Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Tulossa upea uudiskohde Kruunuvuorenrantaan - Helsingin Renata.
Ennakkomarkkinoinnissa

Helsingin Renata

Tyylikäs Renata tuo uusia asuntoja Kruunuvuorenrantaan

Tontin omistus:
Oma
Pinta-ala:
26,5 - 120,5 m²
Huoneita:
1 - 5
Velaton hinta:
213 900 -
907 800 €
Valmistuminen:
Loppuvuodesta 2025

Tervetuloa esittelyyn

Varaa henkilökohtainen tapaamisaika

Esittelemme Helsingin Renatan kotien suunnitelmia myös henkilökohtaisissa tapaamisissa. Tervetuloa Sanomatalossa sijaitsevaan asuntomyymäläämme osoitteeseen Töölönlahdenkatu 2, Helsinki.
Varaa tapaamisaika

Ennakkomarkkinoinnissa

Hyödynnä tuhansien eurojen arvoinen etu

Kun teet kaupat Helsingin Renatan Bonava-kodista 14.9.–31.10., vähennämme myyntihinnasta 12 kuukauden hoito- ja pääomavastikkeita vastaavan summan. Säästösi on jopa 34 200 euroa.

Kuvaus

Tyylikäs Renata tuo uusia asuntoja Kruunuvuorenrantaan

Asunto Oy Helsingin Renata tuo Haakoninlahden merellisiin maisemiin uudisasuntoja, joissa nautitaan ympäröivän luonnon kauneudesta, raikkaasta merituulesta ja asumisen huolettomuudesta. Kiireettömät kahvihetket aamuauringossa, kuulaat kevätpäivät kallioilla ja merilintujen kutsuhuudot taivaalla - Renatassa voit kokea kaiken tämän ja enemmän.

Renata koostuu kuusi- ja kahdeksankerroksisista osuuksista, joiden väliin sijoittuu nelikerroksinen rivitalomainen osuus. Kotitaloon suunnitellaan 77 uutta asuntoa käytännöllisistä kaupunkiyksiöistä aina hulppeisiin kaksitasoratkaisuihin. Useiden kotien ikkunoista, parvekkeilta ja kattoterasseilta voi ihailla vuodenaikojen vaihtelua ja auringon kulkua edessä avautuvan välkehtivän merenselän yllä. Uusien asuntojen suunnittelussa panostetaan huolellisesti mietittyihin yksityiskohtiin, joihin sisältyy myös uniikkeja ratkaisuja. Asumismukavuuden varmistavat Puustellin tyylikkäät keittotilat, spa-tunnelmaa henkivät kylpyhuoneet sekä arkeen ripauksen ylellisyyttä tuova lattialämmitys. Kotikorttelin keskelle jää suojaisa piha-alue, jolla riittää monenlaista puuhaa kaikenikäisille asukkaille. Kumpuilevan pihan poukamien viihtyisät oleskelualueet sopivat mainiosti ajanviettoon ja rentoutumiseen. Renata on A-energialuokan kotitalo, jonka viherkatot tarjoavat otollisen elinympäristön monille kasvi- ja hyönteislajeille. Kodit lämmitetään ympäristöystävällisellä maalämmöllä ja katolle sijoitetaan kiinteistösähköä tuottavia aurinkopaneeleja.

