Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Myytävät kolmiot Helsinki. Löydä remonttivapaa kolmio Helsingistä.

Myytävät kolmiot Helsinki

Kuvaus

Myytävät kolmiot Helsingissä

Bonava-kodit suunnitellaan huolella hyvää elämää varten. Erilaisiin elämäntilanteisiin soveltuvat kolmiot Helsingissä ihastuttavat toimivilla pohjaratkaisuillaan. Laajassa asuntovalikoimastamme löytyy jokaiselle soveltuva kolmio Helsingistä.

Jokaisen Bonava-kodin perustana toimivat näppärä pohjaratkaisu, hyvä varustelu sekä laadukkaat materiaalit. Tämän lisäksi haluamme luoda koteja ja naapurustoja, joissa asuminen tekee elämästä mukavampaa. Kolmiot Helsingissä asettuvat kaupungin vetovoimaisimmille paikoille lähelle vehreää luontoa, kattavia palveluita ja monipuolisia harrastusmahdollisuuksia.

Myytävät kolmiot Helsinki - Bonava-koteja monenlaisiin elämäntilanteisiin

Jokainen Bonavan kolmio Helsingissä on suunniteltu huolella vastaamaan monenlaisen elämäntilanteen tarpeita. Olitpa sitten perustamassa perhettä tai muuttamassa isosta omakotitalosta, kolmio Helsingissä hyvällä sijainnilla on kelpo valinta. Toimivat pohjaratkaisut, laadukkaat materiaalit ja hyvä varustelu tekevät asumisesta sujuvaa ja arjesta viihtyisää. Unohda piha- ja lumityöt ja keskity nauttimaan kerrostaloasumisen helppoudesta. Olipa siis elämäntilanteesi mikä tahansa, kolmio Helsingistä on oiva valinta uudeksi kodiksi.

Bonavan asunnot Helsingissä sopii sijoittajalle

Uusi kolmio Helsingissä on erinomainen sijoituskohde. Vetovoimaisuutta lisää loistava sijainti kaupungin palveluiden ja menojen äärellä. Uudiskohde on huoleton ja turvallinen valinta vailla remonttihuolia. Uusi kolmio Helsingissä tarjoilee loistavan pohjaratkaisun, laadukkaat materiaalit sekä ensiluokkaisen varustelun. Toimivat yhteistilat ja viihtyisät naapurustot tuovat asumiseen iloa ja helppoutta. Tutustu kattavaan asuntovalikoimaamme ja valitse omaksesi uusi kolmio Helsingistä.

Ensiasunnoksi kolmio Helsingistä

Valitse ensiasunnoksi kolmio Helsingistä ja heitä hyvästit remonttihuolille ja yllättäville kustannuksille. Koska uudiskohteessa kaikki on kunnossa, voit keskittyä elämästä nauttimiseen. Uudiskohteen rakentamista ja myymistä ohjaavat lait antavat ostajalle turvaa ja mielenrauhan.

Jokainen kolmio Helsingissä on suunniteltu huolella ja jos olet mukana jo rakentamisen alkuvaiheessa, pääset mukaan valitsemaan sisustusmateriaalit uuteen kotiisi. Tutustu ihastuttavaan asuntovalikoimaamme ja valitse omaksesi kolmio Helsingistä.

Monien mahdollisuuksien Helsinki

Valitessasi myytävän asunnon Helsingistä pääset kaupungin kutsuvimmille kotikulmille. Pääkaupungin monenkirjavaan palvelutarjontaan lukeutuvat monet kauppakeskukset, tavaratalot sekä lukematon määrä sympaattisia kirpputoreja ja erikoistavaraliikkeitä. Tekemistä löytyy koko perheelle maauimaloista huvipuistoon ja museoista oopperaan. Herkuttelijalle Helsinki tarjoaa valtavan valikoiman kotimaisia herkkuja sekä makuja maailmalta. Bonavan myytävät kolmiot Helsingissä asettuvat loistavien liikenneyhteyksien päähän tuttavallisiin naapurustoihin. Uusi kolmio Helsingistä on helppo valinta, sillä tässä kaupungissa riittää puuhaa ja ihmeteltävää.

bonava_kruunuvuorenranta_mereanranta_800x500.jpg

Helsinki tarjoaa puuhaa koko perheelle

Bonavan myytävät kolmiot Helsingissä sopivat myös perheille. Kotikulmilta löytyy mukavaa puuhaa kaikenikäisille moneen menoon ja makuun. Tutustu maatilan eläimiin Fallkullan kotieläintilalla tai nauti Linnanmäellä iloisesta tunnelmasta ja vauhdikkaista laitteista. SeaLife vie kävijänsä mielenkiintoiseen seikkailuun pinnan alle ja Korkeasaaressa riittää ihmeteltävää koko päiväksi. Eläintarhakäynnin voi yhdistää vaikka kesäiseen piknikkiin Mustikkamaalla ja leppoisaan kävelyretkeen pitkin Isoisänsiltaa.

Koko perheen museo Lasten kaupunki esittelee kaupungin historiaa leikin ja elämysten kautta. Tutustu 1930-luvun luokkahuoneeseen, vieraile 1970-luvun mummolassa tai leiki 1700-luvun kaupassa. Lapsen näkökulmasta toinen mielenkiintoinen museo on varmasti Luonnontieteellinen museo, jossa Suomen eläin- ja kasvikunta tulee tutuksi oivallusten ja elämysten kautta. Valitse omaksesi uusi kolmio Helsingistä ja anna pääkaupungin hurmata koko perhe.

bonava_kruunuvuorenranta_koteja_merimaisemissa_800x500.jpg

Energisesti Helsingissä

Bonavan myytävät kolmiot Helsingissä asettuvat lähelle kaupungin kauneinta luontoa. Haagan Alppiruusupuisto on ehdottomasti näkemisen arvoinen. Kukkaloisto on upeimmillaan alkukesästä houkutellen paikalle helsinkiläisiä vauvasta vaariin. Kruunuvuorenrannassa luontopolut, historialliset kartanomaisemat ja kuuden kilometrin mittainen rantaviiva tuovat poikkeuksellisen säväyksen arkeen. Keskuspuiston lenkkipolut ja ulkoilureitit muodostavat yhteensä lähes sadan kilometrin mittaisen verkoston tarjoten kaupunkilaisille viihtyisän virkistysalueen.

Pääkaupunkiseutulaisille rakas kuntoilumäki

Malminkartanonhuippu löytyy kivenheiton päästä Konalan uusista asunnoista. Talvisin alueella kulkevat hiihtoladut ja löytyypä sieltä myös pulkkamäkikin. Pistä pyörät pyörimään ja lähde kesäiselle pyöräretkelle pitkin kaupungin rantaviivaa seuraavia pyöräilyreittejä. Uusi kolmio Helsingistä on huoleton ja helppo valinta liikunnan ja luonnon ystäville.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58