amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2minus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Kapellimestarinpihan kotikortteli

Kapellimestarinpihan kotikortteli

Löydä elämäsi uusi tahti

Onni on uusi asunto mukavassa naapurustossa lähellä luontoa ja palvelujen äärellä. Tervetuloa viihtymään Tampereen Kapellimestarinpihan uuteen kotikortteliin. Tänne on helppo kotiutua!

Tampereen Kapellimestarinpihan uusi kotikortteli asettuu Linnainmaan sydämeen, vehreälle, luonnonläheiselle ja vetovoimaiselle asuinalueelle. Kotikortteli nousee Hannulan teollisuusalueena tunnetulle paikalle, josta kuoriutuu nyt uuden ajan viihtyisä kotikeidas. Kapellimestarinpihan uudiskohteiden nimet ovat saaneet innostuksensa musiikista: Sävel, Sointu, Tempo, Melodia, Harmonia ja Sinfonia. Talojen keskelle tulee kaikenikäisiä asukkaita ilahduttava suojaisa korttelipiha grillikatoksineen, oleskelualueineen ja leikkipaikkoineen.

Hyvän elämisen eväät kotikulmilla

Kapellimestarinpihan kotikorttelin naapurustosta löytyvät valmiina kaikki mukavan elämän eväät ja huolettoman asumisen herkut, kuten päivittäistavarakaupat ja erikoisliikkeet sekä koulut ja päiväkodit. Myös ulkoilumaastot, luontopolut ja lenkkireitit avautuvat ihan kotiovelta. Löydä elämäsi uusi tahti!

Naapuruston faktat

450 uutta kotia
4 ruokakauppaa
2 kauppakeskusta
200 metriä päiväkotiin
500 metriä kouluun
5 minuuttia terveysasemalle

Arkkitehdin terveiset

Kapellimestarinpihan kotikorttelin talot ovat ulkoasultaan raikkaita ja ympäristöön sopivia. Talojen keskelle muotoutuu viihtyisä yhteispiha, joka jakautuu toiminnoiltaan pienemmiksi alueiksi palvellen asukkaita elämän eri vaiheissa. Korttelipihalla on helppo viihtyä leikkien, pelaillen tai vaan rennosti oleskellen.

Kulkuyhteydet

Linnainmaan sydämessä sijaitsevasta Kapellimestarinpihan kotikorttelista on Tampereen keskustaan seitsemän kilometriä. Sijainti on kulkuyhteyksien kannalta käytännöllinen kaupunkiseudun kehäväylän tuntumassa. Myös kevyenliikenteen verkosto on kattava. Autopaikat on sijoitettu oman kotikorttelin Kapellimestarinparkkiin.

Lähipalvelut

Monipuoliset palvelut päivittäistavarakauppoineen ja erikoisliikkeineen löytyvät Kapellimestarin kotikorttelin naapurista. Asukkaat voivat asettua kotikulmille ihanan huoletta siksikin, että kävely- ja pyöräilymatkan päässä ovat sekä päiväkodit että koulut. Yliopistokaupunkina Tampereelta löytyy opiskelumahdollisuuksia kaikkiin elämän vaiheisiin.

Liiku ja nauti luonnosta

Kapellimestarinpihassa voi nauttia ulkoilusta ja vehreästä ympäristöstä jo omassa kotikorttelissa, jonne muotoutuu naapuritalojen kanssa ihanan viihtyisä pihakeidas. Luonnonläheisellä Linnainmaalla riittää ulkoilumaastoja, luontopolkuja ja lenkkireittejä kotiovelta lähtien.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kapellimestarinpihan kotikortteli

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Henkilökohtainen palvelu

Kotimatkalla kanssasi

Iloa ja inspiraatiota asumiseen

6 hyvää syytä valita Bonava-koti

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Haluamme tehdä asuntokaupasta sinulle mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen.

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille.

Autamme tekemään päätöksestäsi mahdollisimman vaivattoman. Autamme sinua tekemään hyviä valintoja uuteen kotiisi.

Pääset vierailemaan rakentamisen aikana työmaalla, seuraamaan kotisi valmistumista sekä tutustumaan tulevaan naapurustoosi.

Bonava-kodin hintaan kuuluu aina laadukkaat sisustusmateriaalit ja kalusteet, jotka voit valita makusi mukaan. Sävyillä ja yksityiskohdilla luodaan kodin tunnelma.

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Olemme mukana elämän eri vaiheissa, sinkku- ja perheasunnoista varttuneempien Aktiivikoteihin.

Meillä on kodeista ja naapurustoista yli 80 vuoden kokemus. Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja jokainen uuden kodin yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakenna taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.