Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Uudiskohde Helsingissä, Pasilan Postipuistossa Helsingin Lähetti 3. Kuvassa visualisointi .
Suunnitteilla

Helsingin Lähetti 3

Laatua, luonnonvaloa ja vehreitä maisemia Postipuiston parhaalla paikalla

Tontin omistus:
Oma

Kuvaus

Laatua, luonnonvaloa ja vehreitä maisemia Postipuiston parhaalla paikalla

Lähetti 3 tuo lisää laadukkaita Bonava-koteja Pasilan Postipuiston parhaalle paikalle. A-energialuokan uudiskohteessa pääset nauttimaan asumisesta monimuotoisessa, puistoon rajautuvassa avokorttelissa.

Omalle tontille asettuva Helsingin Lähetti 3 tuo 48 uutta Bonava-kotia paraatipaikalle Keskuspuiston äärelle. 5- ja 6-kerroksiset kotitalot sijoittuvat korttelin vehreälle reunalle tarjoten näkymiä niin toiminnalliselle korttelipihalle kuin vieressä komeilevaan puistoon.

Uudiskohde tarjoaa monipuolisesti koteja yksiöistä perheasuntoihin. Asumismukavuuden takaavat miellyttävä lattialämmitys, tyylikkäät Puustellin keittotilat, runsaat säilytystilat sekä ylelliset kylpyhuoneet seinä-wc-istuimineen. Jokaisessa kodissa on joko lasitettu parveke tai tunnelmallinen ranskalainen parveke.

Lähetti 3:n energialuokka on A, ja talojen katolle sijoitetaan kiinteistösähköä tuottavia aurinkopaneeleja. Lisäksi kohteelle haetaan Rakennustiedon ympäristöluokitusta.

Hyvän olon kotikortteli koko perheelle

Lähetissä on helppo nauttia energisestä arjesta sekä kotiovelta avautuvan luonnon rauhasta. Kortteli rajautuu uuteen, toiminnalliseen puistovyöhykkeeseen, jonka kautta myös Keskuspuiston ulkoilureitit ovat helposti saavutettavissa. Lenkkisauna lämpiää ylimmän kerroksen yhteissaunassa ja vilvoittelemaan voit vetäytyä viihtyisälle kattoterassille. Lähetti 3:n asukkaiden käytössä on pyöränhuoltotilat, ulkokuntoilualue, grillikatos sekä naapuriyhtiö Lähetti 1:n yhteydessä sijaitseva kerhotila.

Autottomasta sisäpihasta viljelylaatikoineen ja hedelmäpuineen muotoutuu asukkaiden oma vehreä keidas, jossa myös perheen pienimpien on turvallista temmeltää. Sijainti onkin mitä mainioin kasvavien lapsiperheiden tarpeisiin, sillä puistoon ja päiväkotiin pääsee ilman yhdenkään autotien ylitystä. Osakkeena myytävät autopaikat sijaitsevat säältä suojassa viereisessä pysäköintitalossa.

Kestävää asumista

Neighbourhood sustainability

Kestävät suunnitteluratkaisut

 • Yhteiskäyttöiset kattoterassit, ylimmän kerroksen saunaosasto, pyöränhuoltotilat ja grillikatos
 • Sijainti naapuruston parhaalla paikalla aivan Keskuspuiston ulkoilureittien vieressä
 • Vehreälle korttelipihalle tulossa hedelmäpuita, viljelypalstoja ja -laatikoita sekä ulkokuntoilualue
 • Lattialämmitys, Puustellin keittotilat ja tasokkaat kylpyhuoneet seinä-wc-istuimineen
 • Energialuokka A, ja talojen katolle sijoitetaan kiinteistösähköä tuottavia aurinkopaneeleja.
/siteassets/yleiset/blockit/label-block/labels_block_a_energialuokka_180x180px.png-2.png

Lähetti 3:n energialuokka on A ja kohteelle haetaan Rakennustiedon ympäristöluokitusta.

Katso energiatodistus
Neighbourhood sustainability

Esittelyasunto

Kuvat

Naapurusto

 • Postipuiston lähipalvelut

  Postipuiston naapuruston palvelut avautuvat vaiheittain. Jo nyt kävelyetäisyydellä palvelee lähikauppa ja paviljonkipäiväkoti. Postipuiston oma koulu on suunnitteilla niin ikään vain korttelin päähän kotiovelta. Asukkaiden yhteinen olohuone ja harrastetila Postivarikko tarjoaa muun muassa liikuntapalveluita, etätyöpaikkoja sekä nikkarointi- ja kerhotilaa.

  Lue lisää
 • Kulkuyhteydet

  Lähetin lähiasemat löytyvät Ilmalasta ja Käpylästä, joille pääsee viihtyisää kävelykatua Kustinpolkua pitkin. Pyöräily suuntaan kuin suuntaan sujuu vaivatta Postiljooninkatua tai Keskuspuiston maisemareittejä pitkin. Bussilinjoista naapurustoa palvelevat linjat 23, 63 sekä 56. Myös autoilijalle sijainti on erinomainen, sillä Kehä 1:lle hurauttaa vain viidessä minuutissa.

 • Tripla ja kaupungin kulttuuririennot

  Vuonna 2020 avattuun Mall of Triplaan on Lähetistä vajaan kolmen kilometrin matka, joka sujuu joutuisasti vaikkapa pyöräillen. Pasilan aseman yhteydessä sijaitseva kauppakeskus tarjoilee kattavan valikoiman palveluja, ravintoloita sekä viihde- ja kulttuurielämyksiä. Kotikulmilla ovat niin ikään Helsinki-halli ja Messukeskus monipuolisine tapahtumineen ja konsertteineen.

  Lue lisää
 • Keskuspuisto lähes kotiovella

  Postipuisto tarjoaa ihanteellisen naapuruston ulkoilusta nauttivalle. Lähetin kotikortteli rajautuu uuteen, toiminnalliseen puistovyöhykkeeseen, jonka suunnittelussa on huomioitu monipuolisesti kaiken ikäiset ulkoilijat. Puisto jatkuu saumattomasti Helsinkiä halkovaan Keskuspuistoon tarjoten lukemattomia luontoelämyksiä hiihdosta lintubongaukseen ja työmatkapyöräilystä ratsastukseen.