Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Tuulikello 3 tarjoaa rivitaloasumista Tapiolan parhaalla paikalla. Visualisointikuva.
Ennakkomarkkinoinnissa

Espoon Tuulikello 3

Suunnittele unelmiesi rivitalokoti Tapiolan puistomaisemiin

Tontin omistus:
Oma
Pinta-ala:
112 - 146,5 m²
Huoneita:
4 - 5
Velaton hinta:
981 600 -
1 375 000 €
Valmistuminen:
Arviolta syksyllä 2025

Espoon Tuulikello 3

Tällaisia koteja tulee harvoin tarjolle

Jos haluaa asua uudessa rivitalokodissa Tapiolassa, ei tällaisia ole juurikaan ollut tarjolla. Nyt Bonava Suomi toteuttaa Tuulikellon kortteliin kolmen uudisrakennuksen muodostaman rivitaloyhtiön, joka tarjoaa 13 puistoon avautuvaa kotia.

Seuraavat esittelyt

Espoon Tuulikello 3

Tuuliniitty 7, 02100 Espoo

Katso tarkemmat tiedot

Varaa henkilökohtainen tapaamisaika

Tervetuloa tutustumaan Espoon Tuulikello 3:n uusien rivitalokotien suunnitelmiin. Varaa sinulle sopiva aika oheisesta kalenterista. Voit myös halutessasi varata ajan Teams-etätapaamiseen.
Varaa tapaamisaika

Kuvaus

Suunnittele unelmiesi rivitalokoti Tapiolan puistomaisemiin

Omalle tontille asettuvassa korkealuokkaisessa uudiskohteessa nautitaan väljästä asumisesta ja suojaisan korttelipihan rauhasta. Näiden rivitalokotien erikoisuutena ovat muunneltavat pohjaratkaisut sekä laajat materiaalivaihtoehdot, joiden avulla sinun on helppo suunnitella juuri omaa tyyliäsi vastaava kokonaisuus.

Asunto Oy Espoon Tuulikello 3 tuo odotettuja uusia rivitaloasuntoja Tapiolan puistojen ja palvelujen äärelle. Kolmen rakennuksen muodostama uudiskohde tarjoaa 13 tasokkaasti viimeisteltyä, tilavaa kotia, joissa huoneiden lukumäärä vaihtelee 4 - 6 välillä riippuen valitsemastasi pohjaratkaisusta. Ilmeikäs puuverhoilu antaa rakennuksille persoonallisen ja ympäristöönsä hyvin sulautuvan ulkoasun. Asuintilat jakautuvat kahteen kerrokseen, muodostaen poikkeuksellisen yksilöllisen ja valoisan kokonaisuuden. Olohuone ja Puustellin laadukkaasti varusteltu keittotila asettuvat alempaan kerrokseen, jonka huonekorkeus kohoaa maisemaikkunoineen yli kolmeen metriin. Yläkerran kylpylämäisen saunaosaston tunnelma on ylellisen hienostunut. Rentouttavien löylyjen lomassa voit vilvoitella joko parvekkeella tai omalla pihaterassillasi ihaillen auringon kultaamaa puistomaisemaa. Sisustuksen kantavia voimia ovat toiminnallisuus, korkea laatu ja tyylikäs muotoilu. Materiaalit on valittu huolella tulevien asukkaiden toiveita ja mieltymyksiä ajatellen. Kun olet ajoissa liikkeellä, ehdit vaikuttamaan kotisi suunnitelmiin ja materiaaleihin, ja pääset luomaan kodistasi juuri toiveidesi mukaisen.

