Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Tervetuloa esittelyyn

Turun Solina 14:n esittelyt

Katso tarkemmat tiedot

Varaa henkilökohtainen tapaamisaika

Esittelemme Turun Solina 14:n kotien suunnitelmia myös henkilökohtaisissa tapaamisissa. Tervetuloa asuntomyymäläämme osoitteeseen Maariankatu 1 tai sisustettuun esittelyasuntoon as 4 (3-4h+kt+s, 68 m², 1. krs) osoitteeseen Heikintasku 4.
Varaa tapaamisaika

Valmistuu pian

Hyödynnä tuhansien eurojen arvoinen etu

Kun teet kaupat Solina 14:n uudesta Bonava-kodista 15.2.–30.6., maksamme puolestasi 12 kuukauden hoito- ja pääomavastikkeet.

Virtuaalikierros

Tutustu Solina 14:n 68-neliöiseen kulmahuoneistoon

Video

Tutustu, ihastu ja löydä uusi Bonava-kotisi.

Kuvaus

Sujuvan arjen kulmahuoneisto

Haluaisitko olla tämän viidennen kerroksen 51,5-neliöisen kodin ensimmäinen asukas? Kaksion arkea sujuvoittaa selkeä pohjaratkaisu. Kirstinpuistossa asutaan mukavan pyöräilymatkan päässä keskustasta.

Hyödynnä tuhansien eurojen arvoinen etu

Kun teet kaupat tästä kodista 15.2.-30.6.2023, maksamme puolestasi 12 kuukauden hoito- ja pääomavastikkeet.

Oleskelutilat

Kahteen ilmansuuntaan avautuva tilava ja selkeäpohjainen kulmahuoneisto on kalustettavissa monella eri tavalla, kiitos avaran keittotilan ja olohuoneen muodostaman kokonaisuuden. Kotikokin iloksi keittotilassa on Puustellin kalusteet ja Boschin kodinkoneet, kuten jääkaappipakastin, induktiotaso, valkoinen mikroaaltouuni, kalusteisiin sijoitettava uuni sekä astianpesukone. Sekä tilavassa eteisessä että makuuhuoneessa on Puustellin säilytysjärjestelmät liukuovin. Miellyttävä lattialämmitys takaa asumismukavuuden. Kodin oleskelutilat jatkuvat ilta-aurinkoon avautuvalle lasitetulle parvekkeelle. Lisäksi kaksion makuuhuoneessa on tunnelmallinen ranskalainen parveke.

Kylpyhuone

Viihtyisän asumisen kruunaa tilava ja moderni kylpyhuone. Pesuhuoneessa on mukavuuslattialämmitys, tilavaraus pesutornille, seinä-wc, korkea pyykkikaappi sekä näppärä suihkukulma kirkkailla taitelasiovilla. Allaskalusteen yläpuolella on peili led-valaisimella. Tunnelmaa luovat tyylikkäät kromiyksityiskohdat sekä kattoon upotettu led-valaistus. Kalusteissa on valkoiset ovet ja kiiltävät kromivetimet. Tummanharmaat lattialaatat ja suuret kiiltävän valkoiset seinälaatat tuovat raikkaan ajatonta tunnelmaa.

Yhteistilat ja korttelipiha

Solina 14:n asukkaat pääsevät nauttimaan arjesta suojaisalla ja turvallisella korttelipihalla, jonne tulee viljelylaatikoita, sadepuutarha, viherkattoja, kiipeilyseinä sekä kuntoilu- ja leikkipaikka. Yhteiskäyttötilassa tullaan nauttimaan saunan löylyistä, jonka korttelitupa on kuin asukkaiden yhteinen olohuone. Turvalliset säilytystilat niin lastenvaunuille kuin ulkoiluvälineille tuovat lisää sujuvuutta arkeen. Yhteistiloista löytyy lisäksi pyörän huoltopiste sekä runkolukittavia säilytyspaikkoja. Pesupisteessä onnistuu näppärästi koiran tassujen, lasten kuravaatteiden sekä polkupyörän pesu.

Autopaikat

Osakkeena myytävät autopaikat sijoitetaan Heikintaskun pysäköintialueelle, pihan autokatoksiin sekä erilliseen parkkihalliin. Jokaiselle autopaikalle on mahdollista tilata ulkopuoliselta palveluntarjoajalta muutostyönä lisälaite joko auton lämmittämiseen tai sähköauton lataamiseen.

Kodin maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.

Turun Solina 14

Solina 14 asettuu omalle tontille uutta naapurustoa halkovan puistovyöhykkeen äärelle.

Kirstinpuistosta on hyvät ja monipuoliset kulkuyhteydet joka suuntaan.

Kirstinpuistoon on helppo kotiutua, koska kaikki tärkeät palvelut ovat lähellä.

Jokaisella autopaikalla on valmius sähköauton lataamiseen tai auton lämmittämiseen.Autopaikat

Kuvat

Naapurusto

 • Ekologinen Kirstinpuisto

  Kirstinpuisto on mukana kansainvälisessä iWater-hankkeessa, jonka tavoitteena on löytää uusia keinoja hulevesien hallintaan viherkertoimien avulla ja näin parantaa kaupunkien edellytyksiä sopeutua ilmastonmuutokseen. Kirstinpuiston suunnitelmiin sisältyykin urbaanin kaupunkimaiseman ohella pihojen ja puistojen runsas kasvillisuus. Hulevesiongelmien hillitsemisen lisäksi riittävä viherkerroin parantaa kaupunkien ilmanlaatua, sitoo hiilidioksidia ja lisää viihtyvyyttä.

 • Kulkuyhteydet

  Kirstinpuistosta on hyvät ja monipuoliset kulkuyhteydet joka suuntaan. Iso-Heikkilän alueella kulkee useita bussilinjoja: 8, 32, 42, 100 ja 220. Juna-asemalle on noin kilometri, linja-autoasemalle ja Turun satamaan 2,5 kilometriä. Asuinalueella panostetaan myös kevyen liikenteen väyliin, joten pyöräillen pääsee jouhevasti paikasta toiseen. Koska kaikki tarpeellinen on lähellä ja kulkuyhteydet toimivat, Kirstinpuistoon voi muuttaa huoletta ilman autoa.

 • Luonto ja liikuntamahdollisuudet Kirstinpuistossa

  Kirstinpuistossa eletään nimensä mukaisesti puistojen ympäröimänä. Alueen vesiaiheinen keskuspuisto sijaitsee aivan uusien Bonava-kotien vieressä. Noin 500 metrin päästä löytyvä Saippua Center tarjoaa monipuolisia liikuntamahdollisuuksia ryhmäliikuntakeskuksineen, kuntosaleineen, tanssikouluineen, joogastudioineen ja thainyrkkeilyseuroineen. Kulttuurihistoriallisesti arvokkaaseen Ruissalon viherkeitaaseen on vain noin kolmen kilometrin matka, jonka polkaisee vaikkapa pyörällä.

 • Palvelut Kirstinpuistossa

  Kirstinpuistoon on helppo kotiutua, koska kaikki tärkeä on lähellä. Kauppatorille ja Stockmannille on matkaa noin 2 km, Aurajokirantaan ja Turun linnaan vajaat 2 km, Turun kaupunginteatteriin ja Logomoon noin 2 km. Lähikauppoja ja lounasravintoloita suunnitellaan kotikulmille runsaasti. Naapurustossa on myös useita päiväkoteja (muun muassa ranskankielinen ja suomalais-venäläinen) sekä kouluja. Turun yliopiston kampusalueelle on noin kolme kilometriä.

Autopaikat

Uutiset