Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Vantaa

Seela 1, Vantaa

Uusia Bonava-koteja: 50
Valmistuminen: 2022

Omalle tontille kesäkuussa 2022 valmistunut Seela 1 tarjoaa kohtuuhintaista asumista Leinelän monipuolisten virkistysmaastojen äärellä, arjen tarpeellisten palvelujen kupeessa ja junaradan varrella. Seelan kotien hinnat asettuivat selkeästi alle alueen muiden uudiskohteiden hintatason. Suunnittelutyötä tehtiin yhteistyössä Vantaan kaupungin kanssa, ja edulliseen lopputulokseen päästiin parantamalla suunnittelutehokkuutta sekä valitsemalla tavanomaisesta poikkeavia pohjaratkaisuja. Asunnoista löytyy monikäyttöisiä viher- ja aurinkohuoneita. Helpotusta arkeen tuovat myös tavanomaista suuremmat irtaimistovarastot, jotka sijaitsevat kotien yhteydessä.

Seelan kotikorttelin suojaisalla piha-alueella on mukava heittäytyä leikin riemuun tai rentoutua piharakennuksen yhteissaunatiloissa. Asukkaiden käytössä on myös monikäyttöinen kerhohuone.

Kultarikonpuisto, Vantaa

Uusia Bonava-koteja: 319
Valmistuminen: 2020

Kultarikonpuiston kotikortteli sijaitsee rauhallisen pientaloalueen kainalossa vain kivenheiton päässä Tikkurilan juna-asemasta ja palveluista. Omalle tontille rakennetut uudiskohteet muodostavat kodikkaan kokonaisuuden suojaisine korttelipihoineen ja pienine arjen iloineen. Talot ovat niin sanottuja pistetaloja, mikä tuo väljyyttä ja mahdollistaa monien kotien näkymien avautumisen kahteen ilmansuuntaan. Suojaisalla piha-alueella on tilaa niin leikille kuin rentoutumiselle. Autopaikat ovat pihakannen alla, minkä ansiosta yhteinen korttelipiha on täysin autoton.

Helmililja on Bonavan  uudiskohde Vantaalla Tikkurilassa.

Kultarikonpuiston nimistö on saanut innoituksensa kasvimaailmasta. Helmililjan, Tiukutertun ja Purokin kotitalot ovatkin värikkäine julkisivuineen sieviä kuin kedon kukkaset.

Katso myös nämä valmiit naapurustot