Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Bonavan Duo-koti muuntautuu elämäntilanteen mukaan myös kahdeksi erilliseksi asunnoksi.

Tampereen Vellamo 1:n Duo-kodit

Osa Tampereen Vellamo 1:n asunnoista on ainutlaatuisia Duo-koteja. Voit yhdistää kaksi vierekkäistä asuntoa yhdeksi 115-neliöiseksi kokonaisuudeksi ja myöhemmin jakaa ne kahdeksi pienemmäksi elämäntilanteesi muutosten mukaan.

Monipuolisia käyttömahdollisuuksia

Muunneltavuus on otettu huomioon jo Vellamo 1:n Duo-kotien suunnitteluvaiheessa, minkä ansiosta pohjaratkaisu toimii sekä yhdessä että erikseen. 115-neliöisenä koti on mahdollista toteuttaa joko kolmen tai neljän makuuhuoneen pohjaratkaisulla. Kahden sisäänkäynnin ansiosta sivuasuntoa voi hyödyntää monipuolisesti esimerkiksi työtilana tai itsenäistyvän nuoren ensiasuntona, ja myöhemmin vaikkapa sijoitusasuntona rakentamalla asuntojen välisen oviaukon umpeen. Molemmissa asunnoissa on omat ilmanvaihtojärjestelmät, erilliset sähkön- ja vedenkulutuksen mittausjärjestelmät sekä irtaimistovarastokomerot.

Valoisat oleskelutilat ja kaksi parveketta

Härmälänrannan viihtyisään naapurustoon sijoittuva päätyhuoneisto hurmaa tilavilla makuuhuoneillaan, säilytysratkaisuillaan sekä kattavilla pesutiloillaan. Ainutlaatuinen Duo-koti muuntautuu elämäntilanteen mukaan myös kahdeksi erilliseksi asunnoksi.

Oleskelutilat

Tämän 115-neliöisen kodin sydän on avara avokeittiön ja oleskelutilojen muodostama kokonaisuus, josta on näkymät kahteen ilmansuuntaan. Keittiössä on Puustellin kalusteet ja Boschin kodinkoneet, kuten induktioliesi, kalusteuuni ja -mikro, täyskorkeat kylmälaitteet sekä kalustepeitteinen astianpesukone. Puustellin liukuovelliset säilytysjärjestelmät sekä vaatehuone takaavat kodin runsaat säilytystilat. Duo-kokonaisuuden tuomat tilavat makuuhuoneet tarjoavat monia sisustusmahdollisuuksia palvellen monipuolisesti eri elämäntilanteita. Kahdelta lisäneliöitä antavalta lasitetulta parvekkeelta on urbaanin vehreät puistonäkymät etelään ja länteen päin. Asunnossa on lattialämmitys ja varaus kahdelle jälkiasenteiselle ilmalämpöpumpulle.

Pesutilat ja sauna

Kodissa on kaksi kylpyhuonetta sekä ihana oma sauna. Molempien kylpyhuoneiden varustukseen kuuluu muun muassa seinä-wc, allaskaluste, peili led-valolla, korkea pyykkikaappi, tilavaraus pesutornille, suihkunurkkaus sekä mukavuuslattialämmitys. Saunan lauteet ovat tervaleppää, ovi ja seinä kirkasta lasia. Tunnelmaa luovat tyylikkäät kromiyksityiskohdat sekä kattoon upotettu led-valaistus.

Sisustusvalinnat ja vaihtoehtoinen pohjaratkaisu

Olemme laatineet avuksesi viisi upeaa keittiötyyliä sekä kolme kylpyhuoneen tyylikokonaisuutta, jotka tekevät sisustusvalintojen tekemisestä inspiroivaa ja helppoa. Keittiön ja kylpyhuoneen raikkaan moderni tyylikokonaisuus Lähde kuuluu jokaisen uuden Bonava-kodin hintaan. Kun olet mukana jo rakentamisen alkuvaiheessa, voit valita keittiöön lisähintaisista vaihtoehdoista Vehnä-, Villa-, Dyyni- tai Noki-tyylin. Kylpyhuoneessa hintaan sisältyvän Lähde-tyylin lisäksi vaihtoehtojasi ovat lisähintaiset tyylit Hieta ja Huurre. Vaihtoehtoisen pohjaratkaisun olohuone on mahdollista toteuttaa entistäkin avarampana jättämällä yksi makuuhuone toteuttamatta. Tällöin oleskelutilat avautuvat jopa kolmeen ilmansuuntaan. Vaihtoehtoisen pohjaratkaisun keittiöön on myös mahdollista toteuttaa lisää työskentelytilaa tuova saareke.

Yhteistilat ja autopaikat

Vellamo 1:n kotikorttelissa on panostettu viihtyvyyteen ja toimiviin yhteistiloihin. Kotikulmilta löytyvät upeat ulkoilureitit ja harrastusmahdollisuudet innostavat liikkumaan, ja reippailun jälkeen on ihana vetäytyä talosaunan lauteille nauttimaan löylyistä. Suojaisalla ja autottomalla korttelipihalla on tilaa oleskella, kuntoilla tai heittäytyä leikin riemuun. Kesällä koko perheen herkullinen piknik katetaan sisäpihalle pihapaviljongin suojaan. Polkupyörille on varattu runsaasti säilytystilaa ja arkea helpottaa kotitalon yhteistiloista löytyvä kuivaushuone, pyöränhuoltopiste sekä kuraisien koirantassujen ja lastenvaunujen näppärä pesupiste. Vellamo 1 on A-energialuokan kotitalo. Nimeämättömät autopaikat sijaitsevat pihakannen alla sekä läheisessä parkkitalossa. Autopaikoilla on lämmitystolpan lisäksi sähköauton latausvalmius.

Vellamo 1:n Duo-koti A51+A52

Valmistuminen: Arviolta 10-12/2023
Talotyyppi: Kerrostalo
Lämmitysmuoto: Kaukolämpö

Huoneita: 4h+kt+s
Pinta-ala: 115 m²
Kerros: 5 / 7

Velaton hinta: 571 000 €
Myyntihinta: 165 100 €
Lainaosuus: 405 900 € 

Pääomavastike (vain korko): 339 €
Pääomavastike (korko+lyhennys): 1 809 €
Hoitovastike: 397 €

Vellamo 1:n Duo-koti A62+A63

Valmistuminen: Arviolta 10-12/2023
Talotyyppi: Kerrostalo
Lämmitysmuoto: Kaukolämpö

Huoneita: 4h+kt+s
Pinta-ala: 115 m²
Kerros: 6 / 7

Velaton hinta: 595 000 €
Myyntihinta: 170 600 €
Lainaosuus: 424 400 € 

Pääomavastike (vain korko): 353 €
Pääomavastike (korko+lyhennys): 1 882 €
Hoitovastike: 397 €

Tampereen asuntomyymälä
Tampereen asuntomyymälä

Hämeenkatu 15, 33100 Tampere

0800 418 500