Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Kapellimestarinpihan kotikortteli

1 esittely

Löydä elämäsi uusi tahti

Onni on uusi asunto mukavassa naapurustossa lähellä luontoa ja palvelujen äärellä. Tervetuloa viihtymään Tampereen Kapellimestarinpihan uuteen kotikortteliin. Tänne on helppo kotiutua.

Tampereen Kapellimestarinpihan uusi kotikortteli asettuu Linnainmaan sydämeen, vehreälle, luonnonläheiselle ja vetovoimaiselle asuinalueelle. Kotikortteli nousee Hannulan teollisuusalueena tunnetulle paikalle, josta kuoriutuu nyt uuden ajan viihtyisä kotikeidas. Kapellimestarinpihan uudiskohteiden nimet ovat saaneet innostuksensa musiikista. Talojen keskelle tulee kaikenikäisiä asukkaita ilahduttava suojaisa hyvinvointiin keskittynyt korttelipiha grillikatoksineen, kiipeilytelineineen, pelikenttineen ja leikkipaikkoineen. Täällä on mukava treenata, rentoutua ja temmeltää.

Hyvän elämisen eväät kotikulmilla

Kapellimestarinpihan kotikorttelin naapurustosta löytyvät valmiina kaikki mukavan elämän eväät ja huolettoman asumisen herkut, kuten päivittäistavarakaupat ja erikoisliikkeet sekä terveyskeskus, koulut ja päiväkodit. Myös ulkoilumaastot, luontopolut ja lenkkireitit avautuvat ihan kotiovelta. Kapellimestarinpihan kotikorttelin myötä alue valmistuu kokonaisuudessaan tarjoten modernin ja viihtyisän kotipaikan monenlaiseen elämäntilanteeseen. Löydä elämäsi uusi tahti.

Naapuruston faktat

2
kauppakeskusta
100 m
terveysasemalle
200 m
päiväkotiin
900 m
kouluun
5 km
Kaupin urheilupuistoon
7,5 km
keskustaan

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kapellimestarinpihan kotikortteli

  • Huoneita2 - 3
  • Pinta-ala35.5 - 72 m²
  • Myyntihinta63 600 - 102 060 €
  • Koteja76
  • Koteja49
  • Koteja38
Muuttovalmis
Myyty

Kotimatkalla kanssasi

Iloa ja inspiraatiota asumiseen