Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Uudiskohteet Turku Kirstinpuisto Solina 14 as 60 pohjapiirros.

Muuta vaikka heti

Tähän muuttovalmiiseen kotiin pääset tutustumaan paikan päällä. Katso esittelyajat tai sovi henkilökohtainen tapaaminen sinulle sopivaan hetkeen.

Seuraavat esittelyt

Turun Solina 14

Heikintasku 4 20200 Turku

Katso tarkemmat tiedot

Varaa henkilökohtainen tapaamisaika

Tervetuloa tutustumaan Turun Solina 14:n muuttovalmiisiin Bonava-koteihin, joista asunnot 65 (3-4h+kt+s, 68 m², 7. krs) ja 49 (2h+kt, 51,5 m², 6. krs) on sisustettu esittelyasunnoksi. Varaa sinulle sopiva aika oheisesta kalenterista. Esittelemme Solina 14:n koteja myös Teamsin välityksellä.
Varaa tapaamisaika

Turun Solina 14

Ilmalämpöpumppu kaupan päälle

Kun teet kaupat Solina 14:n uudesta kodista 1.6.-31.7.2024, saat kaupan päälle viilentävän ilmalämpöpumpun asennettuna. Muuta vaikka heti ja nauti kesästä uudessa, mukavan viileässä kodissasi.

Turun Solina 14 as 34

Esittelyasunto: 2h+kt, 51 m²

Turun Solina 14 as 65

Esittelyasunto: 3-4h+kt+s, 68 m²

Kuvaus

Avaruutta ja tilantuntua, joka kestää aikaa ja elämää

Tässä 68-neliöisessä kodissa on oma sauna, lasitettu parveke sekä elämäntilanteesi mukaan joustava kahden tai kolmen makuuhuoneen pohjaratkaisu. Tervetuloa paikan päälle tutustumaan ja tunnelmoimaan.

Ilmalämpöpumppu kaupan päälle

Kun teet kaupat tästä kodista 1.6.-31.7.2024, saat kaupan päälle viilentävän ilmalämpöpumpun asennettuna. Muuta vaikka heti ja nauti kesästä uudessa, mukavan viileässä kodissasi.

Oleskelutilat

Kodin keskiössä on upea keittiön ja olohuoneen muodostama avara oleskelutila, joka jatkuu kolmeen suuntaan avautuvalle lasitetulle parvekkeelle. Avokeittiössä on Puustellin kalusteet ja Boschin kodinkoneet, kuten jääkaappipakastin, induktiotaso, valkoinen kalusteuuni ja -mikro sekä kalustepeitteinen astianpesukone. Eteiseen sekä makuuhuoneisiin on sijoitettu Puustellin tilaa säästävät liukuovelliset säilytysratkaisut. Isot ikkunat ja vesikiertoinen lattialämmitys takaavat asumismukavuuden. Ilmansuuntien ansiosta koti ei kesälläkään kuumene liikaa.

Elämäntilanteesi mukaan joustava pohjaratkaisu

Yhtiöjärjestyksen mukaan 3-4h+kt+s-huoneistosta on muutostyönä mahdollista toteuttaa kolmen makuuhuoneen asunto, minkä ansiosta koti asunto sopii mainiosti myös isommalle perheelle tai enemmän harraste- ja työtilaa kaipaavalle. Muutostyöt aloitetaan heti, kun huoneiston sitova kauppa on tehty, ja työn kesto on noin viisi viikkoa. Huoneiston hallintaoikeus siirtyy ostajalle, kun muutostyö on valmis. Tarkemmat tiedot saat asuntomyynnistämme.

Kylpyhuone ja sauna

Viihtyisän asumisen kruunaavat tilava ja tyylikäs kylpyhuone sekä upea sauna. Kylpyhuoneessa on seinä-wc, korkea pyykkikaappi, mukavuuslattialämmitys ja tilavaraus pesutornille. Tunnelmaa luovat tyylikkäät kromiyksityiskohdat sekä kattoon upotettu led-valaistus. Modernin saunan lauteet ovat kauniin väristä tervaleppää, ovi ja seinä kirkasta lasia. Lauteen alla on hurmaava tunnelmavalaistus. Kalusteissa on valkoiset ovet ja kiiltävät kromivetimet. Tummanharmaat lattialaatat ja suuret kiiltävän valkoiset seinälaatat tuovat raikkaan ajatonta tunnelmaa.

Yhteistilat ja korttelipiha

Solina 14:n asukkaat pääsevät nauttimaan arjesta suojaisalla ja turvallisella korttelipihalla, jolla on viljelylaatikoita, sadepuutarha, viherkattoja, kiipeilyseinä sekä kuntoilu- ja leikkipaikka.  Koko korttelin valmistuessa saunan löylyistä päästään nauttimaan yhteiskäyttötilassa, jonka korttelitupa on kuin asukkaiden yhteinen olohuone. Turvalliset säilytystilat niin lastenvaunuille kuin ulkoiluvälineille tuovat lisää sujuvuutta arkeen. Yhteistiloista löytyy lisäksi pyörän huoltopiste sekä runkolukittavia säilytyspaikkoja. Pesupisteessä onnistuu näppärästi koiran tassujen, lasten kuravaatteiden sekä polkupyörän pesu.

