Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Tervetuloa esittelyyn

Helsingin Lähetti 3:n esittelyt

Katso tarkemmat tiedot

Varaa henkilökohtainen tapaamisaika

Tervetuloa tutustumaan Helsingin Lähetti 3:n suunnitelmiin esittelytilaan osoitteeseen Postintaival 11, 00620 Helsinki. Opastus Postintaipaleelta. Voit myös halutessasi varata ajan Teams-etätapaamiseen.
Varaa tapaamisaika

Ennakkomarkkinoinnissa

Hyödynnä tuhansien eurojen arvoinen etu

Kun teet varaussopimuksen Helsingin Lähetti 3:n Bonava- kodista 1.9.–31.10., vähennämme myyntihinnasta 12 kuukauden hoito- ja pääomavastikkeita vastaavan summan. Säästösi on jopa 17 900 euroa.

Helsingin Lähetti 3

5 hyvää syytä rakastua Postipuiston Lähetti 3:n uusiin Bonava-koteihin.

Kuvaus

Mietittyjä yksityiskohtia ja arjen sujuvuutta

Pasilan Postipuiston parhaalle paikalle asettuva Helsingin Lähetti 3 on A-energialuokan uudiskohde, jonka 48 uuden kodin joukossa on ihastuttava valikoima erilaisia pohjaratkaisuja.

Taloyhtiö sijaitsee omalla tontilla, mikä tarkoittaa, että velaton myyntihinta sisältää myös tontin osuuden eikä tontista peritä erillistä vastiketta.

Hyödynnä tuhansien eurojen arvoinen etu

Kun teet varaussopimuksen tästä kodista 1.9.-31.10.2023, vähennämme myyntihinnasta 12 kuukauden hoito- ja pääomavastikkeita vastaavan summan.

Oleskelutilat

Tässä 41-neliöisessä kulmahuoneistossa on helppo nauttia elämästä. Kolmanteen kerrokseen sijoittuvan kaksion sydän on keittotilan ja olohuoneen muodostama avara kokonaisuus, joka saa runsaasti luonnonvaloa isosta ikkunasta ja lasitetulta parvekkeelta. Tilavaan makuuhuoneeseen mahtuu sekä parisänky että pieni työpöytä. Tyylikkäässä keittotilassa on mukavasti tilaa kokkailla, Puustellin kalusteet ja Electroluxin kodinkoneet, kuten jääkaappipakastin, kalustemikro, kalustepeitteinen astianpesukone ja induktioliesi. Eteisen ja makuuhuoneiden säilytystilat toteutetaan tilaa säästävin liukuovin ja miellyttävä lattialämmitys viimeistelee asumismukavuuden. Arkeen tuo tunnelmaa lasitettu parveke, josta avautuu vehreä maisema puistonäkymin.

Pesutilat

Huolella suunnitellussa kylpyhuoneessa yhdistyvät kylpylätunnelma sekä nykyaikaiset pesutilan ratkaisut. Kylpyhuoneessa on seinä-wc, korkea pyykkikaappi, mukavuuslattialämmitys ja tilavaraus pesutornille. Tunnelmaa luovat tyylikkäät kromiyksityiskohdat sekä kattoon upotettu led-valaistus.

Sisustusvalinnat

Kun olet mukana jo rakentamisen alkuvaiheessa, pääset valitsemaan uuteen kotiisi sinulle mieleisimmät värit ja materiaalit. Sisustussuunnittelijamme ovat laatineet avuksesi kolme upeaa keittiötyyliä sekä kylpyhuoneen tyylikokonaisuuden, jotka tekevät uuden kodin sisustusvalinnoista ihanan inspiroivaa ja huolettoman helppoa. Halutessasi voit myös valita useista lisävalintaisista tyylivaihtoehdoista mieleisesi tai yhdistellä eri tyyleistä juuri omaa makuasi vastaavan kokonaisuuden.

