Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Pasilan palvelutarjonta

Pasilasta on muodostumassa uusi urbaani keskus helsinkiläisille. Uudistuneessa Pasilassa herkutellaan monipuolisilla palveluilla, jota varten matkataan pidemmältäkin asti – kiitos loistavien kulkuyhteyksien.

Kauppakeskus Tripla

Pasilan Ratapihakorttelien naapurusto heräsi uuteen kukoistukseen, kun kauppakeskus Tripla nousi Keski-Pasilan uudeksi maamerkiksi syksyllä 2019. Saman katon alta löytyvät niin suuret päivittäistavarakaupat kuin vaateliikkeetkin sekä ravintolat, kahvilat ja toinen toistaan mielenkiintoisemmat viihde-elämykset ja aktiiviseen tekemiseen sopivat harrastukset.

Surf House surffausmahdollisuuksineen ja rantalentopallokenttineen tuo tropiikin Helsingin Ellenin kotikulmille vuoden jokaisena päivänä. Talven paukkupakkasilla Surf Housen 27 asteen lämpötila lämmittää mukavasti palmujen reunustaman rantaravintolan luodessa lomatunnelmaa.

Helsingin museovalikoima laajentui Musiikkimuseo Famen asettuessa Triplan elämyskeskuksen tiloihin. Koe virtuaalikaraoke tai uppoudu suomalaisen musiikin historiaan. Koko perheen museo tarjoilee ikimuistoisia elämyksiä, vuoden mittaan vaihtuvia näyttelyitä sekä ajankohtaisia tapahtumia.

Sateisina syysiltoina naapuruston asukkaita ilahduttaa Triplan oma elokuvateatteri Cinamon, jossa on helppo piipahtaa ilman reissua keskustaan. Perheen pienimpien onneksi saman katon alta löytyy myös sisäaktiviteettipuisto HopLop.

Pasilassa asuessa lounas- ja illallisvaihtoehdoista ei tule pulaa. Triplan ravintolatarjonnan valikoimassa on hämmästyttävät 70 ravintolaa tai kahvilaa. Makuelämyksiä löytyy laidasta laitaan ja jokaiseen makuun. Kesäpäivää on mukava viettää ravintoloiden terasseilla ja illalla auringonlaskua voi siirtyä ihailemaan Pasilan sillalle, josta avautuu varsin upea maisema kohti Helsingin keskustaa.

Suomen vilkkain juna-asema

Kaikki tiet vievät Pasilaan. Helsingin päärautatieaseman ja kauppakeskus Triplan yhteydessä sijaitsevan Pasilan aseman välinen rataosuus on Suomen vilkkain matkustajamäärillä mitattuna. Pasilan asemalta on helppo suunnata eri puolille pääkaupunkiseutua sekä ympäri Suomea. Pasila ei ole kuitenkaan pelkkä juna-asema, sillä monipuoliset bussi -ja raitiovaunuliikenneyhteydet täydentävät reittivaihtoehtoja Pasilasta. Tiesitkö, että Triplan Surf House on rakennettu tulevaisuuden mahdolliseen metrotunneliin?

Pasilan palvelutarjonta - Pasilan juna-asema.
Pasilan palvelutarjonta - Helsinki Halli sijaitsee Pasilassa.

Helsinki-halli

Aikaisemmin Hartwall Arenana tunnettu Helsinki-halli sijaitsee vain kävelymatkan päässä uudiskohde Ellenistä. Jääkiekkonäyttämön lisäksi areena toimii monipuolisena monitoimihallina konsertteineen ja lastentapahtumineen. 

Messukeskus

Itä-Pasilan puolella sijaitseva Messukeskus on Suomen monipuolisin ja suurin tapahtumapaikka. Vuosittain peräti 1,1 miljoona kävijää inspiroituu Messukeskuksen messuilla, tapahtumissa ja kongresseissa. Messukeskuksen vetonauloina toimivat muun muassa kansainväliset Slush ja Nordic Business Forum sekä sisustajan paratiisi Habitare ja Kirjamessut.  

Pasilan palvelutarjonta - Messukeskus

Mäkelänrinteen Uintikeskus

Mäkelänrinteen Uintikeskus edustaa modernia monitoimihallia parhaimmillaan. Olympiamittaisessa, 50 metrin pituisessa uima-altaassa polskuttelevat niin kilpauintia, kuin rennompaa vapaa-ajan uintia harrastavat sulassa sovussa. Hurjapäille löytyy jopa 10 metrin korkuinen hyppytorni, josta on iloa niin aikuisille kuin lapsillekin. Kylminä talvipäivinä trooppisen lämmin rentoutumisallas houkuttelee unohtamaan arjen kiireet.

Mäkelänrinteen Uintikeskuksessa voi myös harrasta palloilulajeja sisähallissa, uurastaa kuntosalilla sekä osallistua ryhmäliikuntatunneille. Miltä kuulostaisi pyöräillä altaassa hydrospinningissä tai kokea taistelulajeja vedessä hydrocombat-tunnilla? Mikäli ennen uintia tekee mieli hakea alkulämpöä lenkkeilystä, hallin takana sijaitseva, ihastuttava Kumpulan siirtolapuutarha tarjoaa idylliset puitteet seikkailulle. Puutarha on kuin seesteinen keidas keskellä urbaania kaupunkielämää.

Oma koti Pasilan palvelujen ääreltä

Haaveiletko huolettomasta asumisesta ainutlaatuisten kulkuyhteyksien ja poikkeuksellisen monipuolisten palvelujen äärellä? Tutustu Keski-Pasilan Ratapihakortteleihin asettuvan Helsingin Ellenin uusiin Bonava-koteihin tai Keskuspuiston äärelle kohoavaan Postipuiston kotikortteliin ja lähde kanssamme mukavalle kotimatkalle.