Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Kukoistava naapurusto

Haastamme itsemme joka päivä luomalla entistä useammille asiakkaille parempia koteja ja parempaa elämää sekä kehittämällä yhteisöjä yhteenkuuluvuuden tunnetta vaalien.

Onnelliset naapurustot kannustavat kestävään elämäntapaan

Parhaissa uudiskohteissa ei ole kyse pelkästään upeasta arkkitehtuurista tai kauniista sisustuksesta, vaan ennen kaikkea ihmisistä ja mukavasta elämästä, jota uusissa kodeissa ja niiden naapurustoissa eletään. Kehitämme naapurustoja, jotka helpottavat ihmisten päivittäistä arkea, tekevät asumisesta entistä mukavampaa ja kannustavat kestävään elämäntapaan – naapurustoja, joissa sekä ihminen että ympäristö kukoistavat.

Luomme parhaat mahdolliset puitteet korkealle elämänlaadulle kuuntelemalla asiakkaitamme ja keskustelemalla viranomaisten sekä yhteistyökumppaneiden kanssa hyvässä hengessä ja yhteistyössä. Toteutamme joka toinen vuosi Happy Quest -tutkimuksen selvittääksemme, mitkä tekijät vaikuttavat naapurustojen onnellisuuteen. Jos onnellisuus saadaan kukoistamaan naapurustoissa, se leviää todennäköisesti myös elämän muille osa-alueille.

Kestävän kehityksen mukainen elämäntyyli lisää tutkitusti naapuruston onnellisuutta, ja on hyväksi sekä asukkaalle että koko yhteisölle. Kehitämme naapurustoja, jotka kannustavat kestäviin elintapoihin muun muassa jakamis- ja kiertotaloutta edistävien ratkaisujen kautta. Tällaisia ratkaisuja ovat esimerkiksi yhteiskäyttöautot sekä yhteiset tilat esimerkiksi etätyöskentelylle, polkupyörien huollolle, kuntoilulle tai rennolle oleskelulle.

Yhteisön kehittäminen yhteenkuuluvuuden tunnetta vaalien

Naapurusto ei ole vain kokoelma taloja. Naapurusto sitoo asukkaitaan yhteen ja tarjoaa mahdollisuuksia kanssakäymiselle, ystävyyssuhteiden muodostamiselle, ajatustenvaihdolle sekä kukoistavalle elämälle. Jotta asukkaat voivat kutsua naapurustoa kodikseen, heidän täytyy tuntea olonsa kotoisaksi. Siksi haluamme kehittää onnellisia naapurustoja ja yhteisöjä, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa.

Sosiaalisen kanssakäymisen yhtenä edellytyksenä ovat sopivat kodin ulkopuoliset yhteistilat ja kohtaamispaikat. On se sitten yhteistreeni korttelipihalla, kaupunkiviljely tai antiikkilöytöjen maalaaminen kerhohuoneella, yhteinen tekeminen lisää naapuruston onnellisuutta ja yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Kohtuuhintaista asumista

Tärkein yhteiskunnallinen panoksemme on tarjota kohtuuhintaista asumista mahdollisimman monille. Uskomme, että monimuotoisten asuinalueiden kehittäminen lisää kaikkien asukkaiden hyvinvointia.

Haastamme itsemme joka päivä muuttaaksemme asuntomarkkinoita sekä luodaksemme asiakkaillemme yhä parempia koteja ja parempaa elämää kohtuuhinnalla. Vaikka meillä on pitkä kokemus kodeista ja naapurustoista, emme tee niitä yksin. Alamme asiantuntijoiden lisäksi kuuntelemme asiakkaitamme ja haluamme ymmärtää heidän tarpeensa ennen kuin käärimme hihat ja ryhdymme hommiin.

Kuten koti, myös naapurusto merkitsee ihmisille erilaisia asioita. Yhdelle mukava naapurusto tarkoittaa lähikauppaa, toiselle leikkikenttää, kolmannelle tupaantuliaisia naapureiden kanssa ja neljännelle kattoterassia. Yksi on kuitenkin varmaa: mukava naapurusto ei ole meille vain yksi lisämauste tai ominaisuus, vaan kaiken lähtökohta. Rakkaasta paikasta on moneksi.

Kestävät Bonava-kodit

Kestävä tulevaisuus rakennetaan yhdessä