Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Espoo

Espoon Bonava-kodit löytyvät kodikkaista naapurustoista, joissa on helppo viihtyä pitkään. Kasvukeskuksena Espoo on tavoiteltu kotipaikka, jossa luonto ja palvelut ovat ihan kotikulmilla ja kulkuyhteydet toimivat. Bonava-kodit tarjoavat muunneltavia pohjaratkaisuja ja uudenlaisia asumisen mahdollisuuksia, joiden ansiosta koti elää elämäntilanteesi mukaan.

Tapiolan Steniuksenkumpu, Espoo 

Uusia Bonava-koteja: 95 
Valmistuminen: 2020 

Steniuksenkummun kotikortteli toteutettiin Tapiolan puutarhakaupungin perinteitä kunnioittaen ja tontilla aiemmin sijainnen Steniuksen puutarhan kukkivaa historiaa kunnioittaen. Uuden elämän sai myös 1800-luvulta peräisin oleva suojeltu hirsimökki, joka kunnostettiin naapuruston asukkaiden yhteiseksi olohuoneeksi. 

Bonavan uudiskohteet Espoossa, Tapiolassa. Valikoimastamme löydät helposti sopivan Bonava-kodin monenlaiseen elämäntilanteeseen.
Bonavan uudiskohde Espoossa, Tapiolan Steniuksenkumpu.

Vermonniityn kotikortteli, Espoo 

Uusia Bonava-koteja: 790   
Valmistuminen: 2024 

Vermonniityn kotikorttelin erikoisuutena on naapuruston yhteinen hyvinvointipihojen kokonaisuus, jossa on mukava kuntoilla, rentoutua ja viettää aikaa naapureiden kesken. Asukkaiden käyttöön suunniteltiin myös 90-neliöinen sisätila kuntoilulaitteineen. Kotikortteli täydentyy vielä kahdella 16-kerroksisella tornitalolla 2020-luvun puoliväliin mennessä. 

Bonavan uudiskohde Espoossa, Vermonniityssä.
Bonavan uudiskohteet Espoossa, Vermonniityssä. Valikoimastamme löydät helposti sopivan Bonava-kodin monenlaiseen elämäntilanteeseen.
Bonavan uudiskohteet Espoossa, Vermonniityssä. Valikoimastamme löydät helposti sopivan Bonava-kodin monenlaiseen elämäntilanteeseen.

Katso myös nämä valmiit naapurustot