Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Turun Solina 15 uudiskohde rakentuu Kirstinpuistoon.
Suunnitteilla

Turun Solina 15

A-energialuokan koteja viihtyisässä Kirstinpuistossa

Tontin omistus:
Oma

Seuraavat esittelyt

Varaa henkilökohtainen tapaamisaika

Esittelemme Turun Solina 15:n kotien suunnitelmia myös henkilökohtaisissa tapaamisissa. Tervetuloa asuntomyymäläämme osoitteeseen Maariankatu 1.
Varaa tapaamisaika

Kuvaus

A-energialuokan koteja viihtyisässä Kirstinpuistossa

Omalle tontille asettuva Solina 15 tuo lisää uusia koteja Kirstinpuiston hurjaa vauhtia kehittyvään naapurustoon. A-energialuokan kotitalossa pääset nauttimaan huolettomasta uudisasumisesta ja puiston tuoksusta.

Asunto Oy Turun Solina 15 toivottaa tervetulleeksi korttelinsa rauhallisimmalle paikalle, Kirstinpuistoa halkovan puistovyöhykkeen äärelle. 7-kerroksiseen uudiskohteeseen on suunniteltu 67 uutta Bonava-kotia 29,5-neliöisistä yksiöistä aina 74-neliöisiin perheasuntoihin. Tarjolla on myös Duo-koteja, joissa kaksi asuntoa voi yhdistää yhdeksi isommaksi jopa 116-neliöiseksi kokonaisuudeksi. Suunnittelussa on kiinnitetty huomiota valoisiin, tehokkaisiin ja arjessa toimiviin pohjaratkaisuihin, minkä lisäksi ympäröivät maisemat on hyödynnetty mahdollisimman hyvin. Osassa kodeista avautuu ihastuttavia näkymiä viereisen puiston tai sadepuutarhan suuntaan, osassa maisemat taas pilkistävät leppoisalle sisäpihalle päin. Iloa arkeen tuovat komeat Puustellin keittotilat, tasokkaat kylpyhuoneet, näppärät liukuovelliset säilytysratkaisut, miellyttävä lattialämmitys sekä suuret ikkunat. Mukavia lisäneliöitä koteihin tarjoavat parvekkeet, ja jokaisessa asunnossa on varaus jälkiasenteiselle ilmalämpöpumpulle.

Tunnelmallisia hetkiä upeissa yhteistiloissa

Arjen Solina 15:ssä kruunaavat hulppeat yhteistilat, kuten ylimmän kerroksen ikkunallinen sauna, keittiöllinen saunatupa sekä puistoon ja ilta-aurinkoon avautuva kattoterassi. Lisäksi korttelin asukkaiden käyttöön tulee toiminnallinen yhteiskäyttötila saunoineen ja kerhotiloineen. Puistomaisella korttelipihalla on tilaa niin lasten leikeille kuin leppoisalle oleskelulle. Arkea helpottaa kotitalon pyöränhuoltotila sekä pesupiste, jossa puhdistuvat kätevästi myös lastenvaunut ja kuravaatteet. Osakkeena myytävät autopaikat sijaitsevat Heikintaskun pysäköintialueella, pihan autokatoksissa sekä erillisessä parkkihallissa. Autopaikoilla on valmius sekä auton lämmittämiseen että sähköauton lataamiseen.

Turun Solina 15

Solina 15:ssä asut puistojen syleilyssä ja silti lyhyen matkan päässä kaupungin sykkeestä.

Valoisista ja toimivapohjaisista kodeista avautuu vehreitä puisto- ja pihanäkymiä.

Lattialämmityksen ansiosta ikkunat ovat korkeat ja tilaa säästyy sisustamiselle.

Jokaisessa asunnossa on varaus jälkiasenteiselle ilmalämpöpumpulle.

Monipuoliset yhteistilat, kuten kattosauna vilvoitteluterasseineen, tuovat ylellisyyttä arkeen.

/siteassets/yleiset/blockit/label-block/labels_block_a_energialuokka_180x180px.png-2.png

Solina 15 on energiatehokas uudiskohde, jonka energialuokka on A.

Katso energiatodistus

Kuvat

Naapurusto

 • Liiku ja nauti puistomaisemista

  Puistojen ympäröimän Solina 15:n sijainti on kaupunkiympäristöön varsin poikkeuksellinen. Viherrakentamiseen on panostettu erityisen paljon, mistä kertovat alueen viihtyisän vehreät piha-alueet ja viherkatot. Aluetta halkovan vesiaiheisen keskuspuiston arvioidaan valmistuvan jo loppuvuodesta 2023. Noin 600 m päässä sijaitseva Saippua Center tarjoaa monipuolisia liikuntamahdollisuuksia ryhmäliikunnasta kuntosaliin, tanssiin ja joogaan. Ruissalon viherkeitaaseenkin polkaisee nopeasti pyörällä.

 • Arjen palvelut Kirstinpuistossa

  Palvelujen läheisyys tuo arkeen ihanaa huolettomuutta. Kauppatorille ja Stockmannille on matkaa noin 2 km, Aurajokirantaan ja Turun linnaan vajaat 2 km, Turun kaupunginteatteriin ja Logomoon noin 2 km. Lähikauppoja ja lounasravintoloita suunnitellaan kotikulmille runsaasti. Naapurustossa on myös useita päiväkoteja sekä kouluja. Turun yliopiston kampusalueelle matkaa on noin kolme kilometriä. Aivan kulman takana palvelee naapuruston oma päivittäistavarakauppa.

 • Helppo tulla joka suunnasta

  Solina 15:n uudet kodit sijaitsevat ihanteellisesti hyvien kulkuyhteyksien varrella. Iso-Heikkilän alueella kulkee useita bussilinjoja, juna-asemalle on noin kilometri, linja-autoasemalle ja Turun satamaan 2,5 kilometriä. Pyöräillen täältä pääsee kätevästi paikasta toiseen, sillä naapuruston suunnittelussa on panostettu toimiviin ja turvallisiin kevyen liikenteen väyliin. Kun kulkuyhteydet toimivat ja palvelut ovat lähellä, Kirstinpuistoon voi muuttaa huoletta myös ilman autoa.

 • Vihreä Kirstinpuisto

  Kirstinpuisto on mukana kansainvälisessä iWater-hankkeessa, jonka tavoitteena on löytää uusia keinoja hulevesien hallintaan viherkertoimien avulla ja näin parantaa kaupunkien edellytyksiä sopeutua ilmastonmuutokseen. Kirstinpuiston suunnitelmissa korostuukin pihojen ja puistojen runsas kasvillisuus. Hulevesiongelmien hillitsemisen lisäksi riittävä viherkerroin parantaa ilmanlaatua, sitoo hiilidioksidia ja lisää viihtyvyyttä.

Uutiset