amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Muuttovalmis

Asunto Oy Helsingin Selma

Koirasaarentie 21, 00590, Helsinki
Muuttovalmis

Asunto Oy Helsingin Selma

Koirasaarentie 21, 00590, Helsinki

Uusia Hitas-asuntoja merellisessä ympäristössä

Uudet myytävät Hitas-asunnot sijaitsevat upealla paikalla Helsingin Laajasalon Kruunuvuorenrannassa. Helsingin Selman uudet asunnot tarjoavat huolettoman urbaania saaristoelämää.

Kuusikerroksinen Asunto Oy Helsingin Selman uudiskohde tuo Kruunuvuorenrannan Borgströminmäelle 53 hyvin suunniteltua ja monenlaisiin elämäntilanteisiin sopivia asuntoja kompakteista yksiöistä isoihin viiden huoneen perheasuntoihin. Kaikissa kodeissa on parvekkeet tai terassipihat. Näissä nuorekkaissa kodeissa asutaan lähellä luontoa ja palveluja.

Selma on Hitas-koti

Hitas on Helsingin kaupungin omistamille tonteille rakennettujen asuntojen hinta- ja laatutason sääntelyjärjestelmä. Sen tarkoituksena on tarjota kaupunkilaisille kohtuuhintaisia omistusasuntoja sekä valvoa, että ne pysyvät kohtuuhintaisina koko olemassaolonsa ajan. Hitas-asuntoja voi omistaa vain yhden kerrallaan. Muilta osin Selman asunnot ovat laadukkaita Bonava-koteja, joihin voit tehdä varauksen ottamalla yhteyttä Bonava asuntomyyntiin. Kun teet asuntokaupat vielä vuoden 2016 aikana, saat kaupan päälle maksuttoman Asumisturvan, joka on markkinoiden kattavin vakuutus kahden asunnon loukun, työttömyyden ja sairastumisen varalle.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
41 - 96 m²
Huoneita
1 - 4
Koteja yhteensä
53
Tontin omistaja
Helsingin kaupungin vuokratontti (Hitas)
Tontin omistusmuoto
Vuokra
Myyntihinta
117 374 - 156 936 €
Kerroksia
6
Talotyyppi
Kerrostalo

Yhteiset tilat

Kruunuvuorenrannan kotikorttelin kaupunkiaukiolle tulee ainutlaatuinen valotaideteos. Kuin nuotio, teos perustuu tulen jatkuvaan ja luonnolliseen liikkeeseen. Kutsuva valoteos tuo pihapiiriin tulen rauhoittavaa liikettä, viihtyisyyttä, lämpöä, tunnelmaa ja yhteisöllisyyttä. Teos koostuu kymmenestä betonivalaisimesta, jotka toimivat myös penkkeinä. Varjokuviot heijastuvat aukoin vaakapinnoilla. Teoksen valaistusvoimakkuus sovitetaan yhteen aukion muun valaistuksen kanssa.

Lähipalvelut

Helsingin Selman valtteihin kuuluu palvelujen läheisyys. Lähialueelta löytyvät jo nyt kaikki hyvän elämän eväät Laajasalon ostoskeskuksesta kouluihin, päiväkoteihin, kirjastoon ja terveyskeskukseen. Lisäksi alueelle rakennetaan kaksi koulua, useita päiväkoteja, asukaspuistoja ja liikuntapuisto. Kruunuvuorenrannasta on lyhyt matka Herttoniemeen, josta löytyy lisää palveluja, kahviloita, ravintoloita ja päivittäistavarakauppoja.

Liiku ja nauti luonnosta

Helsingin Laajasalossa ja Kruunuvuorenrannassa meri on aina läsnä. Ulkoilumaastot avautuvat heti kotiovelta laajoine puistoalueineen ja rantoineen, joten pääset vain muutamalla askeleella luontoon ja lenkkipoluille. Alueella on mm. urheilupuisto, palloiluhalli, golfkenttä, pienvenesatama ja useita uimarantoja. Ihastuttava Kruunuvuorenlampi ja sen ympäristö säilyvät uudisrakentamisesta huolimatta luonnontilaisena luonnonsuojelualueena.

Kulkuyhteydet

Laajasalosta pääsee Herttoniemen metroasemalle linja-autolla nopeasti. Myös kevyenliikenteen väyliä riittää. Tuleva siltayhteys Kruunuhaasta Sompasaaren kautta Kruunuvuorenrantaan tuo raitiotie- ja kevyenliikenteen väylineen kotikulmille ihan uuden ulottuvuuden ja koko Laajasalon lähemmäksi kantakaupunkia. Myös omalla autolla liikkuminen on helppoa. Helsingin Selman asukkaiden pysäköintipaikat on sijoitettu autohalliin.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja ja olet askeleen lähempänä uutta kotia.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Myytävät asunnot

Pinta-ala (m²)

Krs

Myyntihinta (€)