Autopaikat

Osakkeena myytävät autopaikat sijaitsevat Heikintaskun pysäköintialueella, pihan autokatoksissa sekä erillisessä parkkihallissa. Jokaiselle autopaikalle on mahdollista tilata ulkopuoliselta palveluntarjoajalta muutostyönä lisälaite joko auton lämmittämiseen tai sähköauton lataamiseen.

Kestävää asumista

Neighbourhood sustainability

Kestävät suunnitteluratkaisut

 • Solina 14:ssa on kaukolämpö ja lämpö jaetaan asuinhuoneistoihin lattialämmitysverkoston avulla.
 • Hyvien liikenneyhteyksien, kattavien pyöräilyreittien ja kehittyvien lähipalvelujen äärellä.
 • Omalla puistovyöhykkeeseen rajautuvalla tontilla, lyhyen matkan päässä kaupungin tarjonnasta. Oman tontin edut
 • Jokaisella autopaikalla on valmius sähköauton lataamiseen tai auton lämmittämiseen. Autopaikat
Oma tontti

Asunto Oy Turun Solina 14 sijaitsee omalla tontilla.

Neighbourhood sustainability

Hintatiedot

Hinnat

 • Myyntihinta105 190 €
 • Lainaosuus238 000 €
 • Velaton hinta343 190 €
 • Neliöhinta5 047 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Lisätietoa lainaosuudesta

Yhtiölainan takaisinmaksuaika on 25 vuotta. Lainan myöntäjä Turun Seudun Osuuspankki.

Vastikkeet

 • Vastikkeet lyhennysvapaalla kaudella 28.6.2023-30.6.2025

 • Hoitovastike258 €/kk
 • Pääomavastike (vain korko)986 €/kk
 • Vastikkeet yhteensä1 244 €/kk
 • Vastikkeet lyhennyksillä arviolta 1.7.2025 alkaen

 • Hoitovastike258 €/kk
 • Pääomavastike (korko+lyhennys)1 821 €/kk
 • Vastikkeet yhteensä2 079 €/kk

Lisätietoa vastikkeista

Pääomavastiketta peritään, jos et maksa pois asuntokohtaista osuutta taloyhtiölainasta. Pääomavastike perustuu viitekorkoon Euribor 12 kk 3,81 % (9.5.2023) + marginaali 0,90 % = 4,710 %. Lyhennyksen sisältämä pääomavastike on laskettu oletuksella, että lainan korko on lyhennysten alkaessa yllä olevan mukainen. Kaksi valmistumisen jälkeistä vuotta ovat lyhennysvapaita. Lainan lyhennyksen sisältämää pääomavastiketta voidaan kuitenkin periä aikaisemmin, mikäli yhtiökokous näin päättää.

Talon ja tontin tiedot

 • Taloyhtiön nimiTurun Solina 14
 • Tontin omistusOma

Kuvat

Naapurusto

 • Ekologinen Kirstinpuisto

  Kirstinpuisto on mukana kansainvälisessä iWater-hankkeessa, jonka tavoitteena on löytää uusia keinoja hulevesien hallintaan viherkertoimien avulla ja näin parantaa kaupunkien edellytyksiä sopeutua ilmastonmuutokseen. Kirstinpuiston suunnitelmiin sisältyykin urbaanin kaupunkimaiseman ohella pihojen ja puistojen runsas kasvillisuus. Hulevesiongelmien hillitsemisen lisäksi riittävä viherkerroin parantaa kaupunkien ilmanlaatua, sitoo hiilidioksidia ja lisää viihtyvyyttä.

 • Kulkuyhteydet

  Kirstinpuistosta on hyvät ja monipuoliset kulkuyhteydet joka suuntaan. Iso-Heikkilän alueella kulkee useita bussilinjoja: 8, 32, 42, 100 ja 220. Juna-asemalle on noin kilometri, linja-autoasemalle ja Turun satamaan 2,5 kilometriä. Asuinalueella panostetaan myös kevyen liikenteen väyliin, joten pyöräillen pääsee jouhevasti paikasta toiseen. Koska kaikki tarpeellinen on lähellä ja kulkuyhteydet toimivat, Kirstinpuistoon voi muuttaa huoletta ilman autoa.

 • Luonto ja liikuntamahdollisuudet Kirstinpuistossa

  Kirstinpuistossa eletään nimensä mukaisesti puistojen ympäröimänä. Alueen vesiaiheinen keskuspuisto sijaitsee aivan uusien Bonava-kotien vieressä. Noin 500 metrin päästä löytyvä Saippua Center tarjoaa monipuolisia liikuntamahdollisuuksia ryhmäliikuntakeskuksineen, kuntosaleineen, tanssikouluineen, joogastudioineen ja thainyrkkeilyseuroineen. Kulttuurihistoriallisesti arvokkaaseen Ruissalon viherkeitaaseen on vain noin kolmen kilometrin matka, jonka polkaisee vaikkapa pyörällä.

 • Palvelut Kirstinpuistossa

  Kirstinpuistoon on helppo kotiutua, koska kaikki tärkeä on lähellä. Kauppatorille ja Stockmannille on matkaa noin 2 km, Aurajokirantaan ja Turun linnaan vajaat 2 km, Turun kaupunginteatteriin ja Logomoon noin 2 km. Lähikauppoja ja lounasravintoloita suunnitellaan kotikulmille runsaasti. Naapurustossa on myös useita päiväkoteja (muun muassa ranskankielinen ja suomalais-venäläinen) sekä kouluja. Turun yliopiston kampusalueelle on noin kolme kilometriä.

Ajankohtaista