Yhteistilat ja autopaikat

Lähetti 3:n asukkaiden ilona molemmissa taloissa on kattoterassit ja A-talon ylimmässä kerroksessa yhteiskäyttöinen talosauna. Toimivaa arkea tukevat myös pesula ja kuivaushuone, hyvät säilytystilat lastenvaunuille ja ulkoiluvälineille sekä pyöränpesupiste. Viihtyisältä sisäpihalta löytyy muun muassa grilli, ulkokuntoilualue, marjapensaita ja puutarhakeinu. Korttelin kerhotilat löytyvät naapuriyhtiö Lähetti 1:stä. Piha rajautuu uuteen, toiminnalliseen puistovyöhykkeeseen, jonka kautta myös Keskuspuiston ulkoilureitit ovat helposti saavutettavissa.

Osakkeena myytävät autopaikat sijaitsevat viereisessä pysäköintirakennuksessa. Jokaiselle autopaikalle voi valita lämpöpistokkeen tai mahdollisuuden sähköauton lataamiseen. Sähköauton lataamista varten asukkaan tulee tehdä palvelusopimus ulkopuolisen palveluntarjoajan kanssa.

Kodin maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.

Helsingin Lähetti 3

Oma tontti, jolloin tontin hinta sisältyy kodin velattomaan hintaan.

Sjianti aivan Keskuspuiston ulkoilureittien vieressä.

Puustellin keittotilat, lattialämmitys sekä joko lasitettu parveke tai ranskalainen parveke.

Yhteiskäyttöiset kattoterassit ja ylimmän kerroksen saunaosasto tuovat pientä luksusta arkeen.

Suojaisella pihalla voi kuntoilla, oleskella, leikkiä ja viljellä hyötykasveja.

/siteassets/yleiset/blockit/label-block/labels_block_a_energialuokka_180x180px.png-2.png

Lähetti 3 on energiatehokas uudiskohde, jonka energialuokka on A.

Katso energiatodistus

Kuvat

Naapurusto

 • Postipuiston lähipalvelut

  Postipuiston naapuruston palvelut avautuvat vaiheittain. Jo nyt kävelyetäisyydellä palvelee lähikauppa ja paviljonkipäiväkoti. Postipuiston oma koulu on suunnitteilla niin ikään vain korttelin päähän kotiovelta. Asukkaiden yhteinen olohuone ja harrastetila Postivarikko tarjoaa muun muassa liikuntapalveluita, etätyöpaikkoja sekä nikkarointi- ja kerhotilaa.

  Lue lisää
 • Kulkuyhteydet

  Lähetin lähiasemat löytyvät Ilmalasta ja Käpylästä, joille pääsee viihtyisää kävelykatua Kustinpolkua pitkin. Pyöräily suuntaan kuin suuntaan sujuu vaivatta Postiljooninkatua tai Keskuspuiston maisemareittejä pitkin. Bussilinjoista naapurustoa palvelevat linjat 23, 63 sekä 56. Myös autoilijalle sijainti on erinomainen, sillä Kehä 1:lle hurauttaa vain viidessä minuutissa.

 • Tripla ja kaupungin kulttuuririennot

  Vuonna 2020 avattuun Mall of Triplaan on Lähetistä vajaan kolmen kilometrin matka, joka sujuu joutuisasti vaikkapa pyöräillen. Pasilan aseman yhteydessä sijaitseva kauppakeskus tarjoilee kattavan valikoiman palveluja, ravintoloita sekä viihde- ja kulttuurielämyksiä. Kotikulmilla ovat niin ikään Helsinki-halli ja Messukeskus monipuolisine tapahtumineen ja konsertteineen.

  Lue lisää
 • Keskuspuisto lähes kotiovella

  Postipuisto tarjoaa ihanteellisen naapuruston ulkoilusta nauttivalle. Lähetin kotikortteli rajautuu uuteen, toiminnalliseen puistovyöhykkeeseen, jonka suunnittelussa on huomioitu monipuolisesti kaiken ikäiset ulkoilijat. Puisto jatkuu saumattomasti Helsinkiä halkovaan Keskuspuistoon tarjoten lukemattomia luontoelämyksiä hiihdosta lintubongaukseen ja työmatkapyöräilystä ratsastukseen.