Lajittele:
Status Nro Tyyppi Pinta-ala Krs Myyntihinta
Vapaa
Selma A 13 2-6h+kt+s 95,5 m² 4 MH: € 139 621
VH: € 306 746
Selma A 13
Selma A 13
Vapaa
Tyyppi:
2-6h+kt+s
Pinta-ala
95,5 m²
Krs:
4
Myyntihinta:
MH: € 139 621
VH: € 306 746
Alustava varaus
Selma A 09 2h+kt+s 51,0 m² 3 MH: € 117 912
VH: € 207 162
Selma A 09
Selma A 09
Alustava varaus
Tyyppi:
2h+kt+s
Pinta-ala
51,0 m²
Krs:
3
Myyntihinta:
MH: € 117 912
VH: € 207 162
Alustava varaus
Selma B 31 1h+kt+alk+s 41,0 m² 2 MH: € 117 374
VH: € 189 124
Selma B 31
Selma B 31
Alustava varaus
Tyyppi:
1h+kt+alk+s
Pinta-ala
41,0 m²
Krs:
2
Myyntihinta:
MH: € 117 374
VH: € 189 124
Alustava varaus
Selma B 41 2h+kt+s 51,0 m² 4 MH: € 125 562
VH: € 214 812
Selma B 41
Selma B 41
Alustava varaus
Tyyppi:
2h+kt+s
Pinta-ala
51,0 m²
Krs:
4
Myyntihinta:
MH: € 125 562
VH: € 214 812
Alustava varaus
Selma B 52 3-4h+kt+s 78,0 m² 6 MH: € 156 936
VH: € 293 436
Selma B 52
Selma B 52
Alustava varaus
Tyyppi:
3-4h+kt+s
Pinta-ala
78,0 m²
Krs:
6
Myyntihinta:
MH: € 156 936
VH: € 293 436
Myyty
Selma A 01 3-4h+kt+s 78,0 m² 1 Selma A 01
Selma A 01
Myyty
Tyyppi:
3-4h+kt+s
Pinta-ala
78,0 m²
Krs:
1

Status

Suunnitteilla
Jättämällä yhteystietosi voit ilmoittautua VIP-asiakkaaksemme, kun uusia koteja ja naapurustoja vasta suunnitellaan. Näin saat lisätietoja ja voit valita suosikkikotisi ensimmäisten joukossa. Voit myös vaikuttaa uusien kotien suunnitteluun kertomalla meille, miten haluaisit asua.
Ennakkomarkkinoinnissa
Ennakkomarkkinoinnilla kartoitamme tulevien asukkaiden kiinnostusta uutta kotikorttelia kohtaan. Sen aikana voit tehdä suosikkikodistasi varaussopimuksen ja maksaa varausmaksun. Mikäli haluat perua varauksesi, palautamme varausmaksun.
Myynnissä
Kun rakentaminen on alkanut ja asuntokauppalain edellyttämät turva-asiakirjat on asetettu, uudet kodit ovat myynnissä ja voimme allekirjoittaa kauppakirjat. Voit halutessasi tehdä suosikkikodistasi muutamaksi päiväksi sitomattoman nimivarauksen.
Muuttovalmis
Muuttovalmiiseen kotiin voit muuttaa vaikka heti. Se on aina huoleton valinta, turvallinen omistaa ja asua. Asuntomyyntimme auttaa sinua tekemään asuntokaupasta mahdollisimman vaivattoman ja mukavan.
Loppuunmyyty
Loppuunmyyty kertoo siitä, että uudiskohde on saavuttanut suuren suosion. Mutta ei hätää, voimme tarjota monia muita koteja huippupaikoilla hyvissä naapurustoissa. Tutustu valikoimaamme ja ole meihin yhteydessä. Tehdään yhdessä unelmistasi totta.

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Sisustusmateriaalikuvasto Henkilökohtainen palvelu

Ota yhteyttä

Tuija  Jouhki-Partinen
Tuija Jouhki-Partinen

050 911 7904

Ota yhteyttä
Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Katso myös

Hitas-asuminen

Hitas on Helsingin kaupungin omistamille tonteille rakennettujen asuntojen hinta- ja laatutason sääntelyjärjestelmä. Sen tarkoituksena on tarjota kaupunkilaisille kohtuuhintaisia omistusasuntoja sekä valvoa, että ne pysyvät kohtuuhintaisina koko olemassaolonsa ajan.

Hitas-asunnot sijaitsevat aina Helsingin kaupungin vuokratontilla. Valinnat uusiin Hitas-koteihin tehdään ennakkomarkkinoinnin alkaessa hakijoiden joukosta arpomalla. Hakijoille ilmoitetaan arvonnan tuloksista henkilökohtaisesti. Vapaaksi jääneet asunnot ovat vapaasti varattavissa ja jo varattuihin asuntoihin voi jäädä jonoon. Hitas-asuntoja voi omistaa vain yhden.

Hyviä uutisia

Helsingin keskustan ja Laajasalon Kruunuvuorenrannan välille rakennetaan Suomen pisin silta Lue lisää

Kaupan päälle Bonava Asumisturva

Voit tehdä asuntokaupat huoletta, vaikka nykyinen koti olisi vielä myymättä. Lue lisää

Kotimatkalle Bonava-kotiin

Kuljemme kanssasi koko matkan aina suunnittelusta muuttoon saakka. Lue lisää

Mitä Hitas tarkoittaa?

Hitas-järjestelmän tarkoituksena on tarjota helsinkiläisille kohtuuhintaisia omistusasuntoja. Lue lisää

6 hyvää syytä valita Bonava-koti

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Haluamme tehdä asuntokaupasta sinulle mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen.

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille.

Autamme tekemään päätöksestäsi mahdollisimman vaivattoman. Autamme sinua tekemään hyviä valintoja uuteen kotiisi.

Pääset vierailemaan rakentamisen aikana työmaalla, seuraamaan kotisi valmistumista sekä tutustumaan tulevaan naapurustoosi.

Bonava-kodin hintaan kuuluu aina laadukkaat sisustusmateriaalit ja kalusteet, jotka voit valita makusi mukaan. Sävyillä ja yksityiskohdilla luodaan kodin tunnelma.

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Olemme mukana elämän eri vaiheissa, sinkku- ja perheasunnoista varttuneempien Aktiivikoteihin.

Meillä on kodeista ja naapurustoista yli 80 vuoden kokemus. Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja jokainen uuden kodin yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakenna taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.