Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Pasilan Ratapihakorttelit

Naapurusto

 • Naapuruston tarina

  Persoonallisen säväyksen Keski-Pasilan identiteetille antaa alueen pitkä historia raideliikenteen keskittymänä. Itä- ja Länsi-Pasilan erottava laaksomainen Keski-Pasila vapautui tavaraliikenteeltä ja junakalustolta, kun Vuosaaren sataman valmistui vuonna 2008. Nyt ratapihan tilalle luodaan vehreä asuinalue kattavine lähipalveluineen sekä toimitiloineen. Uusi alue tulee yhdistämään Pasilan eri alueet yhtenäiseksi kokonaisuudeksi, jossa vanhat veturitallit jäävät muistuttamaan alueen historiasta.

 • Erinomaiset kulkuyhteydet

  Ratapihakorttelien sijainti joukkoliikenteen keskuksessa on ainutlaatuinen – tätä lähemmäs juna-, bussi- ja raitiovaunuyhteyksiä ei voi päästä. Uusista Bonava-kodeista pääsee hetkessä Pasilan asemalle turvallisesti junaradan alitse. Suomen toiseksi vilkkaimmalla asemalla pysähtyvät kaikki pääkaupunkiseudun lähi- ja kaukoliikenteen junat. Kehärata vie lentokentälle 22 minuutissa. Lähiliikenne sujuvoituu entisestään, kun Pasilankadulla liikennöiviä bussi- ja raitiolinjoja uudistetaan.

 • Viihdettä moneen makuun

  Naapuruston palvelutarjonta on erinomainen, sillä kauppakeskus Triplassa on elokuvateatterin ja laajan ravintolatarjonnan lisäksi niin yksityisiä terveyspalveluja kuin liikunta- ja sisäleikkimahdollisuuksiakin. Konserteista, urheilutapahtumista ja muista viihde-elämyksistä voi nauttia 600 metrin päässä Hartwall Arenalla. Messukeskus on heti radan toisella puolen. Kilometrin päässä sijaitseva Pasilan kirjasto tarjoaa maksutonta vapaa-ajan toimintaa, kuten lukupiirejä, kaikenikäisille.

 • Energiaa luonnosta ja liikunnasta

  Ratapihakortteleista voi sukeltaa hetkessä niin luonnonrauhaan kuin urheilun tempoon. Kymmenen kilometriä pitkä Keskuspuisto ulkoilureitteineen, hevostalleineen ja viljelypalstoineen avautuu vain 300 metrin päässä. Rehevässä ja maastoltaan vaihtelevassa puistossa on sadan kilometrin verran ulkoilureittejä. Maisema värjäytyy vuodenaikojen mukaan heleän vihreästä ruskan sävyihin. Muita lähiliikuntapaikkoja ovat mm. uimastadion sekä ympärivuotisessa käytössä oleva Käpylän liikuntapuisto.

Tutustu Pasilan naapurustoon