amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Loppuunmyyty

Helsingin Selma

Koirasaarentie 21, 00590, Helsinki

Uusia Hitas-asuntoja merellisessä ympäristössä

Helsingin Selman uudiskohde on myyty loppuun, mutta tulossa on lisää uusia Hitas-asuntoja upealle paikalle Helsingin Laajasalon Kruunuvuorenrantaan.

Kuusikerroksinen Asunto Oy Helsingin Selman uudiskohde sijaitsee Kruunuvuorenrannan Borgströminmäellä. Uudiskohteessa on 53 hyvin suunniteltua asuntoa kompakteista yksiöistä isoihin viiden huoneen perheasuntoihin. Kaikissa kodeissa on parvekkeet tai terassipihat. Näissä nuorekkaissa kodeissa asutaan lähellä luontoa ja palveluja.

Selma on Hitas-koti

Hitas on Helsingin kaupungin omistamille tonteille rakennettujen asuntojen hinta- ja laatutason sääntelyjärjestelmä. Sen tarkoituksena on tarjota kaupunkilaisille kohtuuhintaisia omistusasuntoja sekä valvoa, että ne pysyvät kohtuuhintaisina koko olemassaolonsa ajan. Hitas-asuntoja voi omistaa vain yhden kerrallaan. Muilta osin Selman asunnot ovat laadukkaita Bonava-koteja.

Kodikkaat faktat

Koteja yhteensä
53
Tontin omistaja
Helsingin kaupungin vuokratontti (Hitas)
Tontin omistus
Vuokra
Kerroksia
6
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Tuija  Jouhki-Partinen
Tuija Jouhki-Partinen

050 911 7904

Ota yhteyttä
Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Yhteiset tilat

Kruunuvuorenrannan kotikorttelin kaupunkiaukiolle tulee ainutlaatuinen valotaideteos. Kuin nuotio, teos perustuu tulen jatkuvaan ja luonnolliseen liikkeeseen. Kutsuva valoteos tuo pihapiiriin tulen rauhoittavaa liikettä, viihtyisyyttä, lämpöä, tunnelmaa ja yhteisöllisyyttä. Teos koostuu kymmenestä betonivalaisimesta, jotka toimivat myös penkkeinä. Varjokuviot heijastuvat aukoin vaakapinnoilla. Teoksen valaistusvoimakkuus sovitetaan yhteen aukion muun valaistuksen kanssa.

Lähipalvelut

Helsingin Selman valtteihin kuuluu palvelujen läheisyys. Lähialueelta löytyvät jo nyt kaikki hyvän elämän eväät Laajasalon ostoskeskuksesta kouluihin, päiväkoteihin, kirjastoon ja terveyskeskukseen. Lisäksi alueelle rakennetaan kaksi koulua, useita päiväkoteja, asukaspuistoja ja liikuntapuisto. Kruunuvuorenrannasta on lyhyt matka Herttoniemeen, josta löytyy lisää palveluja, kahviloita, ravintoloita ja päivittäistavarakauppoja.

Liiku ja nauti luonnosta

Helsingin Laajasalossa ja Kruunuvuorenrannassa meri on aina läsnä. Ulkoilumaastot avautuvat heti kotiovelta laajoine puistoalueineen ja rantoineen, joten pääset vain muutamalla askeleella luontoon ja lenkkipoluille. Alueella on mm. urheilupuisto, palloiluhalli, golfkenttä, pienvenesatama ja useita uimarantoja. Ihastuttava Kruunuvuorenlampi ja sen ympäristö säilyvät uudisrakentamisesta huolimatta luonnontilaisena luonnonsuojelualueena.

Kulkuyhteydet

Laajasalosta pääsee Herttoniemen metroasemalle linja-autolla nopeasti. Myös kevyenliikenteen väyliä riittää. Tuleva siltayhteys Kruunuhaasta Sompasaaren kautta Kruunuvuorenrantaan tuo raitiotie- ja kevyenliikenteen väylineen kotikulmille ihan uuden ulottuvuuden ja koko Laajasalon lähemmäksi kantakaupunkia. Myös omalla autolla liikkuminen on helppoa. Helsingin Selman asukkaiden pysäköintipaikat on sijoitettu autohalliin.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Hitas-asuminen

Hitas on Helsingin kaupungin omistamille tonteille rakennettujen asuntojen hinta- ja laatutason sääntelyjärjestelmä. Sen tarkoituksena on tarjota kaupunkilaisille kohtuuhintaisia omistusasuntoja sekä valvoa, että ne pysyvät kohtuuhintaisina koko olemassaolonsa ajan.

Hitas-asunnot sijaitsevat aina Helsingin kaupungin vuokratontilla. Valinnat uusiin Hitas-koteihin tehdään ennakkomarkkinoinnin alkaessa hakijoiden joukosta arpomalla. Hakijoille ilmoitetaan arvonnan tuloksista henkilökohtaisesti. Vapaaksi jääneet asunnot ovat vapaasti varattavissa ja jo varattuihin asuntoihin voi jäädä jonoon. Hitas-asuntoja voi omistaa vain yhden.

Hyviä uutisia

Helsingin keskustan ja Laajasalon Kruunuvuorenrannan välille rakennetaan Suomen pisin silta Lue lisää

Kaupan päälle Bonava Asumisturva

Voit tehdä asuntokaupat huoletta, vaikka nykyinen koti olisi vielä myymättä. Lue lisää

Kotimatkalle Bonava-kotiin

Kuljemme kanssasi koko matkan aina suunnittelusta muuttoon saakka. Lue lisää

Hitas-asunnot

Kohtuuhintaisia omistusasuntoja helsinkiläisille. Lue lisää

Bonava-koti on hyvä valinta

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Bonava-kotiin on mukava kotimatka, koska olemme tehneet siitä sinulle mahdollisemman mutkattoman.

Kokemus tekee mestarin

Olemme luoneet koteja ja naapurustoja yli 80 vuoden kokemuksella. Meillä on osaamista, johon voit luottaa.

Autamme ja opastamme

Kuljemme kanssasi koko matkan kodin ja naapuruston suunnittelusta aina muuttoon asti. Kuuntelemme toiveitasi ja autamme sinua tekemään hyviä valintoja.

Oman kodin hinta

Tiedät aina uuden kotisi myyntihinnan ja velattoman hinnan. Ennakkovarauksen voit tehdä ensimmäisten joukossa maksamalla varausmaksun, mikä ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään.

Parhaat kodit

Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja olemme mukana elämäsi erilaisissa vaiheissa. Jokainen uuden kotisi yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Onnellinen naapurustosi

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Kun naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut, arki rullaa.

Kaikki on ihanan uutta

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi. Se tunne, kun muutat uuteen kotiin ja naapurustoon!

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakennuta taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.