Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Tampere

Kehittyvä Tampere on Pirkanmaan maakuntakeskus ja monipuolinen yliopistokaupunki. Kasvukeskuksena kaupunki houkuttelee monen ikäisiä asukkaita, ja Tampereen hyvin suunnitelluissa Bonava-kodeissa ja tuttavallisissa naapurustoissa viihtyvät niin luontoihmiset kuin kaupungin vilinästä nauttivat urbaanit eläjätkin.

Lielahden kotikortteli, Tampere 

Uusia Bonava-koteja: 514
Valmistuminen: 2020 

Kuuden taloyhtiön muodostamassa Lielahden kotikorttelissa arkea siivittävät mukavat hetket talojen suojaan sijoittuvalla korttelipihalla. Pihan herkkuihin lukeutuvat muun muassa pelikenttä, puttausviheriö, kiipeilyseinä sekä huvimaja. Aikuisempaan makuun soveltuu korttelin oma grillikatos, johon herkut voi poimia vaikka kotipihan istutuslaatikoista. Lisäksi asukkaiden yhteiskäytössä on verstas työkaluineen, tunnelmallinen korttelitupa sekä autonpesupaikka painepesureineen. 

Bonavan uudiskohteet Tampereella, Lielahdessa. Valikoimastamme löydät helposti sopivan Bonava-kodin monenlaiseen elämäntilanteeseen.
Bonavan uudiskohde Tampereella, Lielahden Valo.
Bonavan uudiskohde Tampereella, Lielahden Valo - Grillikatos.
Bonavan uudiskohde Tampereella, Lielahden Valo. Verstas.

Kalevan Paletti, Tampere 

Uusia Bonava-koteja: 269 
Valmistuminen: 2020  

8–9-kerroksisten kerrostalojen lisäksi Kalevan Paletti tarjosi neljä townhouse-henkistä rivitaloasuntoa. Osa uusista asunnoista on elämäntilanteen mukaan joustavia Duo-koteja, joissa kaksi asuntoa voidaan yhdistää yhdeksi isommaksi kokonaisuudeksi. Asukkaiden iloksi kotikorttelista löytyy muun muassa vehreä korttelipiha, saunaosasto kuntoilulaitteineen, kaksi yhteiskäyttöautoa sekä Postin automaatti. 

Bonavan uudiskohde Tampereella, Kalevan Paletti.
Bonavan uudiskohde Tampereella, Kalevan Paletti.

Katso myös nämä valmiit naapurustot