Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Helsinki

Vetovoimainen Helsinki houkuttelee palveluillaan, kulttuuritarjonnallaan ja monipuolisuudellaan kaikenikäisiä asukkaita. Bonava-kodit sijaitsevat viihtyisissä naapurustoissa kaupungin parhailla paikoilla. Bonavan asunnot Helsingissä sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin, sillä ne on suunniteltu huolella muunneltavuus, esteettömyys, laatu ja varustelu huomioiden.

Ellen, Helsinki

Uusia Bonava-koteja: 100
Valmistuminen: 2022

Helsingin Ellen valmistui joulukuussa 2022 Keski-Pasilan Ratapihakortteleihin, aivan Triplan ja Pasilan juna-aseman läheisyyteen. Kalliolla seisova Ellen kohoaa naapureitaan korkeammalle tarjoten komeita näköaloja niin puistoon kuin kohti urbaania kaupunkimaisemaa ja naapuruston viherkattoja. Suurten ikkunoiden ja rakennuksen monikulmaisen muodon ansiosta kodit saavat rutkasti luonnonvaloa useammasta suunnasta. Oman kodin neliöt jatkuvat hulppeisiin yhteistiloihin ja komeille viherterasseille.

Bonavan uudiskohde Helsingissä Pasilassa - Ratapihakorttelit, Helsingin Ellenin julkisivu.
Bonavan uudiskohde Helsingissä Pasilassa - Ratapihakorttelit, Helsingin Ellenin siäpiha.
Bonavan uudiskohde Helsingissä Pasilassa - Ratapihakorttelit, Helsingin Ellenin saunaosasto.
Bonavan uudiskohde Helsingissä Pasilassa - Ratapihakorttelit, Helsingin Ellenin talosauna.
Bonavan uudiskohde Helsingissä Pasilassa - Ratapihakorttelit, Helsingin Ellenin kattoterassi.

Ellenin asukkaiden yhteiskäytössä on muun muassa ihastuttava korttelipiha, kaksi viherterassia, 12. kerroksen saunaosasto sekä viihtyisät kerhotilat.

Postinkantaja, Helsinki

Uusia Bonava-koteja: 287 
Valmistuminen: 2022 

Postinkantaja on Pasilan Postipuiston uuden naapuruston ensimmäisiä valmistuneita kortteleita. Keskuspuistoon rajautuvan pihan sydämenä sykkii viherkattoinen, noin 60-neliöinen korttelipaviljonki, joka tarjoaa asukkaille yhteisen olohuoneen avokeittiöineen sekä kaksi erillistä saunatilaa. Tilasta on käynti lähes yhtä suurelle terassille, josta löytyy kesäkeittiö grilleineen naapureiden yhteisiä illanviettoja varten. 

Bonavan uudiskohde Helsingissä Pasilassa - Postipuisto-korttelin sisäpiha.
Bonavan uudiskohde Helsingissä Pasilassa - Postipuiston kortteli.
Bonavan uudiskohde Helsingissä Pasilassa - Postipuisto, Helsingin Postinkantaja 4, korttelipalviljonki.
Bonavan uudiskohde Helsingissä Pasilassa - Postipuisto, Helsingin Postinkantaja 4:n korttelipalviljonki.

Kanvaasi, Helsinki 

Uusia Bonava-koteja: 82 
Valmistuminen: 2020 

Helsingin Keskuspuiston kainaloon kohonnut Kanvaasi on energiatehokas kohde, joka on varustettu muun muassa kiinteistösähköä tuottavalla aurinkopaneelijärjestelmällä. Asukkaiden yhteisessä käytössä on kaksi kalustettua kerhotilaa, sauna, pesutupa sekä omaan käyttöön varattava vierashuone. Arjen sujuvuuden takaavat puolestaan pyöränhuoltopiste sekä Postin automaatti. 

Bonavan uudiskohde Helsingissä, Kuninkaantammessa. Kuvassa Helsingin Kanvaasi.
Bonavan uudiskohde Helsingissä, Kuninkaantammessa. Kanvaasin julkisivu.
Bonavan uudiskohde Helsingissä, Kuninkaantammessa. Kuvassa Kanvaasin vierashuone.
Bonavan uudiskohde Helsingissä, Kuninkaantammessa. Kuvassa Kanvaasin kerhohuone.

