amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Suunnitteilla

Asunto Oy Espoon Päivänkorento

Perilänniitty 5, 02600, Espoo
Suunnitteilla

Asunto Oy Espoon Päivänkorento

Perilänniitty 5, 02600, Espoo

Uudet asunnot kutsuvat Espoon Vermonniittyyn

Uudet suunnitteilla olevat asunnot vetävät puoleensa Espoon Vermonniittyyn. Päivänkorennon uudiskohde tarjoilee huoletonta asumista viihtyisällä ja kehittyvällä paikalla mukavassa naapurustossa.

Espoon Perkkaalle nousee lähivuosien aikana upea viidestä uudesta kerrostalosta koostuva uusi kotikortteli, Espoon Vermonniitty. Ensimmäisenä vehreän luonnon, erinomaisten palvelujen ja kulkuyhteyksien äärelle ehtii Asunto Oy Espoon Päivänkorento. Uusi asuinalue suunnitellaan hyvää elämää silmälläpitäen. Vermonniitty on väljä, ilmava ja ihmisläheinen asuinpaikka.

Urbaania tyylikkyyttä mukavassa naapurustossa

Tyylikäs uudiskohde istuu modernilla tavalla asuinalueensa henkeen. Suunnitteilla on huolettomia koteja kompakteista yksiöistä muunneltaviin kaksioihin ja kolmioihin. Päivänkorennon uudet asunnot sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin, niin sinkuille, pariskunnille kuin perheille. Espoon Vermonniityn uudesta kotikorttelista ja sen naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja huolettoman asumisen herkut. Päivänkorennon rakentaminen aloitetaan arviolta keväällä 2017. Tervetuloa viihtymään kehittyvälle, vetovoimaiselle ja arvoaan kasvattavalle kotipaikalle!

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
28 - 77 m²
Koteja yhteensä
63
Talotyyppi
Kerrostalo
Muutto: Kesä 2018

Naapuruston tarina

Espoon Perkkaa tunnetaan 1500-luvun puolivälistä alkaen ja se nivoutuu kahden tilan, Albergan säteritilan ja Bergansin ratsutilan, historiaan. Nimensä Perkkaa on saanut Bergansin tilasta, joka sijaitsi alueella historiankirjojen mukaan jo vuonna 1556. Albergan tila perustettiin 1622–1624. Alueen historiaa värittävät tilat muodostivat aikanaan sivurakennuksineen eheän kyläkeskuksen. Alueella harjoitettiin pitkään mm. maanviljelystä ja karjanhoitoa.

Kulkuyhteydet

Espoon Perkkaalla sijaitseva uusi Vermonniityn kotikortteli sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Kehä I:n ja Turunväylän lähettyvillä. Autolla Helsinkiin ajaa vain parissakymmenessä minuutissa. Keskeinen sijainti takaa hyvät kulkuyhteydet myös muualle päin pääkaupunkiseutua. Juna vie Helsingin keskustaan 13 minuutissa. Lähimmät juna-asemat ovat Mäkkylässä ja Leppävaarassa, jossa pysähtyvät myös kaikki Helsinki-Turku -välin kaukojunat.

Lähipalvelut

Vermonniityn uuteen kotikortteliin on helppo kotiutua, sillä naapurustosta löytyy valmiina kaikki mukavan elämän eväät palveluineen. Naapurustossa on mm. tori että päivittäistavarakauppa, ja lisää palveluja on tulossa uudisrakentamisen ansiosta. Leppävaaran keskuksen palveluihin ja kauppakeskus Selloon on vain noin kilometri. Lisäksi kotikorttelin naapurustosta löytyy useita erikoisliikkeitä, kahviloita, ravintoloita sekä elokuvateatteri.

Liiku ja nauti luonnosta

Luonnonläheisellä alueella on runsaasti puistoja sekä liikunta- ja leikkipaikkoja, jotka yhdistyvät toisiinsa pyörä- ja kävelyteiden avulla. Muutaman kilometrin säteellä on Talin siirtolapuutarha, frisbeegolfpuisto, Helsingin golfklubi, Laajalahden ranta, Tarvaspää kahviloineen, Talin golfkartano sekä Leppävaaran urheilupuisto, jossa on uimahalli ja maauimala. Monikonpuro tuo asuinalueelle oman viehättävän ja pikantin ilmeensä.

Ole mukana ensimmäisenä!

Jätä yhteystietosi nyt, niin saat lisätietoja ja pääset valitsemaan suosikkikotisi ensimmäisten joukossa.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Status

Suunnitteilla
Jättämällä yhteystietosi voit ilmoittautua VIP-asiakkaaksemme, kun uusia koteja ja naapurustoja vasta suunnitellaan. Näin saat lisätietoja ja voit valita suosikkikotisi ensimmäisten joukossa. Voit myös vaikuttaa uusien kotien suunnitteluun kertomalla meille, miten haluaisit asua.
Ennakkomarkkinoinnissa
Ennakkomarkkinoinnilla kartoitamme tulevien asukkaiden kiinnostusta uutta kotikorttelia kohtaan. Sen aikana voit tehdä suosikkikodistasi varaussopimuksen ja maksaa varausmaksun. Mikäli haluat perua varauksesi, palautamme varausmaksun.
Myynnissä
Kun rakentaminen on alkanut ja asuntokauppalain edellyttämät turva-asiakirjat on asetettu, uudet kodit ovat myynnissä ja voimme allekirjoittaa kauppakirjat. Voit halutessasi tehdä suosikkikodistasi muutamaksi päiväksi sitomattoman nimivarauksen.
Muuttovalmis
Muuttovalmiiseen kotiin voit muuttaa vaikka heti. Se on aina huoleton valinta, turvallinen omistaa ja asua. Asuntomyyntimme auttaa sinua tekemään asuntokaupasta mahdollisimman vaivattoman ja mukavan.
Loppuunmyyty
Loppuunmyyty kertoo siitä, että uudiskohde on saavuttanut suuren suosion. Mutta ei hätää, voimme tarjota monia muita koteja huippupaikoilla hyvissä naapurustoissa. Tutustu valikoimaamme ja ole meihin yhteydessä. Tehdään yhdessä unelmistasi totta.

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Kutsu VIP-tilaisuuteen Asunnon ennakkovarausmahdollisuus

Ota yhteyttä

Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Kotimatkalla kanssasi

6 hyvää syytä valita Bonava-koti

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Haluamme tehdä asuntokaupasta sinulle mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen.

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille.

Autamme tekemään päätöksestäsi mahdollisimman vaivattoman. Autamme sinua tekemään hyviä valintoja uuteen kotiisi.

Pääset vierailemaan rakentamisen aikana työmaalla, seuraamaan kotisi valmistumista sekä tutustumaan tulevaan naapurustoosi.

Bonava-kodin hintaan kuuluu aina laadukkaat sisustusmateriaalit ja kalusteet, jotka voit valita makusi mukaan. Sävyillä ja yksityiskohdilla luodaan kodin tunnelma.

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Olemme mukana elämän eri vaiheissa, sinkku- ja perheasunnoista varttuneempien Aktiivikoteihin.

Meillä on kodeista ja naapurustoista yli 80 vuoden kokemus. Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja jokainen uuden kodin yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakenna taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.