Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Uudiskohteet Linnainmaa

Myytävät asunnot Tampereen Linnainmaa

Uudiskohteet Linnainmaalla kutsuvat lähelle luontoa ja palveluja

Tampereen Linnainmaa kutsuu viihtymään kodikkaalle paikalle Koilliskeskuksen monipuolisten palvelujen äärelle. Linnainmaan myytävät asunnot tarjoavat huoletonta asumista mukavassa naapurustossa. Olisiko upea uudiskohde myös sinun valintasi?

Tampereen Linnainmaan monipuoliset palvelut ovat keskittyneet kaupungin itäisen ohikulkutien ja Lahdentien risteysalueelle. Koilliskeskuksesta onkin kasvanut kaupungin kolmas aluekeskus, josta löytyvät niin päivittäistavarakaupat kuin erikoisliikkeet. Linnainmaan suosituille kotikulmille ovat asettuneet myös muut palvelut, kuten koulut, päiväkodit ja terveyspalvelut.

Linnainmaa vetää puoleensa vehreänä ja luonnonläheisenä kotipaikkana, joten ulkoilumaastot, luontopolut ja lenkkireitit avautuvat ihan kotiovelta. Tampereen keskustaan on noin seitsemän kilometrin matka.

Linnainmaan sydämeen nousee lähivuosien aikana upea Kapellimestarinpihan naapurusto. Tyylikkäät uudiskohteet muodostavat viihtyisän kotipaikan aiemmin Hannulan teollisuusalueena tunnetulle paikalle Aitolahdentien kupeeseen. Kotikorttelin kruunaa laaja piha-alue grillikatoksineen, pelikenttineen, kuntoiluvälineineen, kiipeilytelineineen ja lasten leikkipaikkoineen. Linnainmaan myytävät asunnot on suunniteltu mukavaa elämää varten.

Löydä elämääsi uusi tempo


Uudiskohteet Linnainmaalla asettuvat viihtyisään Kallimestarinpihan kotikortteliin. Luonnonläheisessä naapurustossa riittää puuhaa kaiken ikäisille. Luonto lenkkipolkuineen, monipuoliset harrastusmahdollisuudet ja kattavat palvelut löytyvät kotikulmilta. Uudiskohteet Linnainmaalla jatkavat alueen raikkaan tyylikästä linjaa. Uusi kotikortteli sulautuu saumattomasti ympäristöön tehden kotiintulosta mukavaa. Tutustu Kallimestarinpihan kotikortteliin löydä elämääsi uusi tempo.

Liikunnan riemua Linnainmaalla

Bonavan myytävät asunnot Linnainmaalla innostavat liikkumaan. Uudessa Linnakeskuksessa voi pelata salibandyä ja kohottaa kuntoa kuntosalilla. KooVee järjestää AutoCenter Areenalla harrasteliikuntaa kaikenikäisille. Lapsille ja nuorille tarjolla on uintia, salibandyä ja liikuntaleikkikouluja. Vauvat ja taaperot puolestaan voivat osallistua vauva- ja sisarusuintiin sekä erilaisille jumppatunneille. Aikuisille kuntoilijoille Linnainmaalta löytyy useampi kuntosali sekä ohjattua ryhmäliikuntaa.

Tammer-Golfin sekä Pirkanmaan Golfin kentille on vain muutaman kilometrin matka kotiovelta. Ratsastuksen riemua pääsee kokemaan Alasjärven rannalla. Pistä pyörät pyörimään ja polkaise vaikka Niihaman ulkoilureiteille tai Riihiniemen uimarannalle. Bonavan myytävät asunnot Linnainmaalla kutsuvat viihtymään monipuolisten liikuntamahdollisuuksien äärelle.

Linnainmaa sopii myös lapsiperheille

Bonavan myytävät asunnot Linnainmaalla tarjoavat lapsiperheille turvallisen ja viihtyisän kasvuympäristön. Virikkeitä ja tekemistä riittää joka säälle. Kauan odotetusta Linnakeskuksesta löytyy liikunnallinen seikkailupuisto HopLop, joka tarjoaa mukavaa puuhaa koko perheelle. Perheliikuntakeskus Hippa järjestää ohjattua liikuntaa lapsille sekä aikuisille. Lisäksi Hipassa voi treenata lyöntitekniikoita golf-simulaattorissa ja harjoitella kuntosalilla.

Koilliskeskuksen nuorisotila Muru tarjoaa mukavan kohtaamispaikan alueen perheille. Murussa voi tehdä läksyjä tai lueskella lehtiä lukunurkkauksessa, jammailla musiikkihuoneessa tai vaikka kokkailla nuoriso-ohjaajan kanssa. Valitse omaksesi uusi asunto Linnainmaalta ja kotiudu viihtyisään naapurustoon.

Toteuta sisustushaaveesi Linnainmaalla

Tervetuloa viihtymään omaan kotiin. Uudet myytävät asunnot Linnainmaalla tarjoilevat monia kiehtovia sisustusmahdollisuuksia toiminnallisuutta unohtamatta. Ostaessasi uuden Bonava-kodin jo rakentamisen alkuvaiheessa pääset valitsemaan uuden asunnon isustustyylin viidestä toinen toistaan kiehtovammasta vaihtoehdosta. Ammattitaitoiset sisustussuunnittelijamme ovat koonneet moneen makuun taipuvat tyylit ajattomuutta korostaen ja asiakkaita kuunnellen. Nautitko harmonisesta pelkistetystä tyylistä vai kaipaatko rohkeaa rouheutta? Valinta on sinun.

Uusi asunto Linnainmaalla on ihanan huoleton

Uusi asunto on turvallinen ja vaivaton valinta monin tavoin. Heitä hyvästit remonttihuolille ja natiseville lattioille. Kerrostaloasumisen moniin etuihin lukeutuvat toimivat ja toiminnalliset yhteistilat sekä ympärivuotinen arjen helppous ilman piha- ja lumitöitä.

Linnainmaan myytävät asunnot sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin. Esteettömyys, laatu, hyvä äänieristys ja varustelu luovat perustan sujuvalle arjelle. Sen lisäksi me Bonavalla haluamme tarjota asukkaille loistavia pohjaratkaisuja, joissa neliöt on tehokkaasti käytetty ja kodin toiminnallisuus huomioitu.

Uusi asunto Linnainmaalla tuo mielenrauhaa, sillä perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu piilevistä virheistä. Uudiskohteen taloyhtiöllä on menot kontrollissa ja huolto-ohjelma ajan tasalla. Energiatehokkaiden ratkaisujen ansiosta kulutus on maltillista ja asuntokohtaisen vedenmittauksen ansiosta säästöt merkittäviä.

Uudisasunto Linnainmaalta on loistava sijoituskohde

Linnainmaan uudet myytävät asunnot asettuvat loistopaikalle kehittyvän kaupungin palvelujen ja kulkuyhteyksien äärelle. Koilliskeskus ja vauhdilla uudistuva palvelutarjonta ovat yhdessä luoneet Linnainmaasta elinvoimaisen ja elämää sykkivän kaupunginosan. Uudisasunto Linnainmaalta onkin mainio sijoituskohde. Yliopistokaupunkina Tampere vetää puoleensa niin opiskelijoita kuin työvoimaa, joten asukkaat uuteen asuntoon on helppo löytää. Tutustu kiinnostavaan asuntovalikoimaamme ja valitse omaksesi uusi asunto Linnainmaalta.