Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Turun Solina 15 uudiskohde rakentuu Kirstinpuistoon.

Suunnitteilla

Turun Solina 15

Urbaanin vehreää asumista Kirstinpuistossa

Tontin omistus:
Oma
Valmistuminen:
Arviolta 2/2024
Kuvaus

Urbaanin vehreää asumista Kirstinpuistossa

Suunnittelemme lisää uusia koteja Kirstinpuiston hurjaa vauhtia kehittyvään naapurustoon. Omalle tontille asettuvan Solina 15 ennakkomarkkinoinnin arvioidaan alkavan syksyllä 2022.

Asunto Oy Turun Solina 15 toivottaa tervetulleeksi korttelinsa rauhallisimmalle paikalle, Kirstinpuistoa halkovan puistovyöhykkeen äärelle. 7-kerroksiseen uudiskohteeseen suunnitellaan noin 67 uutta Bonava-kotia 29,5-neliöisistä yksiöistä aina 73-neliöisiin perheasuntoihin. Tarjolle tulee myös Duo-koteja, joissa kaksi asuntoa voidaan yhdistää yhdeksi isommaksi jopa 116-neliöiseksi kokonaisuudeksi. Suunnittelussa kiinnitetään huomiota valoisiin, tehokkaisiin ja arjessa toimiviin pohjaratkaisuihin, minkä lisäksi ympäröivät maisemat pyritään hyödyntämään mahdollisimman hyvin. Osassa kodeista avautuu ihastuttavia näkymiä viereisen puiston tai sadepuutarhan suuntaan, osassa maisemat taas pilkistävät leppoisalle sisäpihalle päin. Iloa arkeen tuovat komeat Puustellin keittotilat, tasokkaat kylpyhuoneet, näppärät liukuovelliset säilytysratkaisut, miellyttävä lattialämmitys sekä suuret ikkunat. Mukavia lisäneliöitä koteihin tuo parvekkeet, ja jokaisessa asunnoissa on varaus jälkiasenteiselle ilmalämpöpumpulle.

Tunnelmallisia hetkiä upeissa yhteistiloissa

Arjen Solina 15:ssä kruunaavat hulppeat yhteistilat, kuten ylimmän kerroksen ikkunallinen sauna, keittiöllinen saunatupa sekä puistoon ja ilta-aurinkoon avautuva kattoterassi. Lisäksi korttelin asukkaiden käyttöön on suunnitteilla toiminnallinen yhteiskäyttötila saunoineen ja kerhotiloineen. Puistomaisella korttelipihalla on tilaa niin lasten leikeille kuin leppoisalle oleskelulle. Arkea helpottaa kotitalon pyöränhuoltotila sekä pesupiste, jossa puhdistuvat kätevästi myös lastenvaunut ja kuravaatteet. Osakkeena myytävät autopaikat sijoitetaan Heikintaskun pysäköintialueelle, pihan autokatoksiin sekä erilliseen parkkihalliin. Autopaikoilla on valmius sekä auton lämmittämiseen että sähköauton lataamiseen. Jätä yhteystietosi nyt, niin pidämme sinut ajan tasalla suunnittelun etenemisestä ja pääset varaamaan oman kotisi ensimmäisten joukossa. Solina 15:n uusien kotien ennakkomarkkinointi alkaa arviolta syyskuussa 2022.

Kuvat
Naapurusto
 • Liiku ja nauti puistomaisemista

  Puistojen ympäröimän Solina 15:n sijainti on kaupunkiympäristöön varsin poikkeuksellinen. Viherrakentamiseen on panostettu erityisen paljon, mistä kertovat alueen viihtyisän vehreät piha-alueet ja viherkatot. Aluetta halkovan vesiaiheisen keskuspuiston arvioidaan valmistuvan jo loppuvuodesta 2023. Noin 600 m päässä sijaitseva Saippua Center tarjoaa monipuolisia liikuntamahdollisuuksia ryhmäliikunnasta, kuntosaliin, tanssiin ja joogaan. Ruissalonkin viherkeitaaseen polkaisee nopeasti pyörällä.

 • Arjen palvelut Kirstinpuistossa

  Palvelujen läheisyys tuo arkeen ihanaa huolettomuutta. Kauppatorille ja Stockmannille on matkaa noin 2 km, Aurajokirantaan ja Turun linnaan vajaat 2 km, Turun kaupunginteatteriin ja Logomoon noin 2 km. Lähikauppoja ja lounasravintoloita suunnitellaan kotikulmille runsaasti. Naapurustossa on myös useita päiväkoteja sekä kouluja. Turun yliopiston kampusalueelle matkaa on noin kolme kilometriä. Aivan kulman takaa löytyvän päivittäistavarakaupan rakentamisen arvioidaan alkavan vuonna 2022.

 • Helppo tulla joka suunnasta

  Solina 15:n uudet kodit sijaitsevat ihanteellisesti jouhevien kulkuyhteyksien varrella. Iso-Heikkilän alueella kulkee useita bussilinjoja, juna-asemalle on noin kilometri, linja-autoasemalle ja Turun satamaan 2,5 kilometriä. Pyöräillen täältä pääsee jouhevasti paikasta toiseen, sillä naapuruston suunnittelussa on panostettu toimiviin ja turvallisiin kevyen liikenteen väyliin. Kun kulkuyhteydet toimivat hyvin ja palvelut ovat lähellä, Kirstinpuistoon voi muuttaa huoletta myös ilman autoa.

 • Vihreä Kirstinpuisto

  Kirstinpuisto on mukana kansainvälisessä iWater-hankkeessa, jonka tavoitteena on löytää uusia keinoja hulevesien hallintaan viherkertoimien avulla ja näin parantaa kaupunkien edellytyksiä sopeutua ilmastonmuutokseen. Kirstinpuiston suunnitelmissa korostuukin pihojen ja puistojen runsas kasvillisuus. Hulevesiongelmien hillitsemisen lisäksi riittävä viherkerroin parantaa ilmanlaatua, sitoo hiilidioksidia ja lisää viihtyvyyttä.

Uutiset