Laajasalon Kaiku, Helsinki 

Uusia Bonava-koteja: 216  
Valmistuminen: 2021 

Viiden kerrostalon muodostama Kaiku kohosi laajasalolaisille tutulle tontille vanhan ostoskeskuksen paikalle. Nyt merellisen naapuruston keskustakorttelissa nautitaan modernista ja yhteisöllisestä asumisesta suojaisan sisäpihan monipuolisista toiminnoista nauttien. Korttelipihalla voikin nähdä niin kaupunkiviljelyä kuin kuntoilua ja lasten iloisia leikkejä. 

Bonavan uudiskohde Helsingissä Laajasalossa - Laajasalon Kaiku piha
Bonavan uudiskohde Helsingissä Laajasalossa - Laajasalon Kaikun piha-alue.

Haagan Huvilat, Helsinki 

Uusia Bonava-koteja: 32  
Valmistuminen: 2019 

Bonava osallistui Helsingin kaupungin Kehittyvä kerrostalo -ohjelmaan Kerrospihatalo-hankkeella, jonka tavoitteena oli mahdollistaa pientalomainen asuminen myös tiiviimmin rakennetussa ympäristössä. Arkkitehtuuriltaan Haagan Huvilat mukailevat nimensä mukaisesti huvilamaista muotokieltä. Jokaisella kerrostasolla on vain kaksi asuntoa ja jokaisessa asunnossa on oma kerrospiha terasseineen sekä oma sisäänkäynti hissistä terassin kautta asuntoon. 

Bonavan uudiskohteet Helsingissä, Haagassa. Valikoimastamme löydät helposti sopivan Bonava-kodin monenlaiseen elämäntilanteeseen.
Bonavan uudiskohteet Helsingissä, Haagassa. Valikoimastamme löydät helposti sopivan Bonava-kodin monenlaiseen elämäntilanteeseen.

Aida, Helsinki 

Uusia Bonava-koteja: 43  
Valmistuminen: 2021 

Aidan näyttävät kaupunkivillat ovat Bonavan, Helsingin kaupungin ja Suomen Arkkitehtiliiton yhteisen arkkitehtuurikutsukilpailun tulosta. Talot sijoittuvat tontille väljästi ja avautuvat kaikkiin suuntiin. Tämän ansiosta kaikista kodeista on mahdollisimman pitkät ja avarat näkymät ympäröivään maisemaan. Piharakennus sauna- ja kerhotiloineen asettuu luonnonläheisen atriumpihan äärelle. Kruunuvuorenrannan hengen mukaisesti Aidan kruununa komeilee taiteilija Pasi Rauhalan suunnittelema veistoksellinen valotaideteos. 

Helsingin Aidan valotaideteos Oiva

Kruunuvuorenrannan hengen mukaan Helsingin Aidan kolmen sisäänkäynnin yhteyteen toteutettiin valotaideteos, joka on saanut inspiraationsa uusia Bonava-koteja ympäröivästä luonnosta.

Aurinkolahden Sitadelli, Helsinki 

Uusia Bonava-koteja: noin 550 
Valmistuminen: rakenteilla 

Kuuden kerrostalon ja kaikkiaan noin 550 uuden Bonava-kodin kokonaisuus kohoaa hyvää vauhtia Vuosaaren sydämeen, aivan kauppakeskus Columbuksen kupeeseen. Korttelin ensimmäisen kotitalon, 14-kerroksisen Sitadelli 1:n, rakennustyöt käynnistyivät joulukuussa 2020. ”Valmistuttuaan tästä korttelialueesta erityisine messinkiä hohtavine julkisivuineen tulee näkyvä maamerkki Aurinkolahteen”, Bonava Suomen sijoittajamyynnistä ja liiketoiminnan kehityksestä vastaava johtaja Liisa Bäckström kertoo. 

Bonavan uudiskohde Helsingissä Vuosaaressa - Aurinkolahden Sitadelli, Sitadelli 3.
Bonavan uudiskohde Helsingissä Vuosaaressa - Aurinkolahden Sitadelli, Sitadelli 1
Bonavan uudiskohde Helsingissä Vuosaaressa - Aurinkolahden Sitadelli, Sitadelli 4.
Bonavan uudiskohde Helsingissä Vuosaaressa - Aurinkolahden Sitadelli, Sitadelli 4.
Bonavan uudiskohde Helsingissä Vuosaaressa - Aurinkolahden Sitadelli, Sitadelli 5 ja 6.
Bonavan uudiskohde Helsingissä Vuosaaressa - Aurinkolahden Sitadelli, Sitadelli 5 ja 6.

Katso myös nämä valmiit naapurustot