Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Uudiskohteet Turku Kirstinpuisto Solina kortteli visualisointi

Kodikas naapurusto

Kirstinpuisto

Valitse uusi koti keskeltä puistoa läheltä Turun keskustaa

Näytä kohteet

Tervetuloa esittelyyn

Kuvaus

Valitse uusi koti keskeltä puistoa läheltä Turun keskustaa

Turun Kirstinpuisto tuo keskustaan uuden modernin asuinalueen, joka tarjoilee sekä rauhallista kylätunnelmaa että virkeää yhteisöllisyyttä. Täällä on kaikkea, mitä mukavalta asumiselta voi odottaa.

Kirstinpuiston uusi kotikortteli sijoittuu loistopaikalle Linnakaupunkiin Turun keskustaan. Täällä kaikki on ihanan lähellä. Kirstinpuiston valtteja ovat muun muassa pihapiirin ja lähipuistojen urbaani vehreys, keskeinen sijainti, toimivat kulkuyhteydet sekä monipuoliset lähipalvelut. Uuden naapuruston erikoisuuksiin kuuluu myös hulevesien, kuten sadevesien, hyödyntäminen korttelipihoilla ja puistoihin rakennettavina vesiaiheina. Kirstinpuisto on mukana kansainvälisessä iWater-hankkeessa, jonka tavoitteena on löytää uusia keinoja hulevesien hallintaan viherkertoimien avulla ja näin parantaa kaupunkien edellytyksiä sopeutua ilmastonmuutokseen.

Trendikästä elämää ja yhteisöllistä tunnelmaa

Kirstinpuisto on uusi vehreä osa Turun kaupunkia. Asuinalueen keskiosaa halkoo kukoistava kotipihojen ympäröimä kaupunkipuisto, joka on valmis arviolta vuoden 2023 loppuun mennessä. Keskeinen sijainti tarjoaa asukkaille aidon mahdollisuuden autottomuuteen. Kävelymatkan päässä virtaa Aurajoki ja pyörätiet johtavat Kauppatorille. Asuinalueen omat palvelut ja hyvät kulkuyhteydet joka suuntaan tekevät arkipäivästä sujuvaa. Turvallinen kyläyhteisömäisyys tuo asuinalueelle omaleimaista tunnelmaa. Näissä hyvän mielen kodeissa on hinta-laatu-suhde kohdillaan ja vastike kukkarolle kohtuullinen. Kun jätät yhteystietosi nyt, pääset varaamaan uuden kotisi tältä lähitulevaisuuden suosikkialueelta ja saat myös lisätietoja alueen tulevien kohteiden suunnittelun etenemisestä.

Kuvat
Naapurusto
 • Kirstinpuiston kotikortteli

  Turun Kirstinpuisto tuo keskustaan uuden modernin asuinalueen, joka tarjoilee sekä rauhallista kylätunnelmaa että virkeää yhteisöllisyyttä. Täällä on kaikkea, mitä mukavalta asumiselta voi odottaa. Katso video ja ihastu Kirstinpuistoon.

 • Naapuruston tarina

  Iso-Heikkilä on saanut nimensä alueella aikanaan sijainneesta kuninkaankartanosta, joka tuotti Turun linnalle maataloustuotteita. Kartanon tilukset ulottuivat 1500-luvulla Kakolanmäeltä Pitkämäelle ja Pahaniemenojalta Kähäriin asti. Vanha päärakennus tuhoutui 1700-luvulla ja uusi valmistui 1798. Vuonna 1955 tila kartanoineen purettiin, koska teollisuus tarvitsi lisää tilaa. Kirstinpuisto on saanut nimensä kuningatar Kristiinan (1626-1689) mukaan.

 • Liiku ja nauti luonnosta

  Kirstinpuistosta on Ruissaloon vain noin kolmen kilometrin matka, jonka polkaisee näppärästi vaikka pyöräillen. Kulttuurihistoriallisesti arvokas ja monipuolinen Ruissalo on kaikkien kaupunkilaisten suosima viherkeidas, jossa voi ulkoilla, patikoida, pyöräillä, golfata, meloa, uida ja kalastaa. Lähiliikuntamahdollisuuksia löytyy Turun Saippua Centeristä ryhmäliikuntakeskuksineen, kuntosaleineen, tanssikouluineen, joogastudioineen ja thainyrkkeilyseuroineen.

 • Kätevät kulkuyhteydet

  Kirstinpuistosta on hyvät ja monipuoliset kulkuyhteydet joka suuntaan. Iso-Heikkilän alueella kulkee useita bussilinjoja: 8, 32, 42, 100 ja 220. Juna-asemalle on noin kilometri, linja-autoasemalle ja Turun satamaan 2,5 kilometriä. Asuinalueella panostetaan kevyen liikenteen väyliin, joten pyöräillen pääsee jouhevasti paikasta toiseen. Kun kaikki tarpeellinen on riittävän lähellä ja kulkuyhteydet toimivat, Kirstinpuistoon voi muuttaa huoletta ilman autoa.

 • Kattavat palvelut kotikulmilla

  Kirstinpuistossa kaikki tärkeä on lähellä, joten tänne on helppo kotiutua. Kauppatorille ja Stockmannille on matkaa noin 2,4 km, Aurajokirantaan ja Turun linnaan vajaat 2 km, Turun kaupunginteatteriin ja Logomoon noin 2,5 km. Lähikauppoja sekä lounaspaikkoja suunnitellaan kotikulmille runsaasti. Naapurustosta löytyy myös useita päiväkoteja (myös ranskankielinen ja suomalais-venäläinen) sekä kouluja. Turun yliopiston kampusalueelle on nelisen kilometriä.

 • Syö ja shoppaile Turussa

  Turku tunnetaan kulinaristien kaupunkina, joten mahdollisuuksia riittää joka makuun. Kaikki palvelut keskustasta ja Aurajokirannasta löytyvät kävelymatkan päästä. Jokirannassa on lukuisia viihtyisiä ravintoloita ja kahviloita. Keskusta-asumisen iloihin kuuluvat myös hyvät ostosmahdollisuudet: tavaratalot, kauppahalli ja kauppatori ovat vain reilun parin kilometrin päässä.

Etäisyydet
2 km
kauppatorille
3 km
Turun kaupunginteatteriin ja Logomoon
2 km
Aurajokirantaan ja Turun linnalle
3 km
linja-autoasemalle ja Turun satamaan
50 m
Kirstinpuiston puistovyöhykkeelle

Uusi koti Turun Kirstinpuistosta

Turun Kirstinpuisto tuo keskustaan uuden modernin asuinalueen, joka tarjoilee sekä rauhallista kylätunnelmaa että virkeää yhteisöllisyyttä. Täällä on kaikkea, mitä mukavalta asumiselta voi odottaa.
Turun asuntomyymälä
Turun asuntomyymälä

Maariankatu 1, 20100 Turku

0800 418 500