Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Myytävät asunnot Espoossa sijoittuvat Tapiolan ja Finnoon merellisiin maisemiin.

Myytävät asunnot Espoo

Kuvaus

Löydä uusi asunto Espoosta

Espoon myytävät asunnot löytyvät kodikkaista naapurustoista, joissa on helppo viihtyä pitkään. Espoo on asukasluvultaan Suomen toiseksi suurin kaupunki ja se sijaitsee Uudellamaalla Suomenlahden rannalla.

Kasvukeskuksena Espoo on tavoiteltu kotipaikka, jossa luonto ja palvelut ovat ihan kotikulmilla ja kulkuyhteydet toimivat. Bonava-kodit tarjoavat muunneltavia pohjaratkaisuja ja uudenlaisia asumisen mahdollisuuksia, joiden ansiosta koti elää elämäntilanteesi mukaan.

Myytävät asunnot Espoo

Uudessa asunnossa kaikki on uutta, mikä tekee asumisesta huoletonta ja vaivatonta. Voit heittää hyvästit remonteille ja repsottaville nurkille vuosikausiksi. Oli kyse sitten yksiöstä tai isommasta perheasunnosta, modernit pohjaratkaisut tuovat uuteen kotiin upeaa toiminnallisuutta ja tehokkuutta ilman hukkaneliöitä. Bonavan myytävät asunnot Espoossa sopivat myös monenlaisiin elämäntilanteisiin, sillä ne on suunniteltu huolella muunneltavuus, esteettömyys, laatu, varustelu ja mm. hyvä äänieristys huomioiden. Tarjolla on sekä toimivapohjaisia yksiöitä ja kaksioita että kutsuvia kolmioita ja isompia perheasuntoja.

Kodikas Espoo houkuttelee erinomaisilla palveluillaan kaikenikäisiä asukkaita. Bonava-kodit sijaitsevat viihtyisissä naapurustoissa kaupungin parhailla paikoilla

Tutustu ja löydä uusi asunto Espoossa: myytävät yksiöt Espoomyytävät kaksiot Espoomyytävät kolmiot Espoo,  myytävät isommat asunnot Espoo.

Myytävät rivitalot Espoossa

Asunto Oy Espoon Tuulikello 3 tuo odotettuja uusia rivitaloasuntoja Tapiolan puistojen ja palvelujen äärelle. Kolmen rakennuksen muodostama rivitalo Tuuliniityssä tarjoaa 13 tasokkaasti viimeisteltyä, tilavaa kotia, joissa huoneiden lukumäärä vaihtelee 4-5 välillä riippuen valitusta pohjaratkaisusta.

Kätevät kulkuyhteydet lähelle ja kauas

Tuuliniityn myytävistä asunnoista on helppo liikkua moneen suuntaan. Länsimetrolla matkustaa Helsingin keskustaan 13 minuutissa, Matinkylään ja Ison Omenan kauppakeskukseen 5 minuutissa. Tapiolalaisia palvelevat sekä Urheilupuiston ja Tapiolan metroasemat että uusi bussiterminaali. Autoilijoiden näkökulmasta Tapiola sijaitsee ihanteellisesti pääväylien varrella. Lisäksi Tapiolassa on panostettu kevyen liikenteen väyliin ja alue on osa HSL:n kaupunkipyöräverkostoa.

Lounatuulen kodit Finnoossa tarjoavat monia mahdollisuuksia pyörällä, autolla ja julkisilla liikennevälineillä liikkuville, sillä uudet myytävät asunnot asettuvat erinomaisten kulkuyhteyksien ja metrolinjan äärelle. Länsiväylä ja kehätiet vievät sujuvasti eri puolille pääkaupunkiseutua, ja Finnoon metroasemalle on vain noin puolen kilometrin matka.

Bonavan myytävät asunnot Espoossa sijaitsevat lähellä erinomaisia palveluja.

Tuuliniityssä sijaitsevasta Tuulikellon kotikorttelista on noin kilometrin matka Tapiolan keskustaan. Tapiolassa asukkaita palvelevat mm. Kauppakeskus Ainoa lukuisine kauppoineen ja ravintoloineen sekä Stockmannin tavaratalo. Naapurustosta löytyy useita ruokakauppoja ja monia muita pienliikkeitä ja palveluntarjoajia. Alueella on myös useita päiväkoteja, peruskouluja ja lukioita. Aalto-yliopiston pääkampus sijaitsee Tapiolan Otaniemessä.

Myytavat_Asunnot_Espoo_Finnoo_kauppakeskus_1200x500.jpg

Kauppakeskus Merituuli Finnoossa

Finnoon uudet asunnot sopivat mainiosti niin autoilijoille kuin autottomillekin asukkaille, sillä liikkuminen sekä Espoon sisällä että kauemmas on vaivatonta. Kauppakeskus Merituulen palvelut ovat lyhyen kävelymatkan päässä uusista Bonava-kodeista

Espoon myytävät asunnot sijaitsevat vetovoimaisilla paikoilla, joissa luonto on aina lähellä. Espoon uudiskohteiden naapurista löytyy upeita ulkoilumaastoja moneen menoon ja makuun.

Lounatuulen korttelissa Finnoossa asutaan ainutlaatuisten luontoelämysten äärellä. Alle kilometrin päässä uusista kodeista sijaitsee suojeltu kosteikkoalue, Suomenojan lintuallas, jonka linnusto on harvinaisen monipuolinen ja kasvillisuus runsasta. Finnoossa asukkaat voivat nauttia myös naapuruston monista ulkoilureiteistä, puistoista sekä läheisen merenrannan harrastusmahdollisuuksista.

Myytavat_Asunnot_Espoo_Finnoo_lintualtaat_1200x500.jpg

Suomenojan lintualtaat on suosittu lintujen tarkkailupaikka Finnoossa.

Uusi koti Espoosta?

Oman asunnon ostaminen Espoossa on fiksu valinta. Espoo tarjoaa asukkailleen upean luonnon lisäksi upeita kulttuurielämyksiä. Espoon modernin taiteen museo EMMA on yksi Suomen suurimmista taidemuseoista ja se sijaitsee Tapiolassa näyttelykeskus WeeGeessä. Samasta naapurustosta löytyvät myös Espoon kaupunginmuseo, Suomen Kellomuseo ja Suomen lelumuseo Hevosenkenkä. Espoon kulttuurikeskus on kaupungin tärkeimpiä kulttuuritapahtumien näyttämöjä, jossa pääset nauttimaan esimerkiksi konserteista, teatterista, musiikista, näyttelyistä ja tapahtumista.

Myytävät asunnot Uudellamaalla

Löydät seuraavista linkeistä helposti myös muut pääkaupunkiseudun vapaat asunnot: myytävät asunnot Helsingissä, myytävät asunnot Vantaalla ja myytävät asunnot Kirkkonummella. 

Myytävät asunnot Espoo

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58