Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2doublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Myynnissä

Espoon Päivänkorento

Seuraava esittely
Sunnuntai 25 helmikuu 12.00 - 13.00
-;eb3f12ea-c5fc-e611-80de-000d3a23c47a;ef3f12ea-c5fc-e611-80de-000d3a23c47a;1

Muutto: syksyllä 2018

Uusia koteja ja puron solinaa

Uudenraikkaat kodit vetävät puoleensa Vermonniityn energiseen ja ystävälliseen naapurustoon. Espoon Päivänkorento tarjoilee huoletonta asumista ja aktiivista elämää kaikenikäisille asukkaille.

Espoon Perkkaalle nousee lähivuosien aikana upea uusi kotikortteli, Espoon Vermonniitty. Ensimmäisenä vehreän luonnon ja lenkkipolkujen kainaloon ehtii Asunto Oy Espoon Päivänkorento. Tyylikäs uudiskohde istuu modernilla tavalla asuinalueensa henkeen. Sijainti on ihanteellinen erinomaisten palvelujen ja kulkuyhteyksien äärellä. Suunnitteilla on huolettomia ja monenlaisiin elämäntilanteisiin sopivia koteja kompakteista yksiöistä muunneltaviin kaksioihin ja kolmioihin.

Hyvinvointia omassa kotikorttelissa

Vermonniitty on suunniteltu mukavaa elämää ja hyvää oloa silmällä pitäen. Uuteen kotikortteliin tulee ainutlaatuinen, liikkumiseen innostava kuntoilun ja hyvinvoinnin kokonaisuus, jollaista ei ole muualla tarjolla. Kuntoiluvälineillä varustettava kotikorttelin yhteiskäyttötila mahdollistaa harrastamisen lähellä kotia, jolloin treenimatka on lyhyt ja lähtökynnys matala. Lisäksi Vermonniityn kotikortteliin tulee energinen hyvinvointipiha, jossa aikuiset, nuoret ja lapset voivat treenata ja puuhata yhdessä ja rinnakkain. Täällä on ihanaa viettää aikaa, rentoutua ja harrastaa yhdessä puron solinan säestyksellä. Lisäiloa tuo taloyhtiön sauna viihtyisine vilvoitteluterasseineen. Päivänkorennossa myös arki rullaa. Taloyhtiön asukkaiden käytössä on kätevä Postin Smartpost-automaatti, johon asukkaat voivat vastaanottaa paketteja. Lisäksi palvelun kautta voi lähettää paketteja ja kirjeitä sekä verkkokauppojen palautuksia.

Esittely

25
Seuraava esittely
Sunnuntai 25. helmikuuta 12.00 - 13.00

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
28 - 65 m²
Huoneita
1 - 3
Koteja yhteensä
63
Tontin omistaja
Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Etera
Tontin omistus
Vuokra
Myyntihinta
100 890 - 131 600 €
Kerroksia
6
Talotyyppi
Kerrostalo

Kuvat

Päivänkorennon asuntojen suunnittelussa on tavoiteltu avoimuutta ja joustavuutta. Keittiötila, olohuone ja parveke muodostavat tilallisen kokonaisuuden. Pienenkin asunnon oleskelutilasta on suunniteltu väljä ja hyvin kalustettava.

Vesa Laukkanen ja Ann-Marie Niskanen, Arkkitehtitoimisto L-N Oy

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kodit

14 Kotia

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Sisustusmateriaalikuvasto Henkilökohtainen palvelu

Tutustu Vermonniityn naapurustoon:

Hyvää oloa omassa kotikorttelissa

Vermonniityn kotikortteli tarjoaa huoletonta elämää loistosijainnilla. Poikkeuksellisen väljästi rakennettavat talot ja kotikorttelin oma hyvinvointipiha kutsuvat viihtymään Espoon Leppävaaraan.

Kotimatkalla kanssasi