Toimivat yhteistilat helpottavat arkea

Asukkaiden yhteiseen käyttöön tulee talosauna, kerhohuone, pesutupa ja kuivaushuone, sekä varastotiloja irtaimistolle, lastenvaunuille ja ulkoiluvälineille. Hyötyliikuntaan kannustetaan panostamalla laadukkaisiin polkupyörien säilytystiloihin sekä pyörän pesu- ja huoltopisteeseen. Osakkeina myytävät autopaikat sijaitsevat pihakannen alla, jonne kulku tapahtuu vaivattomasti hissillä porrashuoneista. Jokaiselle autopaikalle voi valita tarpeen mukaan lisälaitteen joko auton lämmittämiseen tai sähköauton lataamiseen. Kruunuvuorenranta tunnetaan valon kaupunginosana, jonka jokaista korttelia elävöittää kiehtova valotaide. Myös Haakonin kortteli tulee saamaan oman valotaideteoksensa, jonka toteutuksesta on järjestetty ideakilpailu. Valinta tehdään kekseliäimmän ja korttelin kokonaisilmeeseen sopivimman ehdotuksen perusteella. Kruunuvuorenselän aaltojen takana siintävän Helsingin kantakaupungin henki on aistittavissa myös omassa kotikorttelissa. Suunnittelukilpailussa julkisivumateriaaliksi valikoitui perinteinen poltettu tiili, joka kestää hyvin aikaa ja katseita. Värejä, ladontakuvioita ja muuraustekniikoita yhdistellen muodostuu näyttävä koristeellinen pinta, josta voi erottaa niin pitsimuurausta kuin tiililaattojakin.

Helsingin Renata

Renata on energiatehokas uudiskohde, jonka energialuokka on A.

Bonava-kodeissa on digitaalinen iLOQ-lukitusjärjestelmä. Lue lisää

Joustava sähköauton latausmahdollisuus jokaisella autopaikalla. Lue lisää

Kuvat

Naapurusto

 • Naapuruston tarina

  Kruunuvuorenrannan uudiskohteen nimi ei ole sattumaa. Renata tulee latinan sanasta Renatus, joka tarkoittaa uudestisyntynyttä. Mikäpä kuvaisikaan paremmin aikaisemmin öljysataman alueena tunnettua Kruunuvuorenrantaa, joka saa nyt uuden elämän kukoistavana merellisenä kotipaikkana. Joissakin kielissä Renata merkitsee myös onnellisuutta, joka on naapurustojemme kantava teema ja tarkoitus. Luomme uusia koteja ja onnellisia naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa.

 • Liiku ja nauti luonnosta

  Luonnonläheinen naapurusto tarjoaa asukkailleen kuusi kilometriä rantaviivaa, viehättäviä kartanopuistoja ja merellisiä virkistysreittejä. Luonnonmaisema vaihtelee kalliometsästä rantaniittyihin ja saaristoluotoihin. Hopealaakson liikuntapuistosta löytyy pallokenttien lisäksi skeittipaikka, ulkokuntosali sekä lasten leikkipuisto. Haakoninlahdenkadun varrelle suunnitellun Kruunuvuorenrannan palvelukorttelin liikuntakeskuksineen odotetaan valmistuvan kesällä 2026.

 • Kulkuyhteydet

  Kruunuvuorenrannassa eletään omassa rauhassa meren ympäröimänä. Silti Helsingin keskustaan pääsee näppärästi autolla noin vartissa ja julkisilla yhteyksilläkin alle puolessa tunnissa. Bussit Herttoniemen metroasemalle liikennöivät tihein vuorovälein. Lautta Pohjoisrantaan lähtee aivan Renatan kupeesta. Yhteydet paranevat entisestään Kruunusiltojen valmistuessa, jolloin kantakaupunki on vain 15 minuutin raitiovaunumatkan päässä. Myös pyörällä liikkuminen käy sujuvasti.

 • Lähipalvelut

  Kruunuvuorenrannan naapurusto tarjoaa kaikki viihtyisän ja sujuvan elämän eväät lähikaupasta ja Laajasalon ostoskeskuksesta kouluihin, päiväkoteihin, kirjastoon, terveyskeskukseen ja harrastusmahdollisuuksiin. Lisäksi alueelle rakennetaan kaksi uutta koulua, useita päiväkoteja, asukaspuistoja ja liikuntapuisto. Ravintolatarjonta yllättää ja kutsuu viihtymään maittavan ruoan pariin kotikulmille. Myös Herttoniemen palvelut, kahvilat ja ravintolat löytyvät lyhyen matkan päästä.