

Pääkaupunkiseutulaisille rakas kuntoilumäki Malminkartanonhuippu löytyy kivenheiton päästä Konalan uusista asunnoista. Talvisin alueella kulkevat hiihtoladut ja löytyypä sieltä myös pulkkamäki. Keskuspuiston kilometrien mittaiset ulkoilumaastot ylettyvät lähes Kaarelan uusien Bonava-kotien takapihalle tarjoillen asukkaille harvinaista herkkua. Valitse omaksesi uusi kaksio Helsingistä ja nauti liikunnan riemusta kotikulmilla.

Helsinki moneen menoon ja makuun

Valitse omaksesi uusi kaksio Helsingistä ja pääset asettumaan pääkaupungin parhaille paikoille. Elämää sykkivä pääkaupunki hemmottelee asukkaitaan monenkirjavalla viihde-, kulttuuri- ja ravintolatarjonnallaan. Uusi kaksio Helsingissä inspiroikin ottamaan kaiken irti kaupungin tarjonnasta. Vietä päivä kierrellen keskustan museoissa tai hurvittele Linnanmäen pyörteissä. Poikkea herkuttelemaan maailman makujen äärelle eläväiseen keskustaan tai tutustu paikallisiin kantakuppiloihin.

Helsingissä urbaani elämänmeno yhdistyy upeisiin luontopolkuihin ja merellisiin maisemiin. Bonavan myytävät kaksiot Helsingissä asettuvat tuttavallisiin naapurustoihin loistavien liikenneyhteyksien päähän keskustasta. Uusi kaksio Helsingistä on helppo valinta, sillä tästä kaupungista löytyy kaikki tarpeellinen mukavaa elämää ajatellen.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58