Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Kirstinpuisto

Uudiskohteet Turku Kirstinpuisto alue visualisointi

Naapurusto

 • Kirstinpuiston kotikortteli

  Turun Kirstinpuisto tuo keskustaan uuden modernin asuinalueen, joka tarjoilee sekä rauhallista kylätunnelmaa että virkeää yhteisöllisyyttä. Täällä on kaikkea, mitä mukavalta asumiselta voi odottaa. Katso video ja ihastu Kirstinpuistoon.

 • Naapuruston tarina

  Iso-Heikkilä on saanut nimensä alueella aikanaan sijainneesta kuninkaankartanosta, joka tuotti Turun linnalle maataloustuotteita. Kartanon tilukset ulottuivat 1500-luvulla Kakolanmäeltä Pitkämäelle ja Pahaniemenojalta Kähäriin asti. Vanha päärakennus tuhoutui 1700-luvulla ja uusi valmistui 1798. Vuonna 1955 tila kartanoineen purettiin, koska teollisuus tarvitsi lisää tilaa. Kirstinpuisto on saanut nimensä kuningatar Kristiinan (1626-1689) mukaan.

 • Liiku ja nauti luonnosta

  Kirstinpuistosta on Ruissaloon vain noin kolmen kilometrin matka, jonka polkaisee näppärästi vaikka pyöräillen. Kulttuurihistoriallisesti arvokas ja monipuolinen Ruissalo on kaikkien kaupunkilaisten suosima viherkeidas, jossa voi ulkoilla, patikoida, pyöräillä, golfata, meloa, uida ja kalastaa. Lähiliikuntamahdollisuuksia löytyy Turun Saippua Centeristä ryhmäliikuntakeskuksineen, kuntosaleineen, tanssikouluineen, joogastudioineen ja thainyrkkeilyseuroineen.

 • Kätevät kulkuyhteydet

  Kirstinpuistosta on hyvät ja monipuoliset kulkuyhteydet joka suuntaan. Iso-Heikkilän alueella kulkee useita bussilinjoja: 8, 32, 42, 100 ja 220. Juna-asemalle on noin kilometri, linja-autoasemalle ja Turun satamaan 2,5 kilometriä. Asuinalueella panostetaan kevyen liikenteen väyliin, joten pyöräillen pääsee jouhevasti paikasta toiseen. Kun kaikki tarpeellinen on riittävän lähellä ja kulkuyhteydet toimivat, Kirstinpuistoon voi muuttaa huoletta ilman autoa.

 • Kattavat palvelut kotikulmilla

  Kirstinpuistossa kaikki tärkeä on lähellä, joten tänne on helppo kotiutua. Kauppatorille ja Stockmannille on matkaa noin 2,4 km, Aurajokirantaan ja Turun linnaan vajaat 2 km, Turun kaupunginteatteriin ja Logomoon noin 2,5 km. Lähikauppoja sekä lounaspaikkoja suunnitellaan kotikulmille runsaasti. Naapurustosta löytyy myös useita päiväkoteja (myös ranskankielinen ja suomalais-venäläinen) sekä kouluja. Turun yliopiston kampusalueelle on nelisen kilometriä.

 • Syö ja shoppaile Turussa

  Turku tunnetaan kulinaristien kaupunkina, joten mahdollisuuksia riittää joka makuun. Kaikki palvelut keskustasta ja Aurajokirannasta löytyvät kävelymatkan päästä. Jokirannassa on lukuisia viihtyisiä ravintoloita ja kahviloita. Keskusta-asumisen iloihin kuuluvat myös hyvät ostosmahdollisuudet: tavaratalot, kauppahalli ja kauppatori ovat vain reilun parin kilometrin päässä.