Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Ennakkomarkkinoinnissa

Helsingin Lähetti 3

A-energialuokan koteja Postipuiston vehreissä maisemissa

Tontin omistus:
Oma
Pinta-ala:
27 - 76,5 m²
Huoneita:
1 - 3
Velaton hinta:
218 800 -
534 800 €
Valmistuminen:
Arviolta 11/2024
Tutustu koteihin

Tervetuloa esittelyyn

Helsingin Lähetti 3:n esittelyt

Katso tarkemmat tiedot

Varaa henkilökohtainen tapaamisaika

Tervetuloa tutustumaan Helsingin Lähetti 3:n suunnitelmiin esittelytilaan osoitteeseen Postintaival 11, 00620 Helsinki. Opastus Postintaipaleelta. Voit myös halutessasi varata ajan Teams-etätapaamiseen.
Varaa tapaamisaika

Kampanja

Joustavat maksuehdot

Kun teet varaussopimuksen Lähetti 3:n uudesta kodista 2.5.-31.7.2023, maksat kaupanteon yhteydessä myyntihinnasta vain 20 % ja loput vasta kun uusi kotisi valmistuu. Vältät päällekkäiset asumiskulut uuden kotisi rakennusaikana, mikä helpottaa talouttasi ja tuo joustoa sen suunnitteluun.

Helsingin Lähetti 3

5 hyvää syytä rakastua Postipuiston Lähetti 3:n uusiin Bonava-koteihin.

Kuvaus

Lähetti 3:n kodit nyt varattavissa

A-energialuokan koteja Postipuiston vehreissä maisemissa

Tulossa lisää uusia koteja Pasilan Postipuiston parhaalle paikalle. A-energialuokan Lähetti 3:ssa pääset nauttimaan huolettomasta ja luonnonläheisestä kaupunkiasumisesta hurjaa vauhtia kehittyvässä naapurustossa.

Omalle tontille asettuva Helsingin Lähetti 3 tuo 48 uutta Bonava-kotia paraatipaikalle Keskuspuiston äärelle. 5- ja 6-kerroksiset kotitalot sijoittuvat suojaisan kotikorttelin vehreälle reunalle tarjoten näkymiä niin toiminnalliselle korttelipihalle kuin vieressä komeilevaan puistoon. Tarjolla on monipuolisesti koteja yksiöistä perheasuntoihin. Asumismukavuuden takaavat miellyttävä lattialämmitys, tyylikkäät Puustellin keittotilat, runsaat säilytystilat sekä ylelliset kylpyhuoneet seinä-wc-istuimineen. Jokaisessa kodissa on joko lasitettu parveke tai tunnelmallinen ranskalainen parveke. Lähetti 3:n energialuokka on A, ja talojen katolle sijoitetaan kiinteistösähköä tuottavia aurinkopaneeleja.

Hyvän olon kotikortteli koko perheelle

Lähetissä on helppo nauttia energisestä arjesta sekä kotiovelta avautuvan luonnon rauhasta. Kotikortteli rajautuu uuteen, toiminnalliseen puistovyöhykkeeseen, jonka kautta myös Keskuspuiston ulkoilureitit ovat helposti saavutettavissa. Lenkkisauna lämpiää ylimmän kerroksen yhteissaunassa ja vilvoittelemaan voit vetäytyä viihtyisälle kattoterassille. Korttelin asukkaiden käytössä on lisäksi naapuriyhtiö Lähetti 1:n yhteydessä sijaitseva kerhotila. Autottomasta sisäpihasta viljelylaatikoineen muotoutuu asukkaiden oma vehreä keidas, jossa myös perheen pienimpien on turvallista temmeltää. Sijainti onkin mitä mainioin kasvavien lapsiperheiden tarpeisiin, sillä puistoon ja päiväkotiin pääsee ilman yhdenkään autotien ylitystä. Osakkeena myytävät autopaikat sijaitsevat säältä suojassa viereisessä pysäköintitalossa.

Helsingin Lähetti 3

Oma tontti, jolloin tontin hinta sisältyy kodin velattomaan hintaan.

Sjianti aivan Keskuspuiston ulkoilureittien vieressä.

Puustellin keittotilat, lattialämmitys sekä joko lasitettu parveke tai ranskalainen parveke.

Yhteiskäyttöiset kattoterassit ja ylimmän kerroksen saunaosasto tuovat pientä luksusta arkeen.

Suojaisella pihalla voi kuntoilla, oleskella, leikkiä ja viljellä hyötykasveja.

/siteassets/yleiset/blockit/label-block/labels_block_a_energialuokka_180x180px.png-2.png

Lähetti 3 on energiatehokas uudiskohde, jonka energialuokka on A.

Katso energiatodistus

Kuvat

Naapurusto

 • Postipuiston lähipalvelut

  Postipuiston naapuruston palvelut avautuvat vaiheittain. Jo nyt kävelyetäisyydellä palvelee lähikauppa ja paviljonkipäiväkoti. Postipuiston oma koulu on suunnitteilla niin ikään vain korttelin päähän kotiovelta. Asukkaiden yhteinen olohuone ja harrastetila Postivarikko tarjoaa muun muassa liikuntapalveluita, etätyöpaikkoja sekä nikkarointi- ja kerhotilaa.

  Lue lisää
 • Kulkuyhteydet

  Lähetin lähiasemat löytyvät Ilmalasta ja Käpylästä, joille pääsee viihtyisää kävelykatua Kustinpolkua pitkin. Pyöräily suuntaan kuin suuntaan sujuu vaivatta Postiljooninkatua tai Keskuspuiston maisemareittejä pitkin. Bussilinjoista naapurustoa palvelevat linjat 23, 63 sekä 56. Myös autoilijalle sijainti on erinomainen, sillä Kehä 1:lle hurauttaa vain viidessä minuutissa.

 • Tripla ja kaupungin kulttuuririennot

  Vuonna 2020 avattuun Mall of Triplaan on Lähetistä vajaan kolmen kilometrin matka, joka sujuu joutuisasti vaikkapa pyöräillen. Pasilan aseman yhteydessä sijaitseva kauppakeskus tarjoilee kattavan valikoiman palveluja, ravintoloita sekä viihde- ja kulttuurielämyksiä. Kotikulmilla ovat niin ikään Helsinki-halli ja Messukeskus monipuolisine tapahtumineen ja konsertteineen.

  Lue lisää
 • Keskuspuisto lähes kotiovella

  Postipuisto tarjoaa ihanteellisen naapuruston ulkoilusta nauttivalle. Lähetin kotikortteli rajautuu uuteen, toiminnalliseen puistovyöhykkeeseen, jonka suunnittelussa on huomioitu monipuolisesti kaiken ikäiset ulkoilijat. Puisto jatkuu saumattomasti Helsinkiä halkovaan Keskuspuistoon tarjoten lukemattomia luontoelämyksiä hiihdosta lintubongaukseen ja työmatkapyöräilystä ratsastukseen.

Sisustusvalinnat

Autopaikat