Turvallista asumista mukavassa naapurustossa

Tuulikellon kortteli asettuu loistopaikalle puutarhakaupunkina ja valtakunnallisesti merkittävänä kulttuuriympäristönä tunnetun Tapiolan ytimeen. Vaikka ympärillä riittääkin tilaa ja rauhaa, Tapiolan keskustan kattavat palvelut ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Tuulikello 3 valmistuu kotikorttelinsa viimeisenä uudiskohteena hiljattain uusitun Tuuliniityn leikkipaikan ja Hakalehdon puiston kupeeseen. Ihanteellinen sijainti puiston suojassa takaa, ettei läpiajoliikennettä ole lainkaan. Viihtyisän arjen viimeistelee suojaisa korttelipiha leikkipaikkoineen ja oleskelualueineen. Osakkeina myytävät autopaikat sijoittuvat korttelin yhteiseen pihakannen alle rakennettuun halliin, jonne on kulkuyhteys naapuriyhtiö Tuulikello 2:n porrashuoneen kautta. Jokaiselle autopaikalle on mahdollista tilata ulkopuoliselta palveluntarjoajalta muutostyönä lisälaite joko auton lämmittämiseen tai sähköauton lataamiseen. Palveluun voi liittyä joustavasti joko muuton yhteydessä tai vasta myöhemmin. Kulut kohdentuvat yksilöllisesti vain palvelua käyttäville. Tee unelmistasi totta ja varaa uusi kotisi nyt.

Kestävää asumista

Neighbourhood sustainability

Kestävät suunnitteluratkaisut

 • Avarat asuntopohjat ja raikkaan sävyiset pinnat antavat tilaa yksilöllisille sisustusratkaisuille.
 • Omalla tontilla sijaitsevat rivitalot rakennetaan luonnonvaroja säästäen ja lämmitetään maalämmöllä.
 • Arkea helpottavat älykotiominaisuudet lisäävät kotisi turvallisuutta ja asumismukavuutta.
 • Jokaisella autopaikalla on valmius sähköauton lataamiseen tai auton lämmittämiseen. Autopaikat
/siteassets/yleiset/blockit/label-block/labels_block_a_energialuokka_180x180px.png-2.png

Tuulikello 3 on energiatehokas uudiskohde, jonka energialuokka on A.

Energiatodistus
Neighbourhood sustainability

Kuvat

Naapurusto

 • Sähköauton lataus ja auton lämmitys

  Tuulikello 3:n autopaikoilla on valmius sekä auton lämmittämiseen että sähköauton lataamiseen. Asukas voi valita omalle autopaikalleen sähköauton pysäköintilatauksen, nopeamman Type 2 -latauksen tai pelkän perinteisen lämmityksen. Tarpeiden muuttuessa palvelua on helppo vaihtaa. Sekä lämmitys- että sähköautonlatauslaite tilataan ulkopuoliselta palveluntarjoajalta asukkaan erillishankintana.

 • Lähipalvelut kävelyetäisyydellä

  Tuulikellosta on helppo piipahtaa asioille, sillä kauppakeskus Ainoaan, metroasemalle, Espoon kulttuurikeskukseen ja Tapiolan terveysasemalle on alle kilometrin kävelymatka. Oman pikantin lisänsä arkeen tuovat Tapiolan viehättävät ravintolat ja kahvilat, kuten Bistro O Mat sekä rantakahvila Café Otsolahti upeine terasseineen.

 • Koulut ja päiväkodit

  Tapiolan naapurusto sopii erinomaisesti myös lapsiperheille, sillä alueelta löytyy lukuisia viihtyisiä päiväkoteja ja hyvämaineisia kouluja. Tuulikellon lähellä sijaitsevat muun muassa Vindängenin koulu, Tapiolan koulu, Tapiolan lukio sekä Omnian toimipiste. Aalto-yliopiston kampukselle pääsee parissa kymmenessä minuutissa metrolla, bussilla tai pyöräillen.

 • Luonto ja liikuntamahdollisuudet

  Tapiolassa on helppo harrastaa lähes lajia kuin lajia. Tapiolan urheilupuisto ja Metro Areena sijaitsevat noin kahden kilometrin päässä, ja Tapiola Golfin maineikkaalle kentälle on matkaa reilun neljän kilometrin verran. Lisää monipuolista tekemistä tarjoaa vehreä lähiluonto rantoineen, niittyineen, puistoineen ja viihtyisine kävelyteineen ja pyöräilyreitteineen.

 • Kulkuyhteydet Tapiolassa

  Tuulikellossa asutaan loistopaikalla noin kymmenen minuutin kävelymatkan päässä Tapiolan metroasemasta. Myös bussiyhteydet sekä kevyen liikenteen väylät ovat ensiluokkaiset. Autolla kotoa on helppo hurauttaa länsiväylälle tai Kehä I:lle, ja kotona auton saa turvallisesti pihakannen alaiseen pysäköintihalliin.

Autopaikat

Myytävät asunnot