Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Kapellimestarinpihan kotikortteli

Kapellimestarinpihan kotikortteli

Kapellimestarinpihan kotikortteli

Löydä elämäsi uusi tahti

Onni on uusi asunto mukavassa naapurustossa lähellä luontoa ja palvelujen äärellä. Tervetuloa viihtymään Tampereen Kapellimestarinpihan uuteen kotikortteliin. Tänne on helppo kotiutua!

Tampereen Kapellimestarinpihan uusi kotikortteli asettuu Linnainmaan sydämeen, vehreälle, luonnonläheiselle ja vetovoimaiselle asuinalueelle. Kotikortteli nousee Hannulan teollisuusalueena tunnetulle paikalle, josta kuoriutuu nyt uuden ajan viihtyisä kotikeidas. Kapellimestarinpihan uudiskohteiden nimet ovat saaneet innostuksensa musiikista: Sävel, Sointu, Tempo, Melodia, Harmonia ja Sinfonia. Talojen keskelle tulee kaikenikäisiä asukkaita ilahduttava suojaisa korttelipiha grillikatoksineen, oleskelualueineen ja leikkipaikkoineen.

Hyvän elämisen eväät kotikulmilla

Kapellimestarinpihan kotikorttelin naapurustosta löytyvät valmiina kaikki mukavan elämän eväät ja huolettoman asumisen herkut, kuten päivittäistavarakaupat ja erikoisliikkeet sekä koulut ja päiväkodit. Myös ulkoilumaastot, luontopolut ja lenkkireitit avautuvat ihan kotiovelta. Löydä elämäsi uusi tahti!

Naapuruston faktat

450 uutta kotia
4 ruokakauppaa
2 kauppakeskusta
200 metriä päiväkotiin
500 metriä kouluun
5 minuuttia terveysasemalle

Arkkitehdin terveiset

Kapellimestarinpihan kotikorttelin talot ovat ulkoasultaan raikkaita ja ympäristöön sopivia. Talojen keskelle muotoutuu viihtyisä yhteispiha, joka jakautuu toiminnoiltaan pienemmiksi alueiksi palvellen asukkaita elämän eri vaiheissa. Korttelipihalla on helppo viihtyä leikkien, pelaillen tai vaan rennosti oleskellen.

Kulkuyhteydet

Linnainmaan sydämessä sijaitsevasta Kapellimestarinpihan kotikorttelista on Tampereen keskustaan seitsemän kilometriä. Sijainti on kulkuyhteyksien kannalta käytännöllinen kaupunkiseudun kehäväylän tuntumassa. Myös kevyenliikenteen verkosto on kattava. Autopaikat on sijoitettu oman kotikorttelin Kapellimestarinparkkiin.

Lähipalvelut

Monipuoliset palvelut päivittäistavarakauppoineen ja erikoisliikkeineen löytyvät Kapellimestarin kotikorttelin naapurista. Asukkaat voivat asettua kotikulmille ihanan huoletta siksikin, että kävely- ja pyöräilymatkan päässä ovat sekä päiväkodit että koulut. Yliopistokaupunkina Tampereelta löytyy opiskelumahdollisuuksia kaikkiin elämän vaiheisiin.

Liiku ja nauti luonnosta

Kapellimestarinpihassa voi nauttia ulkoilusta ja vehreästä ympäristöstä jo omassa kotikorttelissa, jonne muotoutuu naapuritalojen kanssa ihanan viihtyisä pihakeidas. Luonnonläheisellä Linnainmaalla riittää ulkoilumaastoja, luontopolkuja ja lenkkireittejä kotiovelta lähtien.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kapellimestarinpihan kotikortteli

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Henkilökohtainen palvelu

Kotimatkalla kanssasi

Iloa ja inspiraatiota asumiseen

Bonava-koti on hyvä valinta

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Bonava-kotiin on mukava kotimatka, koska olemme tehneet siitä sinulle mahdollisemman mutkattoman.

Kokemus tekee mestarin

Olemme luoneet koteja ja naapurustoja yli 80 vuoden kokemuksella. Meillä on osaamista, johon voit luottaa.

Autamme ja opastamme

Kuljemme kanssasi koko matkan kodin ja naapuruston suunnittelusta aina muuttoon asti. Kuuntelemme toiveitasi ja autamme sinua tekemään hyviä valintoja.

Oman kodin hinta

Tiedät aina uuden kotisi myyntihinnan ja velattoman hinnan. Ennakkovarauksen voit tehdä ensimmäisten joukossa maksamalla varausmaksun, mikä ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään.

Parhaat kodit

Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja olemme mukana elämäsi erilaisissa vaiheissa. Jokainen uuden kotisi yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Onnellinen naapurustosi

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Kun naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut, arki rullaa.

Kaikki on ihanan uutta

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi. Se tunne, kun muutat uuteen kotiin ja naapurustoon!

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakennuta taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.