Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Valmistuu pian

Hyödynnä tuhansien eurojen arvoinen etu

Kun teet kaupat Solina 14:n uudesta Bonava-kodista 15.2.–30.6., maksamme puolestasi 12 kuukauden hoito- ja pääomavastikkeet.

Virtuaalikierros

Tutustu Solina 14:n 68-neliöiseen kulmahuoneistoon

Video

Tutustu, ihastu ja löydä uusi Bonava-kotisi.

Kuvaus

Kuudennen kerroksen loistava kaksio

Haaveiletko asumisesta urbaanin vehreissä maisemissa? Solina 14 kutsuu Turun Kirstinpuistoon lähelle keskustaa, omalle parvekkeelle tunnelmoimaan.

Tervetuloa viihtymään uudelle asuinalueelle Kirstinpuistoon.

Oleskelutilat

Kodikas kuudennen kerroksen 40,5-neliöinen kaksio avautuu kauniisti heti ovella, josta näkymä kantaa läpi oleskelutilojen ja ulos. Tästä kodista ei hukkaneliöitä löydy. Eteisen Puustellin säilytysjärjestelmän lisäksi säilytystilaa tarjoilee hulppean iso vaatehuone. Makuuhuone sekä keittotila ovat asunnon kokoon nähden tilavia. Keittotilassa on Puustellin kalusteet ja Boschin kodinkoneet, kuten jääkaappipakastin, keraaminen keittotaso, kalusteisiin sijoitettava uuni sekä astianpesukone. Lattialämmityksen ansiosta ikkunat ovat korkeat ja tilaa säästyy sisustamiselle. Kodissa on ranskalainen parveke tuplaovin sekä lasitettu parveke, joista avautuu näkymät kaakkoon viihtyisän puistovyöhykkeen suuntaan.

Kylpyhuone

Tyylikkäässä ja modernissa pesuhuoneessa on mukavuuslattialämmitys, tilavaraus pesukoneelle, seinä-wc, korkea pyykkikaappi sekä tyylikäs suihkukulma kirkkailla taitelasiovilla. Allaskalusteen yläpuolella on peili led-valaisimella. Tunnelmaa luovat tyylikkäät kromiyksityiskohdat sekä kattoon upotettu led-valaistus. Kalusteissa on valkoiset ovet ja kiiltävät kromivetimet. Tummanharmaat lattialaatat ja suuret kiiltävän valkoiset seinälaatat tuovat raikkaan ajatonta tunnelmaa.

Yhteistilat ja korttelipiha

Solina 14:n asukkaat pääsevät nauttimaan arjesta suojaisalla ja turvallisella korttelipihalla, jonne tulee viljelylaatikoita, sadepuutarha, viherkattoja, kiipeilyseinä sekä kuntoilu- ja leikkipaikka. Yhteiskäyttötilassa tullaan nauttimaan saunan löylyistä, jonka korttelitupa on kuin asukkaiden yhteinen olohuone. Turvalliset säilytystilat niin lastenvaunuille kuin ulkoiluvälineille tuovat lisää sujuvuutta arkeen. Yhteistiloista löytyy lisäksi pyörän huoltopiste sekä runkolukittavia säilytyspaikkoja. Pesupisteessä onnistuu näppärästi koiran tassujen, lasten kuravaatteiden sekä polkupyörän pesu. Osakkeena myytävät autopaikat sijoitetaan Heikintaskun pysäköintialueelle, pihan autokatoksiin sekä erilliseen parkkihalliin. Jokaiselle autopaikalle on mahdollista tilata ulkopuoliselta palveluntarjoajalta muutostyönä lisälaite joko auton lämmittämiseen tai sähköauton lataamiseen.

Hyödynnä ennakkovaraajan maksuaikaetu

Kun teet kaupat Solina 14:n uudesta kodista 2.5.–30.6., maksat kaupanteon yhteydessä myyntihinnasta 20 % ja loput vasta kun uusi kotisi valmistuu.

Turun Solina 14

Solina 14 asettuu omalle tontille uutta naapurustoa halkovan puistovyöhykkeen äärelle.

Kirstinpuistosta on hyvät ja monipuoliset kulkuyhteydet joka suuntaan.

Kirstinpuistoon on helppo kotiutua, koska kaikki tärkeät palvelut ovat lähellä.

Jokaisella autopaikalla on valmius sähköauton lataamiseen tai auton lämmittämiseen.Autopaikat

Kuvat

Naapurusto

 • Ekologinen Kirstinpuisto

  Kirstinpuisto on mukana kansainvälisessä iWater-hankkeessa, jonka tavoitteena on löytää uusia keinoja hulevesien hallintaan viherkertoimien avulla ja näin parantaa kaupunkien edellytyksiä sopeutua ilmastonmuutokseen. Kirstinpuiston suunnitelmiin sisältyykin urbaanin kaupunkimaiseman ohella pihojen ja puistojen runsas kasvillisuus. Hulevesiongelmien hillitsemisen lisäksi riittävä viherkerroin parantaa kaupunkien ilmanlaatua, sitoo hiilidioksidia ja lisää viihtyvyyttä.

 • Kulkuyhteydet

  Kirstinpuistosta on hyvät ja monipuoliset kulkuyhteydet joka suuntaan. Iso-Heikkilän alueella kulkee useita bussilinjoja: 8, 32, 42, 100 ja 220. Juna-asemalle on noin kilometri, linja-autoasemalle ja Turun satamaan 2,5 kilometriä. Asuinalueella panostetaan myös kevyen liikenteen väyliin, joten pyöräillen pääsee jouhevasti paikasta toiseen. Koska kaikki tarpeellinen on lähellä ja kulkuyhteydet toimivat, Kirstinpuistoon voi muuttaa huoletta ilman autoa.

 • Luonto ja liikuntamahdollisuudet Kirstinpuistossa

  Kirstinpuistossa eletään nimensä mukaisesti puistojen ympäröimänä. Alueen vesiaiheinen keskuspuisto sijaitsee aivan uusien Bonava-kotien vieressä. Noin 500 metrin päästä löytyvä Saippua Center tarjoaa monipuolisia liikuntamahdollisuuksia ryhmäliikuntakeskuksineen, kuntosaleineen, tanssikouluineen, joogastudioineen ja thainyrkkeilyseuroineen. Kulttuurihistoriallisesti arvokkaaseen Ruissalon viherkeitaaseen on vain noin kolmen kilometrin matka, jonka polkaisee vaikkapa pyörällä.

 • Palvelut Kirstinpuistossa

  Kirstinpuistoon on helppo kotiutua, koska kaikki tärkeä on lähellä. Kauppatorille ja Stockmannille on matkaa noin 2 km, Aurajokirantaan ja Turun linnaan vajaat 2 km, Turun kaupunginteatteriin ja Logomoon noin 2 km. Lähikauppoja ja lounasravintoloita suunnitellaan kotikulmille runsaasti. Naapurustossa on myös useita päiväkoteja (muun muassa ranskankielinen ja suomalais-venäläinen) sekä kouluja. Turun yliopiston kampusalueelle on noin kolme kilometriä.

Autopaikat

